Az oldal töltődik...
Film Parádé

FILMELŐZETESEK - FILMTRAILEREK

Ha szeretsz filmbemutatókat nézni, akkor jó helyen jársz! Ezen az oldalon találod időrendben listázva a legújabb filmelőzeteseket és filmtrailereket napi frissítésben. Nézd meg a legfrissebb filmtraileket. Izgalmasabbnál izgalmasabb mozi bemutatók várnak rád.

Fekete özvegy szinkronos filmelőzetes
2019.12.23. Monday
393 megtekintés
393
Végre szinkronosan is megérkezett a Fekete Özvegy filmelőzetese. Natasha Romanoff (Fekete Özvegy) fiatalon, árva gyerekként került a szovjetek “Fekete özvegy programjába”, ahol kegyetlen kiképzésben részesült, amivel mind fizikailag mind pszichésen felerősítették, és még agymosáson is átesett. Később főképp bérgyilkos és kém munkákat végzett a KGB-nek, míg sikerült elszöknie az országból.
Corpus Christi (2019) feliratos filmelőzetes
2019.12.23. Monday
4 megtekintés
4
Lengyel dráma ami megtörtént eseményt dolgoz fel. A film a 20 éves Daniel (Bartosz Bielenia) története, aki a javítóintézetből kikerülve papnak áll. A Corpus Christi egy megindító és provokatív történet az ember spirituális átalakulásáról, új nézőpontból közelít az Istenbe vetett hithez. A film a jó és gonosz konfliktusát ábrázolja a mai társadalomban.
In the Heights - New York peremén feliratos filmelőzetes
2019.12.22. Sunday
18 megtekintés
18
Az azonos című, nagy sikerű Broadway musical film változata. A történet New York City dominikai-amerikaiak által lakott negyedében, Washington Heightsben játszódik, és mindezt hip-hop, salsa, merengue és soul zenés betétekkel adják elő. Egy manhattani bódéárus, Usnavi azon vívódik, hogy bezárja-e a boltját és visszavonuljon-e a Dominikai Köztársaságba, miután megörökölte nagymamája vagyonát.
Three Christs (Három krisztus) filmelőzetes
2019.12.21. Saturday
38 megtekintés
38
A történet egy elmegyógyintézetben játszódik. Három paranoid és skizofrén férfi, akik mind Krisztusnak képzelik magukat. A film olyan szereplőgárdát vonultat fel, hogy sanszos, hogy remek film lesz. Peter Dinklage (Trónok harca) alakítja Joseph-et, Walton Goggins (Tomb Raider 2018) játssza Leon-t és Richard Gere Dr. Stone-t. A film igaz történet alapján készült.
A bőrömben feliratos filmelőzetes
2019.12.21. Saturday
14 megtekintés
14
A Gettómilliómos producerének új filmje, mely egy igaz történetet dolgoz fel. A 60-as-80-as évek között sok nigériai gyerek kerül Nagy-Britanniába a jobb élet reményében. A britek nem annyira örülnek a sok szinesbőrűnek. Rengeteg rasszista megnyilvánulás éri őket. A főszereplő csatlakozik a Skinhead-ekhez is, hogy befogadják. A film a gyűlöletről és reményről szól. Felkavaró, igaz történet.
Nyomasztó előzetest kapott a Nő az ablakban
2019.12.20. Friday
17 megtekintés
17
Egy Hitchcock stílusú thriller ami egy agórafóbiás (nem mer kimenni a házból) nőről szól (Amy Adams), aki jobb híján a szomszédai, kukkolásával múlatja az időt. A probléma onnan kezdődik, amikor a szembeszomszédját (Julianne Moore) megtámadják. Kihívja a rendőrséget, akik sértetlenül találnak rá a nőre, de a kukkoló szerint az nem is a szomszédja.
Fantasztikus előzetest kapott Christopher Nolan új filmje a TENET
2019.12.19. Thursday
271 megtekintés
271
Hatalmas titkolózás lengi körül Cristopher Nolan új filmjét a TENET-et. Most jelent meg az első trailer ehhez a remek kémfilmhez. Már az előzetes is nagyon impresszív. A jó előzetesekhez méltóan ez se árul el sokat a történetről.  Akciójelenet részleteket láthatunk és rövid távú időutazást. A főbb szerepekben olyan remek színészeket láthatunk majd, mint John David Washington, Robert Pattinson, Michael Cain, Kenneth Branagh és Elizabeth Debicki.
Új előzetest kapott az 1917. Ezt a filmet látni kell.
2019.12.19. Thursday
66 megtekintés
66
Új filmelőzetest kapott Sam Mendes (Skyfall, Amerikai szépség) gyönyörűen fényképezett, elképesztően feszült atmoszférájú filmje. A film egyik különlegessége, hogy látszólag vágás nélkül kerül a nézők elé a két katona élet-halál harca, olyan érzést keltve, mintha valós időben követnék nyomon az izgalmas akciókat. Az új előzetesből is látszik, hogy ez milyen jól sikerült háborús film lesz.
Superman: Red Son filmelőzetes
2019.12.18. Wednesday
12 megtekintés
12
Mi lett volna, ha Superman a Szovjetúnióban tevékenykedett volna Amerika helyett? Nem csak az a különbség, hogy S betű helyett sarló és kalapács van a ruhája elején. Az igazi Superman a gyengék védelmezője, ezzel szemben a szovjet alteregója pont az ellentéte. Ezt a változatot Mark Millar találta ki és látszik rajta, hogy amerikaiak készítik. Ezzel felmelegszik a hidegháború. Nézd meg a trailert!
Kisasszonyok (2019) szinkronos filmelőzetes
2019.12.18. Wednesday
19 megtekintés
19
A filmben öt lány életétút és szerelem keresését követhetjük végig az amerikai polgárháború idején. A hölgyek és az édesanyjuk magukra vannak utalva a hétköznapi nehézségekkel, míg édesapjuk a háborúban harcol. Louisa May Alcott 1868-as regényének, melyet már több ízben megfilmesítettek korábban. Olyan sztárok felvonultatásával készült a legújabb változat, mint Meryl Streep és Emma Watson.
Artemis Fowl szinkronizált filmelőzetes
2019.12.17. Tuesday
5 megtekintés
5
A 12 éves Artemis Fowl egy átlagon felüli kisfiú, akinek a felmenői mind bűnözők voltak. A fiú a komornyikjával együtt szeretné megtalálni a rejtélyes körülmények közt eltűnt apját, eközben pedig felfedez egy különleges, föld alatti világot, ahol korunkat meghaladó technológiát használnak és tündérek népesítik be. A film az azonos című fantasy regény sorozat alapján készült.
A Mennyországnak kell lennie feliratos filmelőzetes
2019.12.17. Tuesday
4 megtekintés
4
Elia Suleiman, aki a rendező, a producer és a főszereplő is, elindul Palesztinából, hogy a világban bolyongva megtalálja azt a helyet, ahol otthon érezheti magát, de akármerre jár, mindig Palesztínáról villannak be neki emlékképek, ami elég mókássá teszi a filmet. Érdekes látni a különböző nagyvárosok helyszíneit keveredve a Palesztínában megszokottabb tevékenységekkel, mint pl. a tank az utcán.
Új, fantasztikus előzetest kapott a Top Gun: Maverick
2019.12.16. Monday
436 megtekintés
436
Pár órája érkezett meg az új előzetes a Top: Gun: Maverick-hez, amiben az első előzeteshez hasonlóan, intenzív repülési jelenetek láthatók Tom Cruis-zal. Nekem a legjobban az tetszett, amikor két repülő között felrepül a harmadik (az előzetesben 1:31-nél). A Top Gun: Maverick az 1986-os film folytatása. Nézt meg a friss trailert!
Szellemírtók: Örökség szinkronos filmelőzetes
2019.12.16. Monday
34 megtekintés
34
A december 9-ei angol nyelvű trailer után végre magyar szinkronnal is megérkezett a szellemírtók új részének az előzetese és az előzőleg beharangozott Túlvilág helyett a magyar alcíme az Örökség lett. Az új történet bemutatja a szereplőket, mint egy család, aki hazatér a kisvárosba, ahol többet megtudnak arról, hogy kik ők és milyen titkai vannak a városnak. Nézd meg a szinkronos trailert!
Trollok a világ körül szinkronizált filmelőzetes
2019.12.15. Sunday
35 megtekintés
35
A szemetek nem szokott hozzá ennyi színhez és ennyi pompához. Túl sok búskomor filmet néztek túl sok borongós antihőssel. Talán itt az ideje, hogy egy kis napfényt engedjetek az életetekbe. Ezt gondolják az aranyos trollok. De vannak másféle trollok is, akik el akarják pusztítani a többieket. Másképp táncolnak és másképp zenélnek és azt hiszik, hogy csak a Rock zene a jó. Nézd meg ezt a filmelőzetest, ami már magában is szórakoztató.
Ne játssz a tűzzel szinkronos filmelőzetes
2019.12.14. Saturday
119 megtekintés
119
Egy fergeteges családi vígjáték egy csapat tűzoltóval és három rosszcsont gyerekkel. A füstugrók, a világ egyik legelitebb különítménye egy erdőtűzből megment három gyereket, de a neheze csak ezután jön, mivel ők kell vigyázzanak a három rosszcsontra pár napig. Erre pedig egyiküket sem készítette fel kellően a tűzoltó akadémia. Nézd meg ezt a vicces filmelőzetest!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.

Legnézettebbek trailerek:

Bad Boys 3 végső magyar előzetes
2019.12.25. Wednesday
911 megtekintés
911
A nagy sikerű Bad Boys 1 és 2 után közel két évtizeddel Mike (Will Smith) és Marcus (Martin Lawrence) együttes erővel újra szembeszállnak a gazemberek...
Ijesztő filmelőzetes érkezett a Hang nélkül másodi...
2020.01.01. Wednesday
693 megtekintés
693
Végre megérkezett 2018 egyik legnagyobb sikerfilmjének, a Hang nélkül című thrillernek a folytatásához az első filmelőzetes. A ragadozó lények tovább ...
Árok (2020) szinkronos filmelőzetes
2019.12.07. Saturday
440 megtekintés
440
Nyolc kilométerre a szárazföldtől és 11km mélyen a víz alatt egy kutatóbázison játszódik a történet. Ebben a mélységben a túlélés esélye egy 10-es ská...
Új, fantasztikus előzetest kapott a Top Gun: Maver...
2019.12.16. Monday
436 megtekintés
436
Pár órája érkezett meg az új előzetes a Top: Gun: Maverick-hez, amiben az első előzeteshez hasonlóan, intenzív repülési jelenetek láthatók Tom Cruis-z...
Togo (2019) filmelőzetes
2019.12.06. Friday
424 megtekintés
424
A történet 1925-ben játszódik Alaszkában. Nome-ban az akkori legnépesebb városban halálos diftéria járvány tör ki. A járvány ellenszere 700km-re van. ...