Az oldal töltődik...
Film Parádé

FILMELŐZETESEK - FILMTRAILEREK

Ha szeretsz filmbemutatókat nézni, akkor jó helyen jársz! Ezen az oldalon találod időrendben listázva a legújabb filmelőzeteseket és filmtrailereket napi frissítésben. Nézd meg a legfrissebb filmtraileket. Izgalmasabbnál izgalmasabb mozi bemutatók várnak rád.

A terápia (Thalasso) szinkronizált filmelőzetes
2019.12.13. Friday
133 megtekintés
133
A sztori nincs túlbonyolítva. A történet lényege, hogy Michel Houellebecq (aki egy provokatív francia író) elrablása után játszódik öt évvel. Michel összefut Gérard Depardieu-vel egy tegeri terápiás központban. Együtt próbálják meg túlélni azt a remek terápiát, amiben a wellness az, hogy leslagozzák hidegvízzel, a relaxáció meg hogy meggőzölik őket. A terápia alatt megbeszélik az élet nagy dolgait is.
Vadon hívó szava szinkronos filmelőzetes
2019.12.12. Thursday
142 megtekintés
142
Megérkezett az első szinkronos előzetes a Harrison Ford főszereplésével készülő A vadon hívó szava című kalandfilmhez. A film Jack London The Call of the Wild (A vadon szava) című regénye alapján készült és elég izgalmas kalandokat ígér. A sok szenvedést látott kutya (Buck) és John Thorton aranyásó együtt indul el egy nagy felfedezésre. A nagy kaland, A vadon hívó szava 2020. február 20-tól lesz látható a magyar mozikban.
Mint egy főnök szinkronos filmelőzetes
2019.12.11. Wednesday
8 megtekintés
8
Két barátnő közösen felépítik a kozmetikai cégüket. Minden szuperül is alakul egészen addig, amíg meg nem jelenik egy csinos befektető meg nem jelenik a színen és felajánlja, hogy befektet 1,7 millió dollárt a cégbe. Csakhogy Claire (Salma Hayek) úgy véli, hogy az üzlet és a barátság nem fér össze. A szépség világa nagyon csúnya lesz. Nézd meg ennek a remek vígjátéknak az előzetesét.
Pesti balhé filmelőzetes
2019.12.11. Wednesday
5 megtekintés
5
Az év legőrűltebb bandája kitalálja, hogy barátuk emlékére becsempészik elhunyt haverjuk festményét az év aukciójára. A terv kivitelezése persze nem egyszerű és bonyodalom mentes. Meg kell hagyni elég őrűlt elképzelés egy kifejezetten jól őrzött aukcióra belopni egy festményt. Nem kisebb, mint kilopni onnan valamit. A nehézség nem szegi kedvüket, mert pont ilyen közös élményre vágytak 20 év távollét után. Nézd meg ezt a remek filmelőzetest!
Végső előzetest kapott az Antlers
2019.12.11. Wednesday
13 megtekintés
13
Megérkezett a végső előzetes az Antlers (agancs) című horror filmhez. A történet egy kisvárosban játszódó horror. Egy kisfiú elhullott állatokat hord a padlásra valaminek. A helyi seriff és a tanárnő megpróbálnak utánajárni a dolognak és segíteni a kisfiún. Aki szereti az ilyen filmeket annak jó lesz az előzetes alapján, ami elég stresszelősre sikerült. A megnézést csak saját felelősségre ajánljuk, mert vannak benne elég csúnya részek is.
Hivatali eltávozás szinkronos filmelőzetes
2019.12.10. Tuesday
8 megtekintés
8
Az ehető evőeszközöket gyártó cég megalomániás vezetője Lucy (Demi Moore) a fejébe veszi, hogy egy összetartóbb csapattal jobb eredményeket érhetnek el, ezért megszervez egy csapatépítő túrát Új-Mexikóba. A túravezető remek ötlete, hogy egy korábban még felfedezetlen barlangban kell építeni a csapatot , be is jön, miután a barlang szája beomlik. Innen indulhat az igazi csapatépítés, vagy leépítés (enni ugye csak kell).
Hatan az alvilágból végső filmelőzetes
2019.12.10. Tuesday
175 megtekintés
175
Michael Bay, a Transformers rendezőjének új akciófilmje Ryan Reynolds főszereplésével a sok erőszak és durva beszéd miatt 16+ besorolást kapott. A film kirívóan sok pénzből készült és ez látszik is a trailer-en. Ha a film sikeres lesz (márpedig Ryan Reynolds filmjei mostanában eléggé azok), akkor várható, hogy még folytatást is fog kapni. Nézd meg a végső trailert!
BRÉKING! Szellemírtók: Túlvilág. Megérkezett az első előzetes
2019.12.09. Monday
8 megtekintés
8
Mielőtt a filmelőzetes megérkezett, már kiderült, hogy a Szellemírtók harmadik részének az alcíme a Túlvilág lesz. Hosszú ideje vannak pletykák a szellemírtók folytatásáról, de sokáig úgy tűnt, hogy nem is lesz belőle semmi. Most viszont Jason Reitman rendező megajándékozott minket az első Szellemírtók: Túlvilág filmelőzetessel. Nézd meg most az első trailert!
Fekete karácsony (2019) szinkronizált filmelőzetes
2019.12.09. Monday
11 megtekintés
11
A közkedvelt 1974-es Fekete karácsony remake-je. Az amerikai horror-thriller középpontjában a Hawthorne Főiskola áll. A karácsony közeledtével valakik elkezdenek vadászni a diáklányokra. Persze a diáklányok ezt nem díjazzák és megpróbálnak minden erejükkel ellenállni. Az előzetes még egy átlagos téliszünet előtti bulizással és piálással indul, aztán beindulnak az események, amikor egy jégcsappal leszúrják Helenát.
Látványos lett a Wonder Woman 1984 első filmelőzetese
2019.12.08. Sunday
156 megtekintés
156
A Warner Bros kiadta az első trailert a Brazil Comic-Con-on a Wonder Woman 1984-hez, ami meg kell hagyni elég látványosra sikeredett. Az előzetesből  a történetről nem igazán derül ki semmi. Inkább a látványosságra mentek rá. Charles Rovan producer szerint a történet nem az első Wonder Woman folytatása lesz, hanem egy teljesen önálló történet.
Léghajósok (2019) feliratos filmelőzetes
2019.12.08. Sunday
4 megtekintés
4
A Léghajósok egy megtörtént eseményen alapuló film. Amelia Wren (Felicity Jones) a kalandvágyó léghajós, és egy meteorológus, James Glaisher (Eddie Redmayne) 1862-ben azt a közös célt tűzik ki maguk elé, hogy a léghajójukkal minden korábbinál magasabbra repülve bővítsék az emberiség ismereteit az időjárás pontosabb előrejelzésének érdekében. Csakhogy a túl nagy magasságban meg kell küzdeniük az oxigénhiánnyal és a léghajó sérülésével.
Állati lett Reynolds új filmjének a Free Guy-nak az első filmelőzetese
2019.12.08. Sunday
258 megtekintés
258
A filmben Ryan Reynolds egy egyszerű banki alkalmazottat játszik. Reggel felkel, mint máskor. Felöltözik és szépen elindul dolgozni. Csak kicsit furcsa lett a világ körülötte. Egy idő után rájön, hogy ő valójában egy NPC (játszható karakter), egy erőszakos videójátékban. Aztán arra is rájön, hogy a játék fejlesztői be akarják fejezni a projektet, ami a világa végét jelentené és ezt megpróbálja megakadályozni.
Árok (2020) szinkronos filmelőzetes
2019.12.07. Saturday
439 megtekintés
439
Nyolc kilométerre a szárazföldtől és 11km mélyen a víz alatt egy kutatóbázison játszódik a történet. Ebben a mélységben a túlélés esélye egy 10-es skálán tíz, amikor egy földrengés megrongálja a kutatóbázist. Az iszonyatos nyomás nem viccel. A személyzet elindul a tenger fenekén gyalog az állomásra, de azzal, hogy belefúrtak az óceán fenekébe, valamit kiszabadítottak.
Togo (2019) filmelőzetes
2019.12.06. Friday
416 megtekintés
416
A történet 1925-ben játszódik Alaszkában. Nome-ban az akkori legnépesebb városban halálos diftéria járvány tör ki. A járvány ellenszere 700km-re van. A szérumért  Leonhard Seppala (Willem Dafoe) bajnok kutyavezető tréner indul el egy kutyaszánnal. Seppala Togo-t, egy szibériai husky-t választja ki, hogy Ő vezesse a kutyaszánt. Nézd meg ezt a látványos filmelőzetest.
Emma (2020) szinkronos filmelőzetes
2019.12.06. Friday
2 megtekintés
2
Íme, új szemszögből Jane Austen szeretett komédiája a szerelemről és annak minden meglepetéséről. Biztosan remek szórakozást fog nyújtani ez a film mindenkinek, aki megnézi. Már az előzetes elejét se lehet kibírni nevetés nélkül, amiről Bill Nighy (aki többek közt az Igazából szerelemben játszotta Billy Mack-et) gondoskodik. A film remek szereplőgárdát vonultat fel. Nézd meg ezt a vicces filmelőzetest.
Nagyon látványos, új előzetest kapott a Mulan (2020)
2019.12.06. Friday
94 megtekintés
94
Az elismert rendező, Niki Caro kelti most életre Kína legendás harcosának történetét a Disney Mulan című filmjében. A rettenthetetlen fiatal lány, aki fiúnak álcázza magát, hogy harcolhasson, mindent kockára tesz a családjáért és hazájáért, így válik belőle az egyik legnagyobb harcos, aki valaha született Kínában. Nézd meg a legfrisebb és az előző előzetest is.
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.

Legnézettebbek trailerek:

Bad Boys 3 végső magyar előzetes
2019.12.25. Wednesday
909 megtekintés
909
A nagy sikerű Bad Boys 1 és 2 után közel két évtizeddel Mike (Will Smith) és Marcus (Martin Lawrence) együttes erővel újra szembeszállnak a gazemberek...
Ijesztő filmelőzetes érkezett a Hang nélkül másodi...
2020.01.01. Wednesday
690 megtekintés
690
Végre megérkezett 2018 egyik legnagyobb sikerfilmjének, a Hang nélkül című thrillernek a folytatásához az első filmelőzetes. A ragadozó lények tovább ...
Árok (2020) szinkronos filmelőzetes
2019.12.07. Saturday
439 megtekintés
439
Nyolc kilométerre a szárazföldtől és 11km mélyen a víz alatt egy kutatóbázison játszódik a történet. Ebben a mélységben a túlélés esélye egy 10-es ská...
Új, fantasztikus előzetest kapott a Top Gun: Maver...
2019.12.16. Monday
435 megtekintés
435
Pár órája érkezett meg az új előzetes a Top: Gun: Maverick-hez, amiben az első előzeteshez hasonlóan, intenzív repülési jelenetek láthatók Tom Cruis-z...
Togo (2019) filmelőzetes
2019.12.06. Friday
416 megtekintés
416
A történet 1925-ben játszódik Alaszkában. Nome-ban az akkori legnépesebb városban halálos diftéria járvány tör ki. A járvány ellenszere 700km-re van. ...