Az oldal töltődik...
Film Parádé

FILMELŐZETESEK - FILMTRAILEREK

Ha szeretsz filmbemutatókat nézni, akkor jó helyen jársz! Ezen az oldalon találod időrendben listázva a legújabb filmelőzeteseket és filmtrailereket napi frissítésben. Nézd meg a legfrissebb filmtraileket. Izgalmasabbnál izgalmasabb mozi bemutatók várnak rád.

007: Nincs idő meghalni magyar feliratos filmelőzetes
2019.12.05. Thursday
137 megtekintés
137
A jövőre mozikba kerülő 007: Nincs idő meghalni, 25. James Bond filmben láthatjuk utoljára Daniel Craig-et James Bond-ként. Már beindultak a spekulációk arról, hogy ki válthatja ebben a szerepben Craig-et. A fő történet szál az, hogy Bond visszavonult és pihenéssel töltené az idejét, de egy barátja felkeresi, hogy segítsen neki felgöngyölíteni egy nagy, nemzetközi összeesküvést. Nézd meg a magyar feliratos trailert!
Fekete özvegy első filmelőzetes
2019.12.03. Tuesday
241 megtekintés
241
Váratlanul megérkezett Scarlett Johansson új filmjének, a Fekete özvegy-nek az előzetese. Az előzetesben láthatunk Budapesti felvételeket és akciókat is bőségesen.  Fekete Özvegy ellenfele egy zsoldos, aki különleges képességeinek köszönhetően azonnal le tudja másolni mások mozdulatait. A történet maga az Amerika kapitány: Polgárháború utáni időben játszódik.
Pamacs, a Mikulás kis rénszarvasa szinkronizált filmelőzetes
2019.12.02. Monday
13 megtekintés
13
Villám bejelentette éjjel, hogy nyugdíjba vonul. Pamacs a kis lovacska, most megmutathatja, hogy van olyan jó szánhúzó, mint a rénszarvasok. Vajon Pamacsnak sikerül megnyernie a versenyt és Ő is beállhat Rudolf és a többi rénszarvas közé? A rénszarvasok nem fogadják túl szivélyesen a csöpp lovacskát, így nem lesz könnyű a küzdelem.
Macskák (2019), új filmelőzetes érkezett
2019.11.29. Friday
43 megtekintés
43
A Macskák előző filmelőzetese sok embernél kiverte a biztosítékot azzal, hogy a sztárok, akik szerepelnek a filmben (Ian McKellen, Judi Dench, Idris Elba, Jennifer Hudson, Rebel Wilson, Taylor Swift és James Corden) nem macskáknak öltöztetve játsszák a szerepüket, hanem számítógépes technológia segítségével alakultak át. Itt van hát az előző és a friss előzetes is, hogy össze tudd hasonlítani, hogy jobb lett-e az új filmelőzetes, vagy nem.
Tel-Avivban minden megtörténhet (2019) feliratos filmelőzetes
2019.11.28. Thursday
4 megtekintés
4
A film (luxemburgi-belga-izraeli-francia romantikus dráma, vígjáték) a velencei filmfesztivál Horizontok programjában mutatkozott be, itt két díjjal is elismerték, majd számos további nemzetközi díjat nyert. A történet főszereplője Szalám, aki elkezd írni egy könyvet, de a befejezés miatt összetűzésbe kerül a történet finanszírozóival és ez miatt emberi  és alkotói válságba kerül. Nézd meg a trailert!
Előre (2019) szinkronizált filmelőzetes
2019.11.28. Thursday
12 megtekintés
12
Egy fantasy violágban élő két fivér, 16-éves korukban kapnak egy ajándékot (egy varázsbotot), amit az édesapjuk hagyott rájuk. A varázsbothoz mellékelt leírás szerint, a varázsbot egyetlen napra vissza tudja varázsolni az édesapjukat. Egy újabb remek film a Toy Story és a Hihetetlen család alkotóitól. A két kalandor útra kél, hogy a félig sikerült varázslatot helyrehozzák. Nézd meg mindkettő szinkronos trailert!
Családból is megárt a sok (2019) szinkronos filmelőzetes
2019.11.27. Wednesday
5 megtekintés
5
Egy remek francia vígjáték a nyugdíjas kor kihívásairól. A film főhősei Marilou és Philippe akik végre elérik a nyugdíjas kort és azt hiszik, hogy majd pihenéssel és kikapcsolódásokkal jól kipihenik a munkás éveket. Azt tervezik, hogy a nyugdíjas éveiket Portugáliában töltik. A számításaikat az éppen váló lányuk és az unokák pesztrálása húzza keresztbe alaposan.
Boldog idők (2019) feliratos filmelőzetes
2019.11.26. Tuesday
11 megtekintés
11
A film lényege, hogy színészekkel és díszletekkel különböző korok illúzióját állítják elő azoknak, akik ezt igénylik és meg is tudják fizetni. A főszerepben egy idősödő házaspár áll. A férfi szeretné a kihült kapcsolatát úgy helyre hozni, hogy visszarepül az időben a megismerkedésük napjára. Persze Ő nem tudja, hogy a szereplők csak színészek és már meg is van a bonyodalom. Nézd meg az előzetest.
Lelki ismeretek (2020) szinkronos filmelőzetes
2019.11.24. Sunday
6 megtekintés
6
A kétszeres Oscar-díjas Pete Docter az Agymanók, a Fel és a Coco készítőjének új  filmje. Mit szeretnél, miről emlékezzenek rád? Egy válságba került zenész, Joe Gardner, aki elvesztette a zene iránti érdeklődését, egyszer csak a testén kívül találja magát és egy fiatal szellem segítségével kell visszatalálnia önmagához. Nézd meg a szinkronos trailert.
A vágyak szigete szinkronos filmelőzetes
2019.11.22. Friday
176 megtekintés
176
Amerikában futott a 70-es 80-as években egy nagy sikerű kaland-vígjáték sorozat a Fantasy Island. A vágyak szigete ennek a sorozatnak a horror adaptációja. Az eredeti sorozatban a szigetre érkezők vágya teljesült, ami általában problémákhoz is vezetett. Most ez annyiban fog bővülni, hogy nem csak problémához vezet a vágyak teljkesülése, hanem súlyos árat is kell fizessenek a szereplők.
Hurrá! Megérkezett az Egy kivételes barát feliratos filmelőzetes
2019.11.22. Friday
10 megtekintés
10
A kétszeres Oscar díjas Tom Hanks a legendás gyerekműsor-vezetőt alakítja, Fred Rogers-et, aki évtizedekig szórakoztatta a gyerekeket a jellegzetes piros pulóverében. Tom Junod (Matthew Rhys) feladatul kapja, hogy készítsen vele interjúj. A kicsit sem szkeptikus újságíró és Rogers végül barátok lesznek. A filmet Marielle Heller rendezte, és az alapjául egy 1998-as Esquire-cikk szolgált.
Tizenhat éven felülieknek besorolást kapott Ryan Reynolds új filmje. Nézd meg az előzetest!
2019.11.22. Friday
270 megtekintés
270
Michael Bay, a Transformers rendezőjének új akciófilmje Ryan Reynolds főszereplésével a sok erőszak és durva beszéd miatt 16+ besorolást kapott. A film lényege, hogy hatan, akiket halottá nyílváníttatnak nekiállnak akciózni ezerrel. Természetesen nem a saját fejük után mennek, hanem kapják a feladatokat. Abszolute érthető a trailer alapján a 16 éven felülieknek besorolás.
Megérkezett A vadon hívó szava (2020) első filmelőzetese
2019.11.21. Thursday
363 megtekintés
363
Megérkezett az első (sajnos nem szinkronos) előzetes a Harrison Ford főszereplésével készülő A vadon hívó szava című kalandfilmhez. A film Jack London The Call of the Wild (A vadon szava) című regénye alapján készült és elég izgalmas kalandokat ígér. A film középpontjában egy bernáthegyi kutya (Buck) és  egy John Thorton nevű aranyásó története áll. A kutya elég mostoha sorsot él, amíg nem kerül John-hoz. Onnantól viszont beindulnak a kalandok.
Egy herceg karácsonyra: A királyi bébi (2019) filmelőzetes
2019.11.20. Wednesday
65 megtekintés
65
A karácsony igazi ajándékkal kedveskedik Aldovia lakóinak, ugyanis érkezik a királyi baba, amivel új kaland kezdődik. A baba születés előtt azonban nyélbe kell ütni egy fegyverszüneti megállapodást Aldóvia és Penglia között. Vajon ez menni fog, amikor a királyi pár már azon is fennakad, hogy a gyerek közoktatásban tanuljon-e vagy nem?
Jexi - Túl okos telefon (2019) filmelőzetes
2019.11.19. Tuesday
124 megtekintés
124
Phil a mobilja rabja. Reggel felkeléstől este lefekvésig azt bújja. Aztán amikor elromlik a telefonja, akkor az új telefonba épített, női hangon beszélő mesterséges intelligencia végképp eluralkodik rajta a mobilfüggőség. Én már az előzetes  első mondatán behaltam: "- Jexi vagyok, kérem az összes fiókod jelszavát. -123456. -Barom." Nagyjából ez a szókimondó, poénos stílus megy végig a filmen.
Tudsz titkot tartani? (2019) filmelőzetes
2019.11.18. Monday
92 megtekintés
92
Már csak pár nap és megnézheted a moziban ezt a jó kis romantikus vígjátékot. Egy zuhanó repülőn Emma a szomszéd pasinak elmondja a titkait, aztán amikor a gép mégse zuhan le, akkor bízik benne, hogy soha többet nem fognak találkozni, de az élet mást hoz, miután kiderül, hogy a munkahelyén a nagyfőnök az a pasi. Ha eddig nem nézted volna meg az előzetest, akkor itt a remek alkalom.
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.

Legnézettebbek trailerek:

Bad Boys 3 végső magyar előzetes
2019.12.25. Wednesday
909 megtekintés
909
A nagy sikerű Bad Boys 1 és 2 után közel két évtizeddel Mike (Will Smith) és Marcus (Martin Lawrence) együttes erővel újra szembeszállnak a gazemberek...
Ijesztő filmelőzetes érkezett a Hang nélkül másodi...
2020.01.01. Wednesday
690 megtekintés
690
Végre megérkezett 2018 egyik legnagyobb sikerfilmjének, a Hang nélkül című thrillernek a folytatásához az első filmelőzetes. A ragadozó lények tovább ...
Árok (2020) szinkronos filmelőzetes
2019.12.07. Saturday
439 megtekintés
439
Nyolc kilométerre a szárazföldtől és 11km mélyen a víz alatt egy kutatóbázison játszódik a történet. Ebben a mélységben a túlélés esélye egy 10-es ská...
Új, fantasztikus előzetest kapott a Top Gun: Maver...
2019.12.16. Monday
435 megtekintés
435
Pár órája érkezett meg az új előzetes a Top: Gun: Maverick-hez, amiben az első előzeteshez hasonlóan, intenzív repülési jelenetek láthatók Tom Cruis-z...
Togo (2019) filmelőzetes
2019.12.06. Friday
416 megtekintés
416
A történet 1925-ben játszódik Alaszkában. Nome-ban az akkori legnépesebb városban halálos diftéria járvány tör ki. A járvány ellenszere 700km-re van. ...