Az oldal töltődik...
Film Parádé

FILMHÍREK - SZTÁRPLETYKÁK

Ha szereted a film hireket, akkor jó helyen jársz! Ezen az oldalon találod időrendben listázva a legújabb filmhíreket és sztárhíreket napi frissítésben. Olvasd el a legújabb film híreket és sztárpletykákat! A mozi hírek között olvashatsz minden filmmel kapcsolatos témát vegyesen, mint pl. ki, milyen filmben szerepel, mi történt a forgatáson, stb. A sztárokról elsősorban filmekkel kapcsolatos pletykákat olvashatsz.

Friss hírek érkeztek Jake Lloyd-ról, aki a gyerek Anakin Skywalker-t alakította
2020.01.30. Thursday
93 megtekintés
93
A Csillagok Háborúja gyerekkori sztárja, Jake Lloyd évek óta távol van a nyilvánosságtól és a színészettől. Gyerek színészként Lloyd legkorábbi filmjei közé tartozik a Hull a pelyhes és a Csillagot az égről. Kilenc éves korában lett közismert az ifjú  Anakin Skywalker megformálásával. Mentális betegséggel folytatott folyamatos küzdelme közben a gyerekcsillag családja pozitívan nyilatkozott az állapotáról. 
Kobe Bryant Oscar-díjas rajzfilmje
2020.01.27. Monday
14 megtekintés
14
Szomorú hír volt, hogy január 26-án helikopter-balesetben elhunyt Kobe Bryant, ötszörös NBA-bajnok. A világ az  egyik legismertebb kosárlabdázójával lett kevesebb aznap és sajnos a 13 éves lánya is elhunyt a balesetben (összesen 9-en vesztették életüket).  Kobe a sokszínűségét bizonyította azzal, hogy 2018-ban az általa írt és producerként is jegyzett Dear Basketball című rajzfilmjével Oscar-díjat nyert az animált rövidfilmek kategóriájában.
Jim Carrey nyilatkozott a Maszk 2-ről
2020.01.26. Sunday
657 megtekintés
657
Vajon tényleg fog kapni folytatást Jim Carrey egyik legnépszerűbb filmje, a Maszk? Pontos terv még nem létezik, de Carrey nem zárja ki a lehetőségét. A Maszk-ot a 90-es években adták ki vitathatatlanul Carrey előadói csúcsán, és továbbra is az egyik legnagyobb slágere. Egy olyan korban, amikor Hollywood látszólag bármit újjáéleszt, nem nehéz elképzelni, hogy ez is visszatér. Jim Carrey nyilatkozott, hogy min múlik hogy kihúzza ezt a karaktert a szekrényből.
Így néznek ki a Vissza a jövőbe szereplői három évtized után
2020.01.25. Saturday
85 megtekintés
85
A Vissza a jövőbe kétségkívül minden idők egyik leg ikonikusabb trilógiájának nevezhető. A trilógia első részét 1985 július 3-án mutatták be Amerikában. Már csak pár hónap és 35 éves évfordulója lesz. Biztosan nagyon sokat változott azóta mindegyik színész. Michael J. Fox az első rész megjelenésekor 24 éves volt, de Christopher Lloyd már 47 éves volt. Akkor és most képekkel nézd meg hogy néznek ki most a szereplői.
Hugo Weaving nem tér vissza Smith ügynökként a Mátrix 4-be
2020.01.22. Wednesday
37 megtekintés
37
Az eredeti trilógia egyik döntő tagja nem tér vissza a A Mátrix 4-be. Hugo Weaving kijelentette, hogy szerette volna újra eljátszani Smith ügynök szerepét a közelgő sci-fi sorozatban, de sajnos erre nincs módja. Weaving karakterét természetesen beleírták a forgatókönyvbe, és meg is próbálta megoldani, hogy el tudja játszani, de sajnos most nem jött jól ki a lépés a színésznek.
A Bad Boys 3 váratlanul mindenkit lenyomott
2020.01.21. Tuesday
364 megtekintés
364
Több filmes oldalon megjelent kritikák alapján azt gondolná az ember, hogy a Bad Boys harmadik része nem sikerült valami túl jól és nem is fog nagy sikert elérni. Úgy tűnik a nyitó hétvége alapján, hogy a film erre alaposan rá fog cáfolni. A minden korábbi várakozást felűlmúló, rekordszintű bevétellel az egész mezőnyt maga mögé utasította. Gyorsan ki is derült, hogy már dolgoznak is a negyedik részen.
11 rajzfilmbe rejtett izgalmas részlet, amit csak Sherlock Holmes vesz észre
2020.01.20. Monday
95 megtekintés
95
A filmek nézése közben a többség a történésekre figyel jobban a részletek helyett. Természetesen mindig vannak olyanok, akik nem hagyják ki a legcsekélyebb részleteket sem. Ebben a listában olyan rejtett titkok és részletek szerepelnek a kedvenc rajzfilmeinkből, amihez igazás sasszem szükséges. Vess csak egy pillantást Olaf poharára. A benne lévő jég lemintázza az ő alakját.
Friss fotók jelentek meg az Örökkévalók-ból
2020.01.19. Sunday
12 megtekintés
12
A Twitteren megjelent fotókon Kumail Nanjiani, Lia McHugh, Gemma Chan és Kit Harington látható. A projekt már készül néhány hónapja, és rengeteg nem hivatalos képet láthattunk a színfalak mögül. A tör- ténetről ugyanakkor nagyon keveset árultak el az MCU rajongóknak. A Marvel Studios főnöke, Kevin Feige a múlt nyáron a San Diego Comic-Con során hivatalosan beje- lentette a filmet egy hihetetlenül lelkes közönségnek, amely a hétvégén könnyen ellopta a show-t mindenkitől.
Bad Boys 4-en már dolgozik a Sony
2020.01.18. Saturday
276 megtekintés
276
A Sony nem húzza az időt a Bad Boys 4 elkészítésében. A harmadik részt még épphogy csak elkezdték vetíteni a mozikban, de a stúdió már meg is bízta Chris Bremner-t, hogy írja meg a negyedik rész forga- tókönyvét. Úgy gondolják, hogy Will Smith és Martin Lawrence csatlakoznak a közelgő folytatáshoz, amely nem tarthat túl sokáig, hogy össze is jöjjön. Eddig a legfrissebb filmről többnyire pozitív a vélemény.
Így néznek ki ma azok, akiket gyerekszínészként imádtunk
2020.01.17. Friday
162 megtekintés
162
Úgy tűnik, hogy alig pár éve telt csak el, hogy szaladtunk megnézni a tévében a Beethoven-t, az Addams Family - A galád család-ot, vagy az Óvóbácsik-at, de valójában már 2020 van. Azok a gyermekek, akik a kedvenc filmjeink és TV-műsorok főszerepeit játszották, mára felnőttek. Néhányuk ragyogó színész, és néhányuk, például Jake Lloyd, aki a fiatal Anakint alakította, nem voltak képesek megbirkózni a nagy hírnévvel, és eltűntek a reflektorfényből.
A Bad Boys 3 akciójelenetei meggyőzték Will Smith-t, hogy Ő nem Tom Cruise
2020.01.16. Thursday
411 megtekintés
411
Will Smith viccelődve azt hitte, hogy "jobb, mint Tom Cruise", mielőtt nekiállt a Bad Boys 3 forgatásának.  Tom Cruise 57 éves és még mindig nagyon jó formában van ahhoz, hogy szokásához híven, saját maga játszon el nagyon komoly akciójeleneteket, amit mások kaszkadőrökkel csináltatnak inkább. Az 51 éves Will Smith-nek ez nagy önbizalmat adott, hogy majd Ő is követi Tom Cruise példáját. Aztán elérkezett a forgatás ideje...
Adam Sandler rajongói dühöngenek az elmaradt Oscar jelőlés miatt
2020.01.13. Monday
34 megtekintés
34
Ma reggel bejelentették az ideo Oscar jelölteket és sajnos Adam Sandler nincs rajta a listán a Csiszolatlan gyémánttal, annak ellenére, hogy sokan oscar-esélyesnek tartották ezért a drámai szerepért. A film és a színész rajongói egyelőre nem nagyon örülnek annak, hogy az Akadémia nem jelölte a filmet és Sandler-t. Lehet, hogy most Sandler teljesíti azt az ígéretét, hogy szándékosan rossz filmet készít a közeljövőben.
1917 lenyomta a mozikban a Csillagok háborúját
2020.01.13. Monday
27 megtekintés
27
Sam Mendes háborús filmje, az 1917 a Golden Globe győzelmek után (legjobb dráma és legjobb rendező) az amerikai mozikban kiütötte a nyeregből a Csillagok Háborúja: Skywalker kora-t. Az 1917-et eddig korlátozottan vetítették és a Golden Globe díjazás miatt sokan beszéltek a filmről, így nagy várakozás előzte meg a hétvégét, amikor végre elkezdték szélesebb körben is vetíteni.
15 vonzó színész, aki a korral még karizmatikusabb lett
2020.01.12. Sunday
1122 megtekintés
1122
Az A-listás színészek jóképűek, sikeresek és híresek. Némelyikük már családos, és sokan továbbra is megmaradtak agglegényeknek. Sokszor úgy tűnik, hogy a hollywoodi színészek egyre vonzóbbá válnak az idő múlásával. Vess egy pillantást a régi fényképekre, és hasonlítsd össze őket a mai képeikkel. Ez a 15 sztár bizonyítja, hogy a kor nemesít.
11 szinész aki extrém dolgot tett egy filmszerepért
2020.01.11. Saturday
552 megtekintés
552
A mozi aranykorában élünk, ahol a színészi színvonal nevetségesen magas. A közönség könnyen észreveheti a rossz színészkedést, és ez arra késztette a színészeket, hogy hozzák az A-listás minőséget, hogy sikerrel járjanak. És néhány színész nemcsak elfogadta a kihívást, hanem hihetetlen dolgokon is keresztülment, hogy megmutassa az elkötelezettségét a filmszerepe iránt. Lenyűgöző az amit ezek a színészek és színésznők tettek.
DiCaprio újévi vakációja során megmentett egy embert a fulladástól
2020.01.10. Friday
250 megtekintés
250
DiCaprio december végén néhány barátjával vakációzott a karibi térségben. Források szerint egy férfi leesett a Club Med tengerjáró hajótól St. Barts-ban. vészhívást küldtek szét. A  közelben volt DiCaprio hajója, és Ő volt az egyetlen, aki válaszolt a hívásra. Az ismeretlen ember állítólag tizenegy órán keresztül volt a vízben, és elég rossz állapotban volt már.
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.

Legnézettebb filmhírek:

Így néznek ki a Gyűrűk Ura szereplői 16 év eltelté...
2019.12.28. Saturday
3270 megtekintés
3270
Az Amazon 2017 novemberében szerezte meg J.R.R. Tolkien hagyatékának megfilmesítési jogait, és a stúdió minden idők legdrágább sorozatát tervezik össz...
Vajon lesz Jégvarázs 3? A film készítői válaszolta...
2019.11.26. Tuesday
2901 megtekintés
2901
Hat évvel az első Jégvarázs után végre folytatódik a mozikban Elza és barátainak a története. Az új rész már a nyitó hétvégén rekordot döntött. A nagy...
Filmbeli ijesztő lények, akik valójában csinos szi...
2019.12.29. Sunday
2213 megtekintés
2213
Vannak olyan filmbeli szerepek, amikor az ismert színészeket sminkekkel, maszkokkal és számítógépes technológiával változtatják meg, de a szereplő mög...
11 híresség és a gyereke, akik nagyon hasonlítanak...
2020.01.03. Friday
1816 megtekintés
1816
A gyerekek gyakran hasonlítanak a szüleikre, főleg amikor megjelenésről van szó - így működik a genetika. Sokszor látni olyan anyát és lányát, vagy ap...
11 színésznő, aki elég bátor volt, hogy feláldozza...
2019.12.19. Thursday
1684 megtekintés
1684
Az igazán tehetséges színésznők sok különféle szerepet játszhatnak el, beleértve azokat is, amelyekben igazán vonzó nőkké kell válniuk. Annak érdekébe...