Az oldal töltődik...
Film Parádé
Anne Hathaway

Anne Hathaway

Született: Brooklyn, New York, 1982.11.12.
Anne Jacqueline Hathaway Oscar-díjas amerikai színésznő.

Édesapja Gerald Hathaway ügyvéd, édesanyja Kate McCauley színésznő. Édesanyja komoly hatással volt rá abban, hogy színésznő legyen. Hatéves korában a család a New Jersey állambeli Millburnbe költözött. Két fiú testvére van, egy idősebb, Michael és egy fiatalabb, Thomas.

Több szemesztert tanult a Vassar főiskolán angol szakon, mielőtt a New York Egyetem hallgatója lett. Főiskolai tanulmányait legjobb döntései közé sorolja, mivel nagyon élvezte az együtt töltött időt a többi felnőni igyekvő társával. Hathaway tagja volt a Barrow színtársulat színész programjának, ő volt az első tinédzser, aki felvételt nyert. Képzett színházi színésznő, és jobban is kedveli a színpadon szereplést a filmeknél.

Színészként 1999-ben a Légy valódi című tévésorozatban mutatkozott be, első jelentős szerepét 2001-ben Garry Marshall családi vígjátékában, a Neveletlen hercegnőben kapta, Julie Andrews partnereként, amely megalapozta karrierjét. A következő években további családi filmekben szerepelt, többek között az Elátkozott Ella, és a Neveletlen hercegnő 2.: Eljegyzés a kastélyban.

Anne Hathaway a következő filmes cikkekben szerepel:

Az új Batman film sztárja lesz Zoe Kravitz
11 színésznő, aki elég bátor volt, hogy feláldozza a szépségét egy szerepért
11 sztár, akinek nem okoz problémát a meztelen jelenetekben szereplés
Ikonikus filmszerepek az eredetileg tervezett szereplőkkel
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.