Az oldal töltődik...
Film Parádé
Ben Affleck

Ben Affleck

Született: Berkeley, 1972.08.15.
Benjamin Géza Affleck amerikai színész, Oscar-díjas rendező és forgatókönyvíró. A Géza nevet a szülei egy magyar barátjuk után adták neki.

8 évesen játszott az Amerikai Közszolgálati Televízió egyik sorozatában (The Voyage of the Mimi). Utána sokáig nem kapott nagyobb szerepeket, de az 1992-ben készült School Ties-ban újra feltűnt. Affleck ebben a filmben szerepelt először együtt a ma már elválaszthatatlan barátjával és kollégájával, Matt Damonnal.

Az elismerést az Oscar és Golden Globe díjas Good Will Hunting hozta meg számukra. A film forgatókönyvét ők írták, amit 600 ezer dollárért eladtak a Miramax főnökének, Harvey Weinsteinnek. Affleck és Damon ebben a filmben korukat meghazudtolóan dolgozták ki a történetet és a karaktereket.

Affleck együtt élt Gwyneth Paltrow-val 1997-1999 között. 2015-2015 között pedig házasságban élt Jennifer Garner-el.Három gyereke van: Violet Affleck, Seraphina Affleck és Sam Affleck.

Rengeteg hatalmas filmben játszott, mint például a Pearl Harbor – Égi háború, Daredevil – A fenegyerek, Az Argo-akció, Holtodiglan, Suicide Squad – Öngyilkos osztag, Batman Superman ellen – Az igazság hajnala, Az igazság ligája.

Ben Affleck a következő filmes cikkekben szerepel:

11 sztár, akinek nem okoz problémát a meztelen jelenetekben szereplés
Kiszivárgott friss fotókon Batman teljes denevérruhája
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.