Az oldal töltődik...
Film Parádé
Ben Stiller

Ben Stiller

Született: New York, 1965.11.30.
Ben Stiller (Benjamin Edward Stiller) Emmy-díjas amerikai filmszínész, forgatókönyvíró, filmrendező és producer.

Szülei Jerry Stiller és Anne Meara színészek. Már fiatalon szerepekhez jutott nővérével (Amy Stiller) együtt. 1983-ban beiratkozott a UCLA egyetemre, de kilenc hónappal később visszatért New Yorkba. Több filmes produkcióban is szerepelt, majd 1992-ben saját show-t kapott The Ben Stiller Show címmel. A show viszont – a kis nézettség miatt – hamarosan megszűnt. Többnyire vígjátékokban szerepel.

2001-ben feleségül vette Christine Taylort. 2002. április 12-én lánya született (Ella Olivia).

Filmjei a teljesség igénye nélkül: Mr. Elszánt, a balfék, A nap birodalma, Vad szenvedélyek, A vér szava, Hülyébbnél is hülyébb, Nehézfiúk, Happy, a flúgos golfos, Gyagyás család, Keresd a nőt!, A bamba banda, Mystery Men – Különleges hősök, Ég velünk!, Apádra ütök, Zoolander 1-2, a trendkívüli, Narancsvidék, Jószomszédi iszony, Kidobós – Sok flúg disznót győz, Irigy kutya, Derült égből Polly, Starsky és Hutch, A híres Ron Burgundy legendája, Vejedre ütök, Éjszaka a múzeumban 1-2-3, Agyő, nagy ő!, Utódomra ütök, Megaagy, Hogyan lopjunk felhőkarcolót?, Kertvárosi kommandó, Walter Mitty titkos élete, A 40 az új 20, Brad helyzete

Ben Stiller a következő filmes cikkekben szerepel:

11 vígjáték ami tuti felvidámít koronavírus idején
11 váratlan cameoszerep, ami a híres filmeket még érdekesebbé tette
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.