Az oldal töltődik...
Film Parádé
Emily Blunt

Emily Blunt

Született: London, 1983.02.23.
Emily Blunt (Emily Olivia Leah Blunt) angol színésznő. Édesanyja tanárnő, édesapja pedig ügyvéd. Három testvére van, Felicity Blunt, Sebastian Blunt and Susannah Blunt.

16 éves volt mikor elköltözött otthonról, hogy művészeti tanulmányokat folytasson a neves Hurtwood House-ban. Nem kellett sokáig várnia, itt azonnal felfedezte egy ügynök és szerződést kínált neki.

Blunt debütálására 2000-ben került sor Paul Sellar Bliss című musicaljében Edinburgh-ban. 2003-ban pedig már a tv-képernyőkön is debütált, amikor egy angol drámában, a Boudicában szerepelt.

2008 novemberében kezdett el randevúzni John Krasinski színésszel. 2009. augusztus 28-án Blunt és Krasinski eljegyezték egymást. A pár végül 2010. július 10-én házasodott össze Olaszországban. 2014. február 16-án született meg a kislányuk, Hazel.

Filmjei a teljesség igénye nélkül: VIII. Henrik, Az elveszett kard legendája, Szerelmem nyara, Poirot: Halál a Níluson, Sherlock Holmes és Arthur Conan Doyle furcsa esete, Gideon lánya, A nagy birodalom, Veszedelmes vonzerő, Az ördög Pradát visel, Dan és a szerelem, Dermesztő szél, Charlie Wilson háborúja, A Jane Austen könyvklub, Tökéletlen trükk, Tiszta napfény, Az ifjú Viktória királynő, Farkasember, Rakoncátlan célpont, Édesnégyes, Muppets, Gnómeó és Júlia, Gulliver utazásai, Sorsügynökség, Lazacfogás Jemenben, Looper – A jövő gyilkosa, Ötéves jegyesség, Arthur Newman világa, Szél támad, A holnap határa, Vadregény, Sicario – A bérgyilkos, A Vadász és a Jégkirálynő, A lány a vonaton, My Little Pony: A film, Sherlock Gnomes, Hang nélkül 1-2, Mary Poppins visszatér, Dzsungeltúra

Emily Blunt a következő filmes cikkekben szerepel:

Megérkezett a Dzsungeltúra szinkronos előzetese
Ijesztő filmelőzetes érkezett a Hang nélkül második részéhez
Új előzetest kapott a Dzsungeltúra
BRÉKING!!! Itthon is betesz a moziknak a koronavírus. Elrendelték a vészhelyzetet.
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.