Az oldal töltődik...
Film Parádé
Gal Gadot

Gal Gadot

Született: Tel-Aviv, Izrael, 1985.04.30.
Gal Gadot (Gal Gadot Varsano) izraeli modell és színésznő. Szülei Irit (leánykori nevén Weiss) és Michael Gadot, édesanyja tanár, édesapja pedig mérnök. Egy húga van.

A gimnáziumi éveket követően a jogi pálya iránt kezdett érdeklődni, felvételt nyert az IDC Herzliya főiskolára, ahol jogot és nemzetközi kapcsolatokat tanult

18 évesen megnyerte hazájában a Miss Israel 2004 szépségversenyt, ezt követően két évet szolgált az izraeli hadseregben mint fitnesz- és felkészítő edző.

A Maxim magazin fotósorozata irányította rá először a figyelmet filmes körökben. Első nemzetközi filmszerepét a 2009-es Halálos iram című akciófilmben kapta mint Gisele Yashar, amely szereplőt a filmsorozat további három részében eljátszotta, és amely a világhírű színésznők sorába emelte őt.
Gal Gadot 2018-ban felkerült a Time magazin a világ 100 legbefolyásosabb emberét felsoroló listájára, valamint a világ legjobban fizetett színésznőinek listájára is.

Filmjei a teljesség igénye nélkül: Halálos iram, Párterápia, Kéjjel-nappal, Halálos iramban: Ötödik sebesség, Halálos iramban 6., Halálos iramban 7., Batman Superman ellen – Az igazság hajnala, Beépített tudat, Tripla kilences, Kémek a szomszédban, Wonder Woman, Az Igazság Ligája, Két páfrány között - A film, Wonder Woman 1984, Halál a Níluson

Gal Gadot a következő filmes cikkekben szerepel:

Látványos lett a Wonder Woman 1984 első filmelőzetese
2019 tíz legszebb celeb hölgye a világon. Olyan is van a listán, akitől beájulsz!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.