Az oldal töltődik...
Film Parádé
Jason Statham

Jason Statham

Született: London, 1967.06.26.
Jason Statham (Jason Michael Statham) angol színész, producer, harcművész, visszavonult műugró.

Miközben Statham modellként dolgozott a French Connection nevű cégnek, bemutatták a kezdő filmrendezőnek, Guy Ritchie-nek. Ritchie akkoriban egy film elkészítésén dolgozott és szüksége volt valakire, aki a filmben eljátssza egy talpraesett szélhámos szerepét. Miután Ritchie megtudta, hogy Statham korábban a feketepiacon árusított, nekiadta Bacon szerepét az 1998-as A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső című filmben.Legismertebb filmes alakításait ezidáig akciófilmekben nyújtotta. Legtöbbször Epres Attila kölcsönzi neki a magyar hangját.

Statham nem volt még nős. Két ismertebb élettársa volt, Kelly Brook modell-színésznő és Rosie Huntington-Whiteley modell-színésznő.

Filmjei a teljesség igénye nélkül:A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, Blöff, Az egyetlen, Gépállat SC, A szállító 1-2-3, Az olasz meló, Collateral – A halál záloga, Mobil, Revolver, London, Káosz, Crank – Felpörögve 1-2, War – Bosszú mindenáron, A király nevében, Banki meló, Halálfutam, The Expendables – A feláldozhatók 1-2-3, A mestergyilkos 1-2, Válogatott gyilkosok, Blitz, A biztonság záloga, Parker, Halálos iramban 6-7-8, Kolibri-kód, Harcban élve, Joker, A kém, Meg – Az őscápa, Halálos iramban: Hobbs & Shaw

Jason Statham a következő filmes cikkekben szerepel:

Halálos iramban: Hobbs és Shaw (2019)
Mindig is kíváncsi voltál Jason Statham otthonára, akkor most benézhetsz hozzá!
Beindultak a pletykák, hogy a Halálos iramban 9-be visszahoznák Brian-t, miután Vin Diesel ezt a képet posztolta
Kevin Hart és Jason Statham együtt egy új akció-vígjátékban
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.