Az oldal töltődik...
Film Parádé
Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Született: Los Angeles, Kalifornia, 1969.02.11.
Jennifer Aniston Sherman Oaksban, Kaliforniában született John Aniston és Nancy Dow színészeknél. Apja görög, anyja angol, ír, skót és olasz származású volt. Jennifer gyermekkorának első évét Görögországban töltötte a családjával. Ezután családja New York Citybe költözött, ahol szülei kilenc éves korában elváltak.
A pályája a Jóbarátok vígjáték sorozattal indult be. A sorozat hatalmas siker lett, 10 évad készült belőle. A szereplők közül Jennifer lett a legnépszerűbb, frizuráját tömegek utánozták. Öt Emmy-díjra jelölték, és az utolsó két évadért egymillió dollárt kapott epizódonként.
Legnagyobb filmes sikerei a 2003-as Minden6ó – melyben Jim Carrey partnereként volt látható – és a 2004-es Derült égből Polly, amelyben Ben Stillerrel szerepelt.
2000. július 29-én összeházasodott Brad Pitt-el. 2005. január 7-én a házaspár külön költözött, majd 2005. március 25-én a színésznő beadta a válókeresetet. A válást 2005. október 2-án mondta ki a bíróság. 2015. augusztus 5-én összeházasodott Justin Theroux-al egy meglepetés esküvő keretében, azonban két év házasság után az útjaik különváltak.

Jennifer Aniston a következő filmes cikkekben szerepel:

Ezek a hírességek eladták a lelküket a pénz érdekében? Döntsd el magad!
Mi a valódi oka Jennifer Aniston és Brad Pitt válásának?
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.