Az oldal töltődik...
Film Parádé
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Született: New York, 1969.07.24.
Puerto Ricó-i énekesnő, színésznő, táncos, divattervező és producer.

Jennifer már korai éveiben megpróbálkozott a színészettel, azonban csak felejthető produkciókban láthattuk: South Central, Second Chances, Hotel Malibu (sorozatok, melyekben epizódszerepeket kapott), majd 1995-ben fontosabb szerepet kapott a Nurses on the Line: The Crash of Flight 7 (Légimentők) című tévéfilmben. Lopez első nagy szerepét a Wesley Snipes oldalán kapta a Pénzvonat (Money Train) című akciófilmben, egy évvel később pedig Francis Ford Coppola rendezésében a Jack című moziban Robin Williams általános iskolai tanárát játszotta el. 1997-ben két filmben is láthattuk: az egyikben Jack Nicholson oldalán, A nyakék nyomában (Blood and Wine) című filmben szerepelt. A másik mozi hozta meg igazán a sikert: a híres Selena Quintanillát formálta meg a Dalok szárnyán (Selena) című filmben, amelyért Golden Globe-díjra jelölték a „Legjobb Mozgókép musical/vígjáték” kategóriában.

Jennifer karrierje során azonban nemcsak a sikerrel, de a bukással is számolnia kellett. A Gengszterrománc (Gigli) című film nemcsak a kritikusokat hozta ki a sodrából, de a nézőket sem érdekelte. Lopez ezután még egy filmmel próbálkozott, azonban az Apja lánya (Jersey Girl) sem volt igazi siker.

Jennifer visszatérését a 2004-ben bemutatott Hölgyválasz (Shall We Dance) című film jelentette, amelyben Richard Gere és Susan Sarandon oldalán szerepelt. 2005-ben egy romantikus komédiával, az Anyád napjával (Monster-in-Law) jelentkezett, amely szintén sikeres lett.

2007-ben két filmjét is bemutatták a mozik: az egyik az El Cantante (Az énekes), a másik a Bordertown. Az előbbit már 2006. szeptember 12-én bemutatták a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, melyen nagy sikert aratott.

2019-ben mutatták be a Wall street pillangói című filmjét.

Jennifer Lopez a következő filmes cikkekben szerepel:

A Wall Street pillangói
Sztárok, akik szemüvegben egész másképp néznek ki. Le fog esni az állad!
Adam Sandler rajongói dühöngenek az elmaradt Oscar jelőlés miatt
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.