Az oldal töltődik...
Film Parádé
Margot Robbie

Margot Robbie

Született: Ausztrália, Dalby, 1990.07.02.
Margot Robbie (Margot Elise Robbie) Oscar-díjra, BAFTA-díjra és Golden Globe-díjra jelölt ausztrál színésznő és filmproducer.

A Queenslandben, Dalbyben született és Gold Coastban nevelkedett Robbie a Somerset College nevű tizenkétosztályos iskolában járt drámaórákra. Pályafutása a 2000-es évek végén kisebb ausztrál filmekkel kezdődött, majd szerepet kapott a Szomszédok című szappanoperában, amelyben 2008 és 2011 között szerepelt. A televíziós sorozatban nyújtott alakításáért kétszer is Logie-díjra jelölték hazájában. Miután az Egyesült Államokba költözött, szerepelt az ABC Pan Am című televíziós sorozatában (2011–2012). 2013-ban szerepet kapott az Időről időre című romantikus vígjátékban, és ugyanabban az évben szerzett nemzetközi ismertséget is, miután Martin Scorsese életrajzi ihletésű filmdrámájában, A Wall Street farkasában Leonardo DiCaprio oldalán szerepelhetett. 2014-ben alapította a LuckyChap Entertainment nevű filmprodukciós céget.

Filmjei a teljesség igénye nélkül: A Wall Street farkasa, Focus – A látszat csal, A nagy dobás, Afganisztáni víg napjaim, Tarzan legendája, Suicide Squad – Öngyilkos osztag, Volt egyszer egy Hollywood, Ragadozó madarak

Margot Robbie a következő filmes cikkekben szerepel:

Volt egyszer egy... Hollywood (2019)
Ragadozó madarak új feliratos filmelőzetes
2019 tíz legszebb celeb hölgye a világon. Olyan is van a listán, akitől beájulsz!
Botrány (2020) szinkronos filmelőzetes
2020 tíz legjobban várt filmje az olvasók szerint (előzetesekkel)
11 szinész aki extrém dolgot tett egy filmszerepért
11 váratlan cameoszerep, ami a híres filmeket még érdekesebbé tette
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.