Az oldal töltődik...
Film Parádé
Megan Fox

Megan Fox

Született: Oak Ridge, Tennessee, 1986.05.16.
Megan Fox (Megan Denise Fox) amerikai színésznő és modell. Ötéves korától táncolt és színészetet tanult. Tízéves korában (1996) költöztek Floridába. Itt folytatta és fejezte be tanulmányait. Fiatalon kezdett modellkedni, és miután 1999-ben megnyert egy modell versenyt, kezdett színészkedni. A Transformers egyik főszerepe hozta el neki az ismertséget.

Házastársa Brian Austin Green. 2012. szeptember 7-én született meg első gyermeke Noah Shannon Green, 2014. február 12-én adott életet második kisfiának, Bodhi Ransom Greennek. Harmadik fia, Journey River Green 2016-ban született. 2008-ban elmondta egy interjúban, hogy biszexuális, majd a rá következõ évben ezt meg is erõsítette.

Filmjei a teljesség igénye nélkül:Karibi vakáció, Egy hisztérika feljegyzései, Transformers, Hogy veszítsük el barátainkat..., Transformers: A bukottak bosszúja, Ördög bújt beléd, Végjáték, Barátok babákkal, A diktátor, 40 és annyi, 40 és annyi, Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból!, Rogue

Megan Fox a következő filmes cikkekben szerepel:

Befutott Megan Fox új filmjének az előzetese
2019 tíz legszebb celeb hölgye a világon. Olyan is van a listán, akitől beájulsz!
11 sztár, akiről nem is gondolnád, hogy hadilábon áll a tisztasággal
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.