Az oldal töltődik...
Film Parádé
Michelle Rodriguez

Michelle Rodriguez

Született: San Antonio, Texas, 1978.07.12.
Michelle Rodriguez (Mayte Michelle Rodriguez) latin-amerikai származású amerikai színésznő. Édesapja Rafael Rodríguez Puerto Ricó-i származású, édesanyja Carmen Milady Pared, pedig dominikai köztársaságbeli.

Nyolcéves korában a Dominikai Köztársaságba költözött édesanyjával, majd később, tizenegy éves korától Puerto Ricóban élt, végül New Jerseyben telepedett le. Tizenhét évesen otthagyta a középiskolát, majd később mégiscsak letette az érettségit, mert rájött hogy a film világában szeretne boldogulni - igaz nem színész, hanem forgatókönyvíró és rendező szeretett volna lenni. Azért, hogy addig is közelebb legyen a filmes világhoz, rendszeresen statisztált. Azután egyszer belefutott egy hirdetésbe, miszerint egy bokszolólányról szóló alacsony költségvetésű film főszerepére keresnek alkalmas lányt. Úgy érezte, ő a megfelelő, ezért jelentkezett a meghallgatásra. Ez a film volt a Bunyós csaj, alakítását 2000-ben Oscar-díj esélyesként emlegették. A film végül nem nyerte el a díjat, de más filmfesztiválokon jól szerepelt.

Többször is összetűzésbe keveredett a rendőrséggel. 2002-ben lakótársa jelentette fel, hogy megverte őt, de azután visszavonta a vádat. 2003-ban azért került bíróság elé, mert többször is ittasan vezetett, lejárt jogosítvánnyal, és ehhez jött még egy cserbenhagyásos gázolás is. Mindezekért két nap elzárásra és közmunkára ítélték, három évre próbára bocsátották, illetve kötelezték, hogy vegyen részt egy három hónapos alkoholelvonó kúrán.

Filmjei a teljesség igénye nélkül: A bunyós csaj, Taxisok veszélyben, Halálos iramban franchise, A Kaptár, S.W.A.T. – Különleges kommandó, Lost – Eltűntek, A falka, Avatar, Machete 1-2, A Föld inváziója – Csata: Los Angeles, Turbó, Mindenáron gyilkos, Nyughatatlan özvegyek, Alita: A harc angyala

Michelle Rodriguez a következő filmes cikkekben szerepel:

Beindultak a pletykák, hogy a Halálos iramban 9-be visszahoznák Brian-t, miután Vin Diesel ezt a képet posztolta
Halálos iramban 9 magyar feliratos kedvcsináló
Eredetileg nem is Vin Dieselt szánták a Halálos iramban szerepére
Danny Trejo: Inmate #1 előzetes
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.