Az oldal töltődik...
Film Parádé
Tom Hardy

Tom Hardy

Született: Hammersmith, 1977.09.15.
Tom Hardy (Edward Thomas Hardy) brit színész. Édesanyja Rebecca Amy Kehoe ír katolikus családból származó művész, édesapja Edward "Chips" Hardy író. Hardy drámaiskolába járt. Színészi karrierét az HBO és BBC közös gyártású minisorozatában, Az elit alakulatban kezdte meg.

Első feleségétől Sarah Wardtól öt év házasság után, 2004-ben vált el. Korábbi barátnőjétől 2008-ban fia született. 2010 júliusában, egy év randevúzás után eljegyezte a színésznő Charlotte Riley-t, akivel az Üvöltő szelek televíziós sorozat forgatásán ismerkedett meg. 2014-ben összeházasodtak és 2015-ben megszületett második gyermeke is.

Filmjei a teljesség igénye nélkül: A Sólyom végveszélyben, Star Trek – Nemezis, Ördögi Színjáték – A Pap, a Várúr és a Boszorkány, Az utolsó pillanat, Torta, Szökés Colditz-ból, Marie Antoinette, Szex és szerelem, Árvíz, Spíler, Bronson, A kód, Eredet, Suszter, szabó, baka, kém, Warrior – A végső menet, Fékezhetetlen, A sötét lovag – Felemelkedés, Kémes hármas, Locke – Nincs visszaút, Piszkos pénz, A 44. gyermek, Mad Max – A harag útja, A visszatérő, Legenda, Dunkirk, Star Wars: Az utolsó Jedik, Venom, Capone

Tom Hardy a következő filmes cikkekben szerepel:

Capone (2020) – Előzetes
15 vonzó színész, aki a korral még karizmatikusabb lett
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.