Az oldal töltődik...
Film Parádé
Will Smith

Will Smith

Született: Philadelphia, 1968. szeptember 25.
Willard Carroll „Will” Smith, Jr. Oscar-díjra jelölt amerikai színész, többszörös Grammy-díjnyertes hiphopelőadó. Azon kevés ember egyike, akik az Egyesült Államok szórakoztatóiparának három jelentős ágában is sikert élveznek. A Newsweek a bolygó legbefolyásosabb színészének nevezte.

Smith legjelentősebb televíziós szerepe William „Will” Smith (vagyis közeli névrokona) volt a Kaliforniába jöttem (The Fresh Prince of Bel-Air) című vígjátéksorozatban. Filmjeivel rendre hatalmas sikert arat, a legismertebbek között találjuk A függetlenség napját, a Men in Black – Sötét zsarukat, a Legenda vagyokot. Kritikai elismerést Oscar- és Golden Globe-jelölés formájában az Ali és A boldogság nyomában hozott számára, melyekben valós személyt alakított.

Smith első felesége Sheree Zampino volt, 1992 és 1995 között. Egy fiuk született, Willard Christopher Smith III, akit Treynek is hívnak. Smith 1997-ben vette el Jada Pinkett színésznőt, aki attól fogva férje nevét is viseli hivatásában. Két közös gyermekük van: Jaden Christopher Syre Smith 1998-ban született, Willow Camille Reign Smith pedig 2000-ben. 

Will Smith a következő filmes cikkekben szerepel:

Gemini man (2019)
Bad boys 3 új filmelőzetest kapott
Eszméletlen jó képek: Sztárok fiatal és idősebb képei egymás mellett
Bad Boys 3 végső magyar előzetes
7 új film a mozikban, amit ne hagyj ki januárban
11 híresség és a gyereke, akik nagyon hasonlítanak egymásra (hasonló korú fotókkal)
A Bad Boys 3 akciójelenetei meggyőzték Will Smith-t, hogy Ő nem Tom Cruise
Bad Boys 4-en már dolgozik a Sony
A Bad Boys 3 váratlanul mindenkit lenyomott
Ikonikus filmszerepek az eredetileg tervezett szereplőkkel
Így készült a Bad Boys 3
11 filmes pár akkor és most
Úton van a Bad Boys 4
13 hihetetlen sztárkép ami nem fotó!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.