Az oldal töltődik...
Film Parádé

ANIMÁCIÓS FILMEK

Itt vannak a legjobb animációs film cikkek napi frissítésben. Az animáció olyan filmkészítési technika, amely élettelen tárgyak, rajzok vagy ábrák egyenkénti elkészítésével olyan illúziót kelt a nézőben, mintha az egymástól kismértékben eltérő képkockák sorozatából összeálló filmben, a szereplők megelevenednének vagy élnének. Az animációs filmeknek számos változata létezik, közvetlenül a filmre rajzolástól kezdve a homokkal rajzoláson át az élő szereplőkkel együtt játszó rajzfilmfigurákig. Számítógép segítségével az animáció egyre közelebb jut a valós, életszerű lények reális mozgatásához és szinte korlátlan fantáziájú szereplőket és háttereket lehet előállítani.

Jégvarázs 2 leleplezte a népszerű Tarzan teóriát
2019.11.27. Wednesday
274 megtekintés
274
Az első Jégvarázs film a hasonló szokásos filmekhez képest egy új dolgot hozott el, ami nagy sikert is aratott. Nevezetesen a Disney hercegnőt, aki a saját kezébe veszi a dolgokat és nem várja meg, hogy a herceg megmentse. A fiilmről a rajongók sokat vitatkoztak és rengeteg rajongói elmélet is kialakult. Ezek közül az egyik legnépszeűbbet, a Tarzan elméletet leleplezte a Jégvarázs 2.
Lelki ismeretek (2020) szinkronos filmelőzetes
2019.11.24. Sunday
7 megtekintés
7
A kétszeres Oscar-díjas Pete Docter az Agymanók, a Fel és a Coco készítőjének új  filmje. Mit szeretnél, miről emlékezzenek rád? Egy válságba került zenész, Joe Gardner, aki elvesztette a zene iránti érdeklődését, egyszer csak a testén kívül találja magát és egy fiatal szellem segítségével kell visszatalálnia önmagához. Nézd meg a szinkronos trailert.
Potom 35 millió dollárba került a Sonic a sündisznó újjátervezése? Vagy mégsem?
2019.11.19. Tuesday
290 megtekintés
290
A VFX csapata hónapokon keresztül dolgozott a Sonic a sündisznó újjátervezésén. Meg kell hagyni az eredmény jó lett. Ezt Magad is megnézheted a legutolsó előzetesben és van ott egy összehasonlító videó is, hogy milyen volt és milyen lett. Szóval, mennyibe került valójában a Paramount Pictures számára a Sonic nagyjavítása? Úgy tűnik, nem olyan sokba, mint amiről beszámoltak.
Új előzetest kapott a Trollok 2
2019.11.17. Sunday
18 megtekintés
18
A tavaszi szünet idején (2020. április 17-től) érkezik a mozikba a Trollok második része. Ez tökéletes időzítés, mivel abban az időben sok gyerek iskolai szüneten van, és ez minden bizonnyal izgalmas tennivalót kínál számukra, mielőtt visszamennének az iskolába tanulni. Anna Kendrick és Justin Timberlake visszatér a Trolls World Tour-ra , amely a DreamWorks Animation 2016-os sikerének remélhetőleg méltó folytatása lesz. Nézd meg a trailert.
SpongyaBob: Spongya szökésben első szinkronos előzetes
2019.11.14. Thursday
65 megtekintés
65
A SpongyaBob  Spongya szökésben a népszerű animációs filmsorozat előzményfilmje lesz. Bemutatja, hogy SpongyaBob hogy ismerkedett meg Csigusszal. Aztán amikor a csiga eltűnik, akkor indul a keresés és a bonyodalom. Jövőre indul a keresés. És persze Patrik nem hagyja egyedül SpongyaBobot a veszélyes kalandban. Vadiúj arcok és elképesztő helyek várják a hősöket. Nézd meg az előzetest.
Fantasztikus lett a Sonic, a sündisznó szinkronos filmelőzetese
2019.11.13. Wednesday
125 megtekintés
125
Végre megérkezett a Sonic a sündisznó szinkronos filmtrailere és ebben már remekül is néz ki a főhős. Az előző, official trailer-ben olyan gyenge minőségben volt "megrajzolva", hogy mindenki teljesen kiakadt tőle. A készítők kénytelenek voltak lépni az ügyben, ha azt akarják, hogy bárki meg is nézze a filmet. A twitteren meg is volt az eredménye az újratervezésnek, immár majdnem 74% volt a pozitív vélemény. Nézd meg a friss előzetest és egy összehasonlító videót.
Scooby szinkronos filmelőzetes
2019.11.12. Tuesday
63 megtekintés
63
A Scooby arról szól, hogyan találkozott és barátkozott össze Scooby Doo és Bozont. Az előzetesből látszik, hogy ebből a filmből se fog hiányozni a szellemesség (szó szerint) és a humor na meg a sok kaland. A Scooby-Doo amerikai televíziós rajzfilmsorozat, amely 1969 óta van műsoron. Sanszos hogy Te is láttad gyerekkorodban. Nézd meg most ezt az előzetest!
Megjöttek az első reakciók a Jégvarázs 2-ről
2019.11.10. Sunday
19 megtekintés
19
Pár napja volt a  várva várt animációs film a Jégvarázs 2 premiere, amely 2019 második felének egyik legnagyobb  animációs film slágere lehet. De vajon képes felvenni a versenyt az előző résszel? Az első reakciók arra utalnak, hogy igen, ez egy méltó folytatás. Olvasd el, hogy mit nyilatkoztak!
Új előzetest kapott a Jégvarázs 2
2019.11.07. Thursday
95 megtekintés
95
A 2013-ban megjelent Jégvarázs  több Oscar díjat is bezsebelt és több, mint egymilliárd dollárt hozott a készítőinek. A második részt nagy várakozás előzi meg. Amerikában már megkezdték a jegyárusítást és már most rengeteg jegyet eladtak rá elővételben. Az új rész tuti meg fogja dönteni az előző rész rekordját. Nézd meg most az összes filmelőzetesét egyben!
A Kémesítve új szinkronos előzetest kapott
2019.11.05. Tuesday
9 megtekintés
9
Egy újabb kihagyhatatlan családi mozizást ígérő animációs film. Lance a főhős, a világ legmenőbb titkosügynöke, aki 2019-ben nem csak a földön tarol, hanem a gravitációval is dacol.A film a kémkedés világába kalauzol el minket.Nézd meg az összes trailert a filmről. Már ezek is nagyon szórakoztatóak.
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.

ANIMÁCIÓS MŰFAJ

A 19. században a fenakisztoszkóp, zoetróp és praxinoszkóp és a hasonló pörgetős füzetek voltak az első korai animációs eszközök, melyek mozgást jelenítettek meg, de az animáció nem fejlődött sokkal tovább a mozgókép film felfedezéséig. Az első rajzfilmet a francia Émile Cohl készítette 1908-ban Fantasmagorie címmel. Az 1914-es Gertie the Dinosaur Winsor McCaytől volt az egyik első sikeres animációs film. Ezt tartják az első igazi képviselőjének a karakterközpontú animációnak. A kézzel rajzolt animációs filmek helyét az ezredforduló óta a 3D-s komputeranimációs (CGI) filmek vették át. Az animációs filmek a fiatalabb korosztály kedvencei lettek. Elég csak megnézni például Jégvarázs animációs filmeket. Mindkettő hatalmas népszerűségnek örvend és hatalmas bevételt termel. Élö szereplős animációs filmre egy jó példa a Sonic, a sündisznó, melyben az animált szereplők mellett olyan sztárok játszanak, mint Jim Carrey.