Az oldal töltődik...
Film Parádé

CSALÁDI FILMEK

Új előzetest kapott a Dzsungeltúra
2020.03.10. Tuesday
51 megtekintés
51
A tavaly novemberi első előzetes óta nem nagyon lehetett semmit hallani a Disney következő kalandfilmjéről, a Dzsungeltúráról, amiben Dwayne "The Rock" Johnson egy hajóskapitányt alakít, aki dzsungeltúrákat szervez a kalandra vágyó turistáknak. Emily Blunt meggyőzi Johnson-t, hogy vigye el a hajójával és segítsen neki egy Amazonas folyó menti, páratlan gyógyítóerejű fa felkutatásában. A film szórakoztató időtöltésnek ígérkezik.
Nyúl Péter 2 - Nyúlcipő Magyar szinkronos előzetes
2020.01.22. Wednesday
19 megtekintés
19
A 2018-ban nagy sikert aratott, nagyszájú nyúl története idén folytatódik. Az első rész tanyavilága helyett immár a nagyvárosban bonyolódik a történet. Természetesen az új részből nem maradt ki Bea és Thomas. A kék kabátjában feszítő, vidám természetű Nyúl Péter a nadrágviselésnek nem híve, annak azonban igen, hogy egy nyuszinak mindenhez joga van. A még felnőtteknek is szórakoztató animációs filmet tavasszal nézhetitek meg a mozikban.
Az elfeledett karácsony (2019) filmelőzetes
2019.11.16. Saturday
148 megtekintés
148
Ez az aranyos norvég családi film egy nyolc éves kislányról szól, aki egy reggel furcsa érzéssel ébred fel. Eliza falujában nem ismerik a karácsonyt. Úgy tűnik, mintha az egészet elfelejtették volna. Idén ebben a faluban is lesz karácsony, akkor is ha a Mikulás belegebed. Egy mesés történet, amit december 19-től lehet megnézni a mozikban.
Megjöttek az első reakciók a Jégvarázs 2-ről
2019.11.10. Sunday
20 megtekintés
20
Pár napja volt a  várva várt animációs film a Jégvarázs 2 premiere, amely 2019 második felének egyik legnagyobb  animációs film slágere lehet. De vajon képes felvenni a versenyt az előző résszel? Az első reakciók arra utalnak, hogy igen, ez egy méltó folytatás. Olvasd el, hogy mit nyilatkoztak!
Új előzetest kapott a Jégvarázs 2
2019.11.07. Thursday
132 megtekintés
132
A 2013-ban megjelent Jégvarázs  több Oscar díjat is bezsebelt és több, mint egymilliárd dollárt hozott a készítőinek. A második részt nagy várakozás előzi meg. Amerikában már megkezdték a jegyárusítást és már most rengeteg jegyet eladtak rá elővételben. Az új rész tuti meg fogja dönteni az előző rész rekordját. Nézd meg most az összes filmelőzetesét egyben!
A Kémesítve új szinkronos előzetest kapott
2019.11.05. Tuesday
9 megtekintés
9
Egy újabb kihagyhatatlan családi mozizást ígérő animációs film. Lance a főhős, a világ legmenőbb titkosügynöke, aki 2019-ben nem csak a földön tarol, hanem a gravitációval is dacol.A film a kémkedés világába kalauzol el minket.Nézd meg az összes trailert a filmről. Már ezek is nagyon szórakoztatóak.
Megérkezett a Dzsungeltúra szinkronos előzetese
2019.11.03. Sunday
28 megtekintés
28
A Disney új kalandfilmje, a Dzsungeltúra egy fantasztikus, szinkronos előzetest kapott. A két főszereplő Dwayne "The rock"Johnson és Emily Blunt. Az előzetes alapján a film nagyon szórakoztató és izgalmas lesz. Nézd meg Te is a szinkronos előzetest!
 Szörnyen boldog Halloween
2019.11.02. Saturday
7 megtekintés
7
Egy árva kislány egyetlen kivánsága, felnőtt korára valósággá válik és megváltoztatja az életét. Azonban a túlvilági lelkek megidézése nem gyerekjáték. Két barátjával útjuk egy varázslatos és elbűvölő világba vezet, ahol új barátokra és félelmetes kalandokra lelnek. Ismerj meg Te is egy új, szörnyen szellemes világot.
Clara - Egy tündéri kaland (2019)
2019.10.28. Monday
28 megtekintés
28
A Clara egy tündéri kaland egy elbűvölő animációs film. Clara,törpökkel, sárkányokkal és tündérekkel teli világban él, amit egy álnok varázsló ténykedése fenyeget. A veszélyt csak ő és cimborái képesek elhárítani. Tökéletes film egy hétvégi családi mozizásra. Nézd meg a trailert most!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.