Az oldal töltődik...
Film Parádé

Aquaman

Aquaman
2019.12.26. Thursday
1 megtekintés
1
Akció filmek
Fantasy filmek
Kalandfilmek

Egy nap Arthur Curry (Jason Momoa) Atlantisz királyának a leszármazottja, így Ő a trón várományosa. Mivel Ő a törvényes örökös, így neki kell vezetnie a népét egy hatalmas csatába. Ebben a filmben a DC-univerzum egy új erős tagját és a történetét ismerheted meg, aki csatlakozott az igazság ligájához. Egy szuper szórakoztató vízalatti kaland, mely hamarosan folytatódni is fog.

Hivatalos tartalom: 

Ő az igazság ligája legerősebb tagja. Arthur Curry megtudja, hogy Atlantis, a víz alatti királyság trónja rá vár. Mint törvényes örökösnek, neki kell elfogadnia a koronát, hogy csatába vezesse a népét – mert a világ bajban van, és nincs, más, aki kiálljon érte. A DC-univerzum magasabb fokozatra kapcsol: Batman, Superman és a tavalyi év legnagyobb filmes meglepetéssikerét hozó Wonder Woman után az igazság ligájának új tagja válhat egy látványos, különösen izgalmas film főszereplőjévé. És Aquaman mellet ott lesz az összes régi ismerős – a legkeményebb szuperhősök csapata! (InterCom)

Aquaman szinkronos filmelőzetes:

Ezzel a filmmel Jason Momoa belépett a nagy sztárok közé. Tudtad, hogy Momoa valójában szemüveges? A szemüveges képét ebben a cikkben meg tudod nézni sok sztár társaságában. Hamarosan folytatás is készül az Aquaman-hoz, melynem a forgatása sajnos elúszott 2021 elejére.

Képek a filmből:

Neked ajánljuk:

 Szörnyen boldog Halloween
Egy árva kislány egyetlen kivánsága, felnőtt korára valósággá válik és megváltoztatja az életét. Azo...
Múlt karácsony (2019)
Egy remek karácsonyos film, amit George Michael száma inspirált. Az egyik főszereplő Kate (Emilia Cl...
Joker
Arthur Fleck édesanyjával él egy nem túl jó környéken és arról álmodik, hogy egyszer stand up komiku...
Deadpool 2
A sokak által kedvelt és méltán népszerű akció-vígjáték második része. Szerencsére a második rész me...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.