Az oldal töltődik...
Film Parádé

Aquaman

Aquaman
2019.12.26. Thursday
1 megtekintés
1
Akció filmek
Fantasy filmek
Kalandfilmek

Egy nap Arthur Curry (Jason Momoa) Atlantisz királyának a leszármazottja, így Ő a trón várományosa. Mivel Ő a törvényes örökös, így neki kell vezetnie a népét egy hatalmas csatába. Ebben a filmben a DC-univerzum egy új erős tagját és a történetét ismerheted meg, aki csatlakozott az igazság ligájához. Egy szuper szórakoztató vízalatti kaland, mely hamarosan folytatódni is fog.

Hivatalos tartalom: 

Ő az igazság ligája legerősebb tagja. Arthur Curry megtudja, hogy Atlantis, a víz alatti királyság trónja rá vár. Mint törvényes örökösnek, neki kell elfogadnia a koronát, hogy csatába vezesse a népét – mert a világ bajban van, és nincs, más, aki kiálljon érte. A DC-univerzum magasabb fokozatra kapcsol: Batman, Superman és a tavalyi év legnagyobb filmes meglepetéssikerét hozó Wonder Woman után az igazság ligájának új tagja válhat egy látványos, különösen izgalmas film főszereplőjévé. És Aquaman mellet ott lesz az összes régi ismerős – a legkeményebb szuperhősök csapata! (InterCom)

Aquaman szinkronos filmelőzetes:

Ezzel a filmmel Jason Momoa belépett a nagy sztárok közé. Tudtad, hogy Momoa valójában szemüveges? A szemüveges képét ebben a cikkben meg tudod nézni sok sztár társaságában. Hamarosan folytatás is készül az Aquaman-hoz, melynem a forgatása sajnos elúszott 2021 elejére.

Képek a filmből:

Neked ajánljuk:

John Wick: 3. felvonás - Parabellum
Még több akció és még látványosabb küzdelmek, a készítőknek sikerült még egy lapáttal rátenni az elő...
Drakulics elvtárs
A Drakulics elvtárs egy új magyar vígjáték, ami a Kádár-korszakban játszódik. A főszereplő Fábián el...
Dolittle
Dr. John Dolittle (Robert Downey Jr.) zárkózottan él a birtokán egy állatsereglettel, miután a feles...
Élősködők
Kim Kitek (Szong Gangho) családja egy nyomorúságos félszuterénben lakik, állandó munkája egyik csalá...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.