Az oldal töltődik...
Film Parádé

Deadpool 2

Deadpool 2 film adatlap
2019.10.04. Friday
7 megtekintés
7

A sokak által kedvelt és méltán népszerű akció-vígjáték második része. Szerencsére a második rész megtartotta ugyanazt a magas színvonalat, amivel megfelelt sok néző elvárásainak.

Hivatalos leírás:

Miután túlél egy csaknem halálos kimenetelű találkozást egy tehénnel, az eltorzult ábrázatú büfés szakács (Wade Wilson) azon fáradozik, hogy beteljesítve álmát ő legyen varázslatos városának legszexibb pultosa, s közben azzal is kénytelen megbarátkozni, hogy elveszítette ízl(el)ését. Hogy ismét megfűszerezze életét, no meg hogy szert tegyen egy fluxuskondenzátorra, Wade nindzsákkal, a jakuzával és pár szexuálisan túlfűtött kutyával is megbirkózik. Beutazza a világot, s közben felfedezi a család, a barátság és az íz(le)lés fontosságát - s így újra ínyére lesz a kalandozás, sőt még a Világ Legjobb Szeretőjének járó, áhított bögrét is kiérdemli.

Kritika:

"Az egész film már nem hat annyira üdítőnek, mint az első rész, mégis hordozza annak báját. Ehhez részben Ryan Reynolds és Josh Brolin ellentétes stílusú alakítása is hozzájárul, de a stáb többi része, beleértve az apró szerepeket is, remekül hozza a formát. Kifejezetten jópofa látni érdekes figurákat ötletes szerepekben, és az univerzum rajongói kellemes meglepetésekkel találkozhatnak. A látványos, véres, kaszabolós és perverz jelenetek továbbra is jelen vannak, ahogy a megszokott stílusú obszcén, szituációs poénok is." Tovább a teljes kritikához

Videók:

 

Neked ajánljuk:

Drakulics elvtárs
A Drakulics elvtárs egy új magyar vígjáték, ami a Kádár-korszakban játszódik. A főszereplő Fábián el...
 Szörnyen boldog Halloween
Egy árva kislány egyetlen kivánsága, felnőtt korára valósággá válik és megváltoztatja az életét. Azo...
Múlt karácsony (2019)
Egy remek karácsonyos film, amit George Michael száma inspirált. Az egyik főszereplő Kate (Emilia Cl...
Gemini man (2019)
A filmben Will Smith a világ legjobb bérgyilkosát alakítja (Henry Brogan), aki úgy bánik a távcsöves...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.