Az oldal töltődik...
Film Parádé

Deadpool 2

Deadpool 2 film adatlap
2019.10.04. Friday
7 megtekintés
7

A sokak által kedvelt és méltán népszerű akció-vígjáték második része. Szerencsére a második rész megtartotta ugyanazt a magas színvonalat, amivel megfelelt sok néző elvárásainak.

Hivatalos leírás:

Miután túlél egy csaknem halálos kimenetelű találkozást egy tehénnel, az eltorzult ábrázatú büfés szakács (Wade Wilson) azon fáradozik, hogy beteljesítve álmát ő legyen varázslatos városának legszexibb pultosa, s közben azzal is kénytelen megbarátkozni, hogy elveszítette ízl(el)ését. Hogy ismét megfűszerezze életét, no meg hogy szert tegyen egy fluxuskondenzátorra, Wade nindzsákkal, a jakuzával és pár szexuálisan túlfűtött kutyával is megbirkózik. Beutazza a világot, s közben felfedezi a család, a barátság és az íz(le)lés fontosságát - s így újra ínyére lesz a kalandozás, sőt még a Világ Legjobb Szeretőjének járó, áhított bögrét is kiérdemli.

Kritika:

"Az egész film már nem hat annyira üdítőnek, mint az első rész, mégis hordozza annak báját. Ehhez részben Ryan Reynolds és Josh Brolin ellentétes stílusú alakítása is hozzájárul, de a stáb többi része, beleértve az apró szerepeket is, remekül hozza a formát. Kifejezetten jópofa látni érdekes figurákat ötletes szerepekben, és az univerzum rajongói kellemes meglepetésekkel találkozhatnak. A látványos, véres, kaszabolós és perverz jelenetek továbbra is jelen vannak, ahogy a megszokott stílusú obszcén, szituációs poénok is." Tovább a teljes kritikához

Videók:

 

Neked ajánljuk:

Halálos iramban: Hobbs és Shaw (2019)
A Hobbs és Shaw egy rendhagyó film a Halálos iramban szériában. A filmből kimaradt Vin Diesel. A meg...
Gemini man (2019)
A filmben Will Smith a világ legjobb bérgyilkosát alakítja (Henry Brogan), aki úgy bánik a távcsöves...
Élősködők
Kim Kitek (Szong Gangho) családja egy nyomorúságos félszuterénben lakik, állandó munkája egyik csalá...
Aquaman
Egy nap Arthur Curry (Jason Momoa) Atlantisz királyának a leszármazottja, így Ő a trón várományosa. ...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.