Az oldal töltődik...
Film Parádé

Drakulics elvtárs

Drakulics elvtárs
2019.11.14. Thursday
0 megtekintés
0
Vígjátékok
  • Megjelenés: 2019

A Drakulics elvtárs egy új magyar vígjáték, ami a Kádár-korszakban játszódik. A főszereplő Fábián elvtárs, aki kubából hazatérve nekiáll megszervezni a rendszeres véradást az országban, csak az az egy bökkenő van, hogy Ő valójában egy vámpír. Ez egy igen jó ötlet tőle, hiszen így önként és dalolva megkaphatná a napi betevőjét. Ez a tevékenysége nem annyira tetszik az államvédelmiseknek, úgyhogy a körmére néznek.

Hivatalos tartalom:

A vámpírok köztünk járnak! De aggodalomra semmi ok: a kémelhárítás tagjai már a nyomukban vannak, és a szokásos eszközökön kívül akár fokhagymát is bevetnek.

70-es évek, Magyarország. A kubai forradalmat is megjárt Fábián elvtárs (Nagy Zsolt) hazalátogat, hogy megnyisson egy nagyszabású véradó mozgalmat, de valami nagyon nem stimmel vele. Az öreg harcos úgy néz ki, mint ha 30 éves lenne, laza stílusa meg egy vérvörös Mustangja van, és a nők döglenek az ágyban fáradhatatlan fenevad után.

A kémelhárítás azonban felkészült a küzdelemre, és legjobb embereit állítja az ügyre. Mária (Walters Lili) kísérőként próbál a gyanús alak bizalmába férkőzni, és ahogy az álrandevúk egyre komolyabbra fordulnak, a törékeny kis nő úgy lesz egyre magabiztosabb: nemsokára elhiszi magáról, hogy több esze és nagyobb ereje van, mint az őt dróton rángató férfiaknak. Eközben a pasija, Laci (Nagy Ervin), a megfigyelés, lehallgatás és közelharc mestere a háttérből figyel, és amikor épp nem a féltékenységtől őrjöng, akkor olyat csinál, ami pont nem az erőssége: gondolkodik.

Vajon mi lehet az örökifjú elvtárs titka, aki csatos üvegből sűrű piros levet szopogat, és sóvárogva méregeti az elvtársnők finoman ívelt nyakát? A kémek, titkos ügynökök, besúgók, szélhámosok, régi és új harcostársak mindenre fel voltak készülve, de erre nincs kiképzés…

Videók a Drakulics elvtársból:

Neked ajánljuk:

Deadpool 2
A sokak által kedvelt és méltán népszerű akció-vígjáték második része. Szerencsére a második rész me...
Halálos iramban: Hobbs és Shaw (2019)
A Hobbs és Shaw egy rendhagyó film a Halálos iramban szériában. A filmből kimaradt Vin Diesel. A meg...
Joker
Arthur Fleck édesanyjával él egy nem túl jó környéken és arról álmodik, hogy egyszer stand up komiku...
Élősködők
Kim Kitek (Szong Gangho) családja egy nyomorúságos félszuterénben lakik, állandó munkája egyik csalá...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.