Az oldal töltődik...
Film Parádé

Halálos iramban: Hobbs és Shaw (2019)

Halálos iramban: Hobbs és Shaw (2019)
2019.11.16. Saturday
2 megtekintés
2
Akció filmek

A Hobbs és Shaw egy rendhagyó film a Halálos iramban szériában. A filmből kimaradt Vin Diesel. A megszokott banda helyett most kizárólag Dwayne Johnson és Jason Statham szórakoztatja a közönséget, de így is megkapsz mindent, ami a sorozatra eddig jellemző volt. Van benne bőven száguldás és akció. A széria szerelmesei nem fognak csalódni a filmben. A páros rivalizálása a két színész rajongóinak mindenképpen megéri, hogy megnézze a filmet.

Hivatalos tartalom:

Nyolc film után – melyek összesen csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak világviszonylatban – a sorozat most bemutatja az első spinoff filmjét, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw. Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke, és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, miközben próbálták lenyomni a másikat. Ám amikor egy kibergenetikusan felturbózott anarchista (Idris Elba) megkaparint egy alattomos biofegyvert, amely örökre megváltoztathatja az emberiséget - és legyőz egy briliáns és vakmerő szakadár MI6 ügynököt (Vanessa Kirby, The Crown), aki történetesen Shaw húga - a két esküdt ellenségnek össze kell állnia, hogy elkapják az egyetlen fickót, aki talán még náluk is vagányabb. A HOBBS ÉS SHAW új kaput üt a Halálos univerzumba, és kérlelhetetlen iramban száguld át a világon Los Angelestől Londonig, és Csernobil mérgező pusztaságától Szamoa színes forgatagáig.

Videók:

Neked ajánljuk:

Deadpool 2
A sokak által kedvelt és méltán népszerű akció-vígjáték második része. Szerencsére a második rész me...
Demóna: A sötétség úrnője
A 2014-es világsiker, a DEMÓNA folytatásában Demóna és keresztlánya, Auróra kénytelenek átgondolni a...
Az aszfalt királyai (2019)
A filmben Christian Bale autóversenyzőt alakít és elege is lett a nagy fogyásból, ami a szerep elját...
Drakulics elvtárs
A Drakulics elvtárs egy új magyar vígjáték, ami a Kádár-korszakban játszódik. A főszereplő Fábián el...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.