Az oldal töltődik...
Film Parádé

Halálos iramban: Hobbs és Shaw (2019)

Halálos iramban: Hobbs és Shaw (2019)
2019.11.16. Saturday
2 megtekintés
2
Akció filmek

A Hobbs és Shaw egy rendhagyó film a Halálos iramban szériában. A filmből kimaradt Vin Diesel. A megszokott banda helyett most kizárólag Dwayne Johnson és Jason Statham szórakoztatja a közönséget, de így is megkapsz mindent, ami a sorozatra eddig jellemző volt. Van benne bőven száguldás és akció. A széria szerelmesei nem fognak csalódni a filmben. A páros rivalizálása a két színész rajongóinak mindenképpen megéri, hogy megnézze a filmet.

Hivatalos tartalom:

Nyolc film után – melyek összesen csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak világviszonylatban – a sorozat most bemutatja az első spinoff filmjét, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw. Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke, és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, miközben próbálták lenyomni a másikat. Ám amikor egy kibergenetikusan felturbózott anarchista (Idris Elba) megkaparint egy alattomos biofegyvert, amely örökre megváltoztathatja az emberiséget - és legyőz egy briliáns és vakmerő szakadár MI6 ügynököt (Vanessa Kirby, The Crown), aki történetesen Shaw húga - a két esküdt ellenségnek össze kell állnia, hogy elkapják az egyetlen fickót, aki talán még náluk is vagányabb. A HOBBS ÉS SHAW új kaput üt a Halálos univerzumba, és kérlelhetetlen iramban száguld át a világon Los Angelestől Londonig, és Csernobil mérgező pusztaságától Szamoa színes forgatagáig.

Videók:

Neked ajánljuk:

John Wick: 3. felvonás - Parabellum
Még több akció és még látványosabb küzdelmek, a készítőknek sikerült még egy lapáttal rátenni az elő...
Bosszúállók: Végjáték
Bosszúállók: Végjáték film adatlap. Tudj meg minden lényeges információt a fantasztikus 3 órás filmr...
Aquaman
Egy nap Arthur Curry (Jason Momoa) Atlantisz királyának a leszármazottja, így Ő a trón várományosa. ...
Élősködők
Kim Kitek (Szong Gangho) családja egy nyomorúságos félszuterénben lakik, állandó munkája egyik csalá...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.