Az oldal töltődik...
Film Parádé

John Wick: 3. felvonás - Parabellum

John Wick: 3. felvonás - Parabellum
2019.10.26. Saturday
12 megtekintés
12
Akció filmek
Krimik
Thrillerek

Még több akció és még látványosabb küzdelmek, a készítőknek sikerült még egy lapáttal rátenni az előző részekre. Ezt a filmet nem a bonyolult történet miatt nézik meg az biztos. Chad Stahelski rendezőként apait-anyait beletett a franchise harmadik részébe. Persze vannak olyanok, akiknek a 3. rész már feleslegesnek tűnik, de a többség szerette a székbe szegező akciójelenetek miatt. Akinek az első két rész tetszett, az a harmadikat is imádni fogja.

Tartalom:

John Wick (Keanu Reeves), a rémkirály, a rettegett bérgyilkos még sosem volt ennyire szorult helyzetben. A világ összes gyilkosa őt akarja, méghozzá holtan. A befolyásos nemzetközi bérgyilkos szervezet, a Felső Kör ki akarja iktatni, mivel megszegte a legfőbb szabályt: a bűnözőknek menedéket nyújtó Continentál szálloda területén gyilkolt. És ha mindez nem lenne elég, a sebesült Wickre 14 millió dolláros vérdíjat is kitűztek.

A magányos harcos a hotel igazgatójától egy órányi előnyt kap. Ám, ha a száműzött státusza életbe lép, egyetlen ember sem lesz a városban, akitől segítségre számíthat. Wick békét akar. A legenda utolsó esélye, egykori bajtársa, a dögös bérgyilkos, Sofia (Halle Berry). A nő támogatásával a profi gyilkos egy mindent elsöprő véres háborúra készül…

Az alkotók még kreatívabb, még látványosabb harcművészeti jelenetekkel rukkolnak elő a John Wick-sorozat legújabb, legvadabb részében. Keanu Reeves ezúttal is nagyon kemény és stílusos akciókkal lepi meg a filmrajongókat.    

A kultikus John Wick-sorozat 3. felvonásában Keanu Reeves olyan sztárokkal az oldalán akciózik, mint Halle Berry, Laurence Fishburne, és Anjelica Huston. A rendezői székben az előző nagysikerű akciófilmekhez hasonlóan most is – az egykori kaszkadőr koordinátor - Chad Stahelski foglal helyet.

John Wick, az ikonikus bérgyilkos 2014-es bemutatkozása óta töretlen népszerűségnek örvend: a legenda sztorijából azóta képregényt írtak, a rémkirály videójátékokban köszön vissza, és már egy TV-sorozat is szerepel az alkotók tervei között, a The Continental címmel.

Neked ajánljuk:

Múlt karácsony (2019)
Egy remek karácsonyos film, amit George Michael száma inspirált. Az egyik főszereplő Kate (Emilia Cl...
Joker
Arthur Fleck édesanyjával él egy nem túl jó környéken és arról álmodik, hogy egyszer stand up komiku...
Aquaman
Egy nap Arthur Curry (Jason Momoa) Atlantisz királyának a leszármazottja, így Ő a trón várományosa. ...
Valan - Az angyalok völgye (2019)
A Valan - Az angyalok völgye  egy erdélyi bányavárosban játszódó magyar krimi. A főhős Péter, aki a ...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.