Az oldal töltődik...
Film Parádé

Joker

Joker (2019)
2019.10.24. Thursday
56 megtekintés
56
Filmdrámák
Thrillerek

Hivatalos tartalom:

Nem volt még őrültebb, veszélyesebb és viccesebb antihős a képregényvilágban. De hogyan lett Jokerből Joker, a komor Batman örök ellensége és ellentéte? Ez a történet megmutatja, miképpen válhat egy ártatlan lúzerből világok felforgatója, hadseregek legyőzője és szuperhősök esélyes ellenfele.
Nem kell hozzá sok – elég a gyilkos humor.
Igazi szuperprodukció ez a standalone képregényfilm, hiszen író-rendező-producere, a Másnaposok-trilógiává világhírűvé vált Todd Phillips, Jokert Joaquin Phoenix kelti életre, és fontos szerepet vállalt a legendás Robert De Niro is!

Kritika:

"A Joker egy nagyon sötét és nyomasztó karakterrajz, de nem pusztán a címszereplőé, hanem Gotham City-é, valamint annak társadalmá-é is. Hiszen ebben a filmben Joker a protagonista és maga a város, valamint annak lakosai tetszelegnek az antagonista szerepében ez pedig egy hihetetlen bátor vállalás a rendező részéről. Todd Phillips ezzel az alkotással megtette az első és egyben legnagyobb lépést az A listás rendezők pódiumának irányába és nem lenne meglepő, ha ezután tárt karokkal fogadnák, hiszen a Jokerrel egy új klasszikus művet tett le az asztalra, ami tulajdonképpen túl nő a képregény adaptációkon és önmagában, mint független film is megállja/megállná a helyét." forrás

Képek a filmből:

Neked ajánljuk:

Valan - Az angyalok völgye (2019)
A Valan - Az angyalok völgye  egy erdélyi bányavárosban játszódó magyar krimi. A főhős Péter, aki a ...
Amundsen (2019)
A déli sark meghódításának igaz története alapján készült norvég-svéd-cseh dráma. A történelmi dráma...
Az aszfalt királyai (2019)
A filmben Christian Bale autóversenyzőt alakít és elege is lett a nagy fogyásból, ami a szerep elját...
Deadpool 2
A sokak által kedvelt és méltán népszerű akció-vígjáték második része. Szerencsére a második rész me...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.