Az oldal töltődik...
Film Parádé

A Wall Street pillangói

A Wall Street pillangói
2019.11.03. Sunday
11 megtekintés
11

A Wall Street pillangói a vendégeiket megkopasztó sztriptíztáncosnőkről készült női gengszterfilm. Jennifer Lopez beleadott apait-anyait a szerepbe és ahhoz képest, hogy nem mai csirke, úgy pörög a rúdon és táncol a színpadon, hogy öröm nézni.

Hivatalos tartalom:

Nehéz ellenállni a pénz csábításának. Főleg akkor, ha azt szinte tálcán kínálják fel… Ramona (Jennifer Lopez) New York egyik legmenőbb sztriptízbárjában dolgozik, ahol a Wall Street-i dúsgazdag bankárok naponta több százezer dollárt költenek el a szexi táncosokra. Töménytelen mennyiségű pénz cserél gazdát egy éjszaka alatt, aminek a lányok csak a töredékét látják viszont.

A táncosok megelégelik, hogy mindenki csak hasznot húz belőlük: Ramona irányításával összefognak, és az évszázad egyik legnagyobb csalását viszik véghez, amihez tehetős ügyfeleik hiszékenységét, és pénzzel teli bankkártyáját használják fel. Minden annyira egyszerűnek tűnik. Az üzlet beindul, a pillangók szárnyalnak, és közben dől a lé. De a pénzből sosem elég. És ahol a kapzsiság felüti a fejét, ott egyre nagyobb az esélye, hogy valaki elkövet egy apró hibát… 

Neked ajánljuk:

Joker
Arthur Fleck édesanyjával él egy nem túl jó környéken és arról álmodik, hogy egyszer stand up komiku...
Szerelemre kattintva
A Szerelemre kattintva által felvetett probléma nagyon is aktuális, hiszen életünkbe teljesen belesz...
Zombieland - A második lövés
A Zombieland második része egy rendkívül szórakoztató zombihentelés. A film méltó folytatása a 10 év...
Múlt karácsony (2019)
Egy remek karácsonyos film, amit George Michael száma inspirált. Az egyik főszereplő Kate (Emilia Cl...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.