Az oldal töltődik...
Film Parádé

A Wall Street pillangói

A Wall Street pillangói
2019.11.03. Sunday
11 megtekintés
11

A Wall Street pillangói a vendégeiket megkopasztó sztriptíztáncosnőkről készült női gengszterfilm. Jennifer Lopez beleadott apait-anyait a szerepbe és ahhoz képest, hogy nem mai csirke, úgy pörög a rúdon és táncol a színpadon, hogy öröm nézni.

Hivatalos tartalom:

Nehéz ellenállni a pénz csábításának. Főleg akkor, ha azt szinte tálcán kínálják fel… Ramona (Jennifer Lopez) New York egyik legmenőbb sztriptízbárjában dolgozik, ahol a Wall Street-i dúsgazdag bankárok naponta több százezer dollárt költenek el a szexi táncosokra. Töménytelen mennyiségű pénz cserél gazdát egy éjszaka alatt, aminek a lányok csak a töredékét látják viszont.

A táncosok megelégelik, hogy mindenki csak hasznot húz belőlük: Ramona irányításával összefognak, és az évszázad egyik legnagyobb csalását viszik véghez, amihez tehetős ügyfeleik hiszékenységét, és pénzzel teli bankkártyáját használják fel. Minden annyira egyszerűnek tűnik. Az üzlet beindul, a pillangók szárnyalnak, és közben dől a lé. De a pénzből sosem elég. És ahol a kapzsiság felüti a fejét, ott egyre nagyobb az esélye, hogy valaki elkövet egy apró hibát… 

Neked ajánljuk:

Múlt karácsony (2019)
Egy remek karácsonyos film, amit George Michael száma inspirált. Az egyik főszereplő Kate (Emilia Cl...
Joker
Arthur Fleck édesanyjával él egy nem túl jó környéken és arról álmodik, hogy egyszer stand up komiku...
Deadpool 2
A sokak által kedvelt és méltán népszerű akció-vígjáték második része. Szerencsére a második rész me...
Szerelemre kattintva
A Szerelemre kattintva által felvetett probléma nagyon is aktuális, hiszen életünkbe teljesen belesz...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.