Az oldal töltődik...
Film Parádé

FILMADATLAPOK - FILMEK

Ha filmek adatlapjait is szereted olvasgatni, akkor jó helyen jársz! Ezen az oldalon találod időrendben listázva a filmadatlapokat napi frissítésben. A filmek adatlapján megtalálod a legfontosabb tudnivalókat a filmről és nézhetsz képeket és videókat is róla. Ha egy speciális kategória érdekel, akkor válassz egy műfajt. Az oldalon teljes filmek is találhatók, melyeket csak regisztrált felhasználók láthatják.

Élősködők
2020.02.10. Monday
3 megtekintés
3
Kim Kitek (Szong Gangho) családja egy nyomorúságos félszuterénben lakik, állandó munkája egyik családtagnak sincs. A család kisebb stiklik elkövetésével próbál boldogulni, mígnem az ölükbe hullik a nagy lehetőség: a fiú egyik barátja külföldre utazik, és addig megkéri őt, hogy helyettesítse a gazdag Park családnál, ahol a nagylányt tanítja angolra. A csóró Kim család minden tagja bekerül idővel a Park családhoz, ahol nagy élvezettel csicskáztatják őket.
Volt egyszer egy... Hollywood (2019)
2020.01.09. Thursday
6 megtekintés
6
Tarantino legújabb filmje Los Angelesben játszódik 1969 nyarán. A főszereplője az állástalan színész, Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) és a kaszkadőre és barátja, Cliff Booth (Brad Pitt). Együtt próbálnak boldogulni Hollywoodban akkoriban, amikor Charles Manson és szektája brutális módon meggyilkolta az állapotos Sharon Tate-t. A film ugyanolyan véres és gyilkos humorú, ahogy megszokhattuk Tarantíno-tól.
Aquaman
2019.12.26. Thursday
1 megtekintés
1
Egy nap Arthur Curry (Jason Momoa) Atlantisz királyának a leszármazottja, így Ő a trón várományosa. Mivel Ő a törvényes örökös, így neki kell vezetnie a népét egy hatalmas csatába. Ebben a filmben a DC-univerzum egy új erős tagját és a történetét ismerheted meg, aki csatlakozott az igazság ligájához. Egy szuper szórakoztató vízalatti kaland, mely hamarosan folytatódni is fog.
Dolittle
2019.12.08. Sunday
7 megtekintés
7
Dr. John Dolittle (Robert Downey Jr.) zárkózottan él a birtokán egy állatsereglettel, miután a felesége meghal. Hét évvel a szerencsétlen eset után a királynő megbetegszik és magához hívatja Dolittle-t, mivel Ő a viktoriánus kor egyik leghíresebb orvosa és állatorvosa. Dolittle elindul a hajójával és néhány állattal, hogy egy mítikus szigeten megkeresse a királynő egyedüli gyógymódját.
Múlt karácsony (2019)
2019.11.27. Wednesday
122 megtekintés
122
Egy remek karácsonyos film, amit George Michael száma inspirált. Az egyik főszereplő Kate (Emilia Clarke A trónok harcából), aki egy karácsonyos boltban dolgozik törpének beöltözve, de ez nem teszi túl boldoggá. Aztán megismerkedik egy férfivel, Tom-al (Henry Golding). Egyszerre vicces és romantikus film. Jó szórakozást nyújt mindenkinek, aki megnézi.
Amundsen (2019)
2019.11.21. Thursday
2 megtekintés
2
A déli sark meghódításának igaz története alapján készült norvég-svéd-cseh dráma. A történelmi dráma nem csak a felfedezésről szól, hanem megoszt néhány érdekesebb részletet Roald Amundsen magánéletéből. A film rendezője Espen Sandberg (A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja) akinek nem ez az első  norvég történelem hőseiről szóló filmje.
Valan - Az angyalok völgye (2019)
2019.11.21. Thursday
9 megtekintés
9
A Valan - Az angyalok völgye  egy erdélyi bányavárosban játszódó magyar krimi. A főhős Péter, aki a Valan-ban 22 évvel ezelőtt eltűnt húga, Juli után nyomoz. Péter azóta se tudta feldolgozni a traumát, ami jó hajtóerőt ad a munkájának, mivel rendőrként az eltűnt lányok  megmentésén dolgozik. A bonyodalom akkor kezd beindulni, amikor az erdőben találnak egy holttestet.
Halálos iramban: Hobbs és Shaw (2019)
2019.11.16. Saturday
2 megtekintés
2
A Hobbs és Shaw egy rendhagyó film a Halálos iramban szériában. A filmből kimaradt Vin Diesel. A megszokott banda helyett most kizárólag Dwayne Johnson és Jason Statham szórakoztatja a közönséget, de így is megkapsz mindent, ami a sorozatra eddig jellemző volt. Van benne bőven száguldás és akció. A széria szerelmesei nem fognak csalódni a filmben. A páros rivalizálása a két színész rajongóinak mindenképpen megéri, hogy megnézze a filmet.
Az aszfalt királyai (2019)
2019.11.14. Thursday
1 megtekintés
1
A filmben Christian Bale autóversenyzőt alakít és elege is lett a nagy fogyásból, ami a szerep eljátszásához kellett. A sztori lényege, hogy a nagy Carroll Shelby (autóversenyző) épít egy kocsit (a trrv szerint 90 nap alatt), hogy megverje a Ferrarit egy Forddal. Egy fantasztikus igaz történet feldolgozása két fantasztikus színésszel.
Drakulics elvtárs
2019.11.14. Thursday
0 megtekintés
0
A Drakulics elvtárs egy új magyar vígjáték, ami a Kádár-korszakban játszódik. A főszereplő Fábián elvtárs, aki kubából hazatérve nekiáll megszervezni a rendszeres véradást az országban, csak az az egy bökkenő van, hogy Ő valójában egy vámpír. Ez egy igen jó ötlet tőle, hiszen így önként és dalolva megkaphatná a napi betevőjét. Ez a tevékenysége nem annyira tetszik az államvédelmiseknek, úgyhogy a körmére néznek.
Szerelemre kattintva
2019.11.08. Friday
5 megtekintés
5
A Szerelemre kattintva által felvetett probléma nagyon is aktuális, hiszen életünkbe teljesen beleszövődnek a közösségi hálók. Habár a Szerelemre kattintva egy lélektani dráma, de sok jó poén is van benne.. Élvezetes film, amely komoly társadalmi problémáról szól, rendkívül szórakoztatóan, és persze nem minden tanulság nélkül. Juliette Binoche játéka pedig mindent megér.
A Wall Street pillangói
2019.11.03. Sunday
11 megtekintés
11
A Wall Street pillangói a vendégeiket megkopasztó sztriptíztáncosnőkről készült női gengszterfilm. Jennifer Lopez beleadott apait-anyait a szerepbe és ahhoz képest, hogy nem mai csirke, úgy pörög a rúdon és táncol a színpadon, hogy öröm nézni.
Zombieland - A második lövés
2019.11.02. Saturday
5 megtekintés
5
A Zombieland második része egy rendkívül szórakoztató zombihentelés. A film méltó folytatása a 10 évvel ezelőtti első résznek. A főszereplők mind ismerős karakterek és szerethetők. Tudj meg minden lényeges infót a filmről.
 Szörnyen boldog Halloween
2019.11.02. Saturday
7 megtekintés
7
Egy árva kislány egyetlen kivánsága, felnőtt korára valósággá válik és megváltoztatja az életét. Azonban a túlvilági lelkek megidézése nem gyerekjáték. Két barátjával útjuk egy varázslatos és elbűvölő világba vezet, ahol új barátokra és félelmetes kalandokra lelnek. Ismerj meg Te is egy új, szörnyen szellemes világot.
Gemini man (2019)
2019.10.31. Thursday
9 megtekintés
9
A filmben Will Smith a világ legjobb bérgyilkosát alakítja (Henry Brogan), aki úgy bánik a távcsöves puskával, hogy az már művészet, de az egyik sikeres akciója után rájön, hogy vissza kell vonulnia. Mivel fontos információk birtokába került, megpróbálják rövid úton elintézni.
Bosszúállók: Végjáték
2019.10.30. Wednesday
9 megtekintés
9
Bosszúállók: Végjáték film adatlap. Tudj meg minden lényeges információt a fantasztikus 3 órás filmről ami méltó lezárása a 10 éves szériának. A harmadik Bosszúállók-film végső soron Thanos szemszögéből mutatja be a történéseket.
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.