Az oldal töltődik...
Film Parádé

FILMADATLAPOK - FILMEK

Ha filmek adatlapjait is szereted olvasgatni, akkor jó helyen jársz! Ezen az oldalon találod időrendben listázva a filmadatlapokat napi frissítésben. A filmek adatlapján megtalálod a legfontosabb tudnivalókat a filmről és nézhetsz képeket és videókat is róla. Ha egy speciális kategória érdekel, akkor válassz egy műfajt. Az oldalon teljes filmek is találhatók, melyeket csak regisztrált felhasználók láthatják.

John Wick: 3. felvonás - Parabellum
2019.10.26. Saturday
12 megtekintés
12
Még több akció és még látványosabb küzdelmek, a készítőknek sikerült még egy lapáttal rátenni az előző részekre. Ezt a filmet nem a bonyolult történet miatt nézik meg az biztos. Chad Stahelski rendezőként apait-anyait beletett a franchise harmadik részébe. Persze vannak olyanok, akiknek a 3. rész már feleslegesnek tűnik, de a többség szerette a székbe szegező akciójelenetek miatt. Akinek az első két rész tetszett, az a harmadikat is imádni fogja.
Demóna: A sötétség úrnője
2019.10.26. Saturday
11 megtekintés
11
A 2014-es világsiker, a DEMÓNA folytatásában Demóna és keresztlánya, Auróra kénytelenek átgondolni a köztük lévő köteléket, midőn egy közelgő esküvő kérdése, váratlan szövetségesek felbukkanása és sötét erők munkálkodása más-más útra tereli őket. Amerikai családi kalandfilm, fantasy, 118 perc, 2019
Joker
2019.10.24. Thursday
56 megtekintés
56
Arthur Fleck édesanyjával él egy nem túl jó környéken és arról álmodik, hogy egyszer stand up komikus lesz belőle. De Gotham City nem sok lehetőséget tartogat az alsó középosztálybelieknek. Így, amikor egy szerencsétlen véletlen miatt Arthur elveszíti a munkáját, olyan mélységekbe zuhan, ahonnan talán már nincs is kiút.
Deadpool 2
2019.10.04. Friday
7 megtekintés
7
A sokak által kedvelt és méltán népszerű akció-vígjáték második része. Szerencsére a második rész megtartotta ugyanazt a magas színvonalat, amivel megfelelt sok néző elvárásainak. A látványos, véres, kaszabolós és perverz jelenetek továbbra is jelen vannak, ahogy a megszokott stílusú obszcén, szituációs poénok is.
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.