Az oldal töltődik...
Film Parádé

Akciódús, különleges előzetest kapott a Fekete özvegy

Akciódús, különleges előzetest kapott a Fekete özvegy
2020.01.14. Tuesday
34 megtekintés
34
Akció filmek
Kalandfilmek
Sci-Fi filmek

Különleges videóvel lepte meg a nézőket a Marvel a College Football playoffja alkalmából. A videó feliratából is látszik, hogy ez nem egy egyszerű filmelőzetes (trailer), hanem egy különleges betekintő "special look", ami kifejezetten az akciójelenetekre koncentrál. Több olyan jelenet is van benne, ami az előző két filmelőzetesben nem volt benne és a Kiképzőt (Taskmaster) is láthatjuk.

A labdarúgó-rajongók elsőként láthatták a Marvel Fekete özvegy vadonatúj különleges bemutatóját tegnap este a Clemson Tigers és az LSU Tigers közötti nemzeti bajnokságon az ESPN-n. A film az MCU rajongói számára olyan történetet fog nyújtani Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) számára, amelyet a Bosszúállók: Végjáték nem tudott elmondani a karakterek nagy száma miatt. A rajongók tudják, hogy a története végül véget ér, de jobb betekintést kapnak arról, hogyan jutott el oda.

A videó angol nyelvű, de mivel az akciójelenetekre koncentrál, így ez nem zavaró. Érdekesség, hogy  Taskmaster kezében Amerika Kapitányéra emlékeztető pajzs van több akciójelenetben is. Az továbbra sem derül ki, hogy vajon ki lehet Taskmaster maszkja mögött. Ha nem láttad még a szinkronos filmelőzetest, akkor ideje megnézd azt is. A filmet 2020. április 30-tól lehet megnézni a mozikban.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Az átok háza szinkronos előzetes
Egy gyerekét egyedül nevelő, magányos rendőrnő (Andrea Riseborough) is a közelébe kerül annak a tito...
Corpus Christi (2019) feliratos filmelőzetes
Lengyel dráma ami megtörtént eseményt dolgoz fel. A film a 20 éves Daniel (Bartosz Bielenia) történe...
Vadászat filmelőzetes.
Emma Roberts és Hilary Swank új horrorfilmjében a dark weben szerveződő, titkos elit csoport nagyon ...
The outpost előzetes
Megjelent a The Outpost című amerikai háborús film első előzetese. A film Jake Tapper CNN-műsorvezet...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.