Az oldal töltődik...
Film Parádé

Greyhound csatahajó szinkronos előzetes

Greyhound csatahajó szinkronos előzetes
2020.03.22. Sunday
49 megtekintés
49
Háborús filmek

A kétszeres Oscar- és négyszeres Golden Globe-díjas Tom Hanks az 1998-as Ryan közlegény megmentése óta nem szerepelt II. világháborús filmben. A történetben Ernest Krause parancsnok (Tom Hanks) irányítása alatt egy 37 szövetséges hajóból álló konvoj halad keresztül az Atlanti-óceán északi részén, nyomukban egy csapat német tengeralattjáróval. Az előzetes alapján nagyon jónak tűnik a film, melynek nem csak főszereplője Tom Hanks, hanem a forgatókönyv írásában is részt vett.

Hivatalos tartalom:

Az Atlanti-óceánnál nem volt véresebb csatatér. A 2. világháború idején német tengeralattjárók tizedelték az utasszállítókat és a segítségükre siető hadihajókat. Krause kapitány (Tom Hanks) azonban nem ijed meg. De fél. Félti a rábízott flottát, amelynek a biztonságáért felel. 1942-ben, röviddel az Egyesült Államok hadba lépése után a kapitány első háborús feladatára indul: egy 37 hajóból álló konvojt kell átvezetnie a kegyetlen háború legkegyetlenebb hadszinterén. Ráadásul a németek nem az egyetlen ellenség: az időjárás, a tengerészek közötti ellentétek és a kapitányt gyötrő kétségek is mind kétségessé teszik, hogy sikerül végrehajtaniuk a feladatot. Pedig itt csak két lehetőség van: siker vagy halál… A nagysikerű angol tengerészregény alapján maga Tom Hanks izgalmas forgatókönyvet, és a főszerep mellett, producere is a különlegesen intenzív és látványos filmnek, amelyet egy valódi hadihajó fedélzetén forgattak.

Greyhound csatahajó szinkronos trailer:

Szerencsére Tom Hanks és felesége jól vannak, miután Ausztráliában megkapták a koronavírust. A koronavírus járvány alaposan keresztbetesz a szórakoztatóiparnak. Sorra zárnak be a mozik világszerte és sok film premierét halasztják el akár egy egész évvel is, mint pl. a Halálos iramban 9-ik részét. Ha a sok szomorú hír közepette egy kis vidámságra vágysz, akkor nézd meg a vígjáték válogatást, amiben 11 szuper vígjátékot szedtünk össze Nektek.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Egy herceg karácsonyra: A királyi bébi (2019) film...
A karácsony igazi ajándékkal kedveskedik Aldovia lakóinak, ugyanis érkezik a királyi baba, amivel új...
Cut Throat City előzetes
Egy csapat gengszter New Orleans-ban a Katrina hurrikán idején akar elkövetni egy kaszinó rablást, a...
Tőrbe ejtve (Knifes out) végső előzetes érkezett
Egy modern krimi Agatha Christie-stílusában a Looper – A jövő gyilkosa rendezőjétől! A TŐRBE EJTVE o...
Robert the Bruce előzetes
Megérkezett az első előzetes az öt Oscar-díjas Rettenthetetlen (Mel Gibson, 1995) film történeti fol...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.