Az oldal töltődik...
Film Parádé

Jexi - Túl okos telefon (2019) filmelőzetes

Jexi - Túl okos telefon (2019) filmelőzetes
2019.11.19. Tuesday
125 megtekintés
125
Vígjátékok

Phil a mobilja rabja. Reggel felkeléstől este lefekvésig azt bújja. Aztán amikor elromlik a telefonja, akkor az új telefonba épített, női hangon beszélő mesterséges intelligencia végképp eluralkodik rajta a mobilfüggőség. Én már az előzetes  első mondatán behaltam: "- Jexi vagyok, kérem az összes fiókod jelszavát. -123456. -Barom." Nagyjából ez a szókimondó, poénos stílus megy végig a filmen. A mozikban december 26-tól lehet megnézni.

Hivatalos tartalom:

Phil totális mobilfüggő: reggel munkába menet már a telefonja képernyőjét bújja, az estéit pedig egy tökéletesen megfilterezett poszttal zárja. Hiába van számos haverja a világhálón, valójában se barátja se macskája.
Amikor egy véletlen baleset folytán telefont kell cserélnie, az új modellel egy akaratos mesterséges intelligenciát is kézhez kap, Jexit. A női hangon operáló telefon, egyszerre tanácsadó, asszisztens, és lélekbúvár, és bár minden lehetséges módon megszívatja Philt, mégis sikerül visszaráznia őt az életbe. Ám amikor a srác végre egy barátnőre is szert tesz, és kezdené magát függetleníteni a mobiljától, a felbőszült program egy technikai rémálommá válik…

A Másnaposok-trilógiát, és a Rossz anyákat jegyző író-rendező páros, Jon Lucas és Scott Moore ismét egy fergeteges vígjátékkal rukkol elő a Modern család sztárjával, a szupervicces Adam Devine-nel, és egy virgonc, mindenre elszánt mesterséges intelligenciával, Jexivel a főszerepben.

Jexi - Túl okos telefon trailer:

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Tizenhat éven felülieknek besorolást kapott Ryan R...
Michael Bay, a Transformers rendezőjének új akciófilmje Ryan Reynolds főszereplésével a sok erőszak ...
Resistance (Ellenállás) filmelőzetes
Megérkezett Jesse Eisenberg igaz történeten alapuló II. világháborús drámájának az első előzetese. A...
Szédületes magyar előzetest kapott az úriemberek
Megérkezett Guy Ritchie új filmje, az Úrimeberek szinkronos előzetese.  A Gentlemen, egy hangulatos ...
Végre szinkronosan is megérkezett a Free Guy előze...
A filmben Ryan Reynolds egy egyszerű banki alkalmazottat játszik. Reggel felkel, mint máskor. Felölt...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.