Az oldal töltődik...
Film Parádé

Új, fantasztikus előzetest kapott a Top Gun: Maverick

Új, fantasztikus előzetest kapott a Top Gun: Maverick
2019.12.16. Monday
436 megtekintés
436
Akció filmek
Filmdrámák

Pár órája érkezett meg az új előzetes a Top: Gun: Maverick-hez, amiben az első előzeteshez hasonlóan, intenzív repülési jelenetek láthatók. Nekem a legjobban az tetszett, amikor két repülő között felrepül a harmadik (az előzetesben 1:31-nél). A Top Gun: Maverick az 1986-os film folytatása.

Top: Gun: Maverick trailer 2:

Ha nem láttad még, akkor nézd meg az első szinkronos trailert is:

Az új Top Gun: Maverick filmelőzetes, mint minden jó előzetes, több kérdést vet fel, mint amit megválaszol. A filmre várakozás azonban hamarosan véget ér, főleg annak a ténynek a figyelembevételével, hogy több mint három évtizede vártuk ezt a folytatást. A hat hónap már semmi a 30 évhez képest. A Paramount eredetileg 2010-ben kezdte el a film készítését, amikor Jerry Bruckheimernek és az eredeti rendezőnek, Tony Scottnak tett ajánlatot, hogy folytassa az 1986-os Top Gun című filmet. Scott izgatottan készítette a filmet, és azt mondta, abban az időben, hogy nem szándékozik a régi film alapjaira építkezni. Scott 2012-es halála azonban megállította a projektet.

Tom Cruise csak 2017-ben szólta el magát az új Top Gun-ról, a  Maverickről. A színész kétségtelenül megemlíti, hogy a folytatás úton van, és azt állította, hogy a filmben "repülőgépek" és "repülőgép-hordozók" lesznek. A rajongók nem tudták, mit kezdjenek Cruise nyugodt hozzáállásával a filmmel kapcsolatban, de a projektet később hivatalosan is bejelentették, és a forgatás valószínűleg 2018-ban kezdődött. A film eredetileg a múlt nyáron került volna a mozikba, de a produkció egy kis szünetet tartott a katonai technika jobb kezelése és a film valósághűbbé tétele érdekében. Az előzetesek alapján azt lehet mondani, hogy megéri a várakozást.

 

forrás:movieweb.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Állati lett Reynolds új filmjének a Free Guy-nak a...
A filmben Ryan Reynolds egy egyszerű banki alkalmazottat játszik. Reggel felkel, mint máskor. Felölt...
Bloodshot szinkronos filmelőzetes
Végre Vin Diesel is megkapta a maga szuperhős szerepét! A Halálos iramban filmek és az XXX sztárja e...
Clara - Egy tündéri kaland (2019)
A Clara egy tündéri kaland egy elbűvölő animációs film. Clara,törpökkel, sárkányokkal és tündérekkel...
Scooby szinkronos filmelőzetes
A Scooby arról szól, hogyan találkozott és barátkozott össze Scooby Doo és Bozont. Az előzetesből lá...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.