Az oldal töltődik...
Film Parádé

Vadon hívó szava szinkronos filmelőzetes

Vadon hívó szava szinkronos filmelőzetes
2019.12.12. Thursday
142 megtekintés
142
Kalandfilmek

Megérkezett az első szinkronos előzetes a Harrison Ford főszereplésével készülő A vadon hívó szava című kalandfilmhez. A film Jack London The Call of the Wild (A vadon szava) című regénye alapján készült és elég izgalmas kalandokat ígér. A sok szenvedést látott kutya (Buck) és John Thorton aranyásó együtt indul el egy nagy felfedezésre. A nagy kaland, A vadon hívó szava 2020. február 20-tól lesz látható a magyar mozikban.

Vadon hívó szava hivatalos tartalma:

Egy életre szóló kaland lesz! A klasszikus irodalmi mű alapján készült A VADON HÍVÓ SZAVA új életre kelti Buck történetét. Az imádnivaló kutya kényelmes városi élete fenekestül felfordul, amikor váratlanul messzire szakad kaliforniai otthonától, és az alaszkai Yukon terület zord vadonjában találja magát az 1890-es évek aranyláza idején. A postaszánt húzó kutyacsapat legújabb tagjaként – majd később vezéreként – Buck élete kalandját éli át, s végül megleli valódi helyét a világban, midőn a maga ura lesz. A Harrison Ford főszereplésével készült filmet Chris Sanders (ÍGY NEVELD A SÁRKÁNYODAT) rendezte. Az élő felvételeket animációval ötvöző A VADON HÍVÓ SZAVA a legújabb trükktechnológiát hasznosítva varázsolja állati szereplőit is fotorealisztikus, érző lényekké.

Vadon hívó szava szinkronos trailer:

Ha szereted a kutyás filmeket, akkor a Togo filmelőzetesét ki ne hagydSeppala (Willem Dafoe) és a derék kutyái elindulnak a halálos veszedelembe, a -70 fokos szörnyű körülmények között, hogy megmentsenek egy egész várost a halálos kórtól (igaz történet alapján).

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Clara - Egy tündéri kaland (2019)
A Clara egy tündéri kaland egy elbűvölő animációs film. Clara,törpökkel, sárkányokkal és tündérekkel...
Friss előzetest kapott az Előre animációs film
Egy fantasy violágban élő két elf-fivér, 16-éves korukban kapnak egy ajándékot (egy varázsbotot), am...
Tudsz titkot tartani? (2019) filmelőzetes
Már csak pár nap és megnézheted a moziban ezt a jó kis romantikus vígjátékot. Egy zuhanó repülőn Emm...
A Kémesítve új szinkronos előzetest kapott
Egy újabb kihagyhatatlan családi mozizást ígérő animációs film. Lance a főhős, a világ legmenőbb tit...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.