Az oldal töltődik...
Film Parádé

11 színésznő, aki elég bátor volt, hogy feláldozza a szépségét egy szerepért

11 színésznő, aki elég bátor volt, hogy feláldozza a szépségét egy szerepért
2019.12.19. Thursday
1731 megtekintés
1731

Az igazán tehetséges színésznők sok különféle szerepet játszhatnak el, beleértve azokat is, amelyekben igazán vonzó nőkké kell válniuk. Annak érdekében, hogy az átalakulás valódinak tűnjön, sokszor olyan különleges dolgokat kell megtegyenek mint pl. nagyon rövid idő alatt lefogyni vagy meghízni, formátlan ruhát viselni, vagy sok időt tölteni a sminkben. A válogatás olyan színésznők képeit tartalmazza, amiken látható, hogy beáldozták a szépségüket a szerep kedvéért.

 

Kate Winslet

Kate Winslet nagyon sok gyönyörű nőt eljátszott már, ám egy írástudatlan német nő szerepe volt az, ahol nem szép nőt kellett alakítson, akit több száz ember haláláért ítéltek el a A felolvasó című filmben. Ez a film a színésznőnek Oscar-díját hozott. Köszönhetően neki, és a sminkesek csodálatos munkájának, Kate karaktere sokkal idősebbnek és rondábbnak tűnt, mint maga Kate (címlap fotó).

 

Natalie Portman

Natalie Portman csúnya szerepben

Natalie Portmanről ismert, hogy nagyon változatos szerepeket játszó színésznő. A V mint vérbosszú című filmben a szerepében Portman elég bátor volt, hogy leborotválja a fejét, és a Goya kísértetei-ben (a bal oldali fotó) egy olyan nőt játszott, aki a spanyol inkvizíció áldozata volt. Az utóbbi szerepének kedvéért alaposan el is csúfították.

 

Cameron Diaz

Cameron Diaz csúnya szerepben

Cameron Diaz egy tipikus hollywoodi szőke nő, bájos mosollyal, akit nagyon nehéz elképzelni, mint  nem vonzó nőt. Azonban az 1999-ben a A John Malkovich-menet-ben, Cameron egy csúnya lányt játszott. A smink hiánya és a sötét göndör haj halom a fején alkalmassá tette a szerep eljátszására, és ezért olyan tekintélyes díjakra jelölték, mint a BAFTA és a Golden Globe.

 

Nicole Kidman

Nicole Kidman csúnya szerepben

Nicole Kidman 2003-ban nyert Oscar-díját  Az órák-ban játsztott szerepéért. A sminknek köszönhetően nagyon hasonlított az igazi Virginia Woolf-ra. A filmek listája, ahol a színésznő gyönyörű nőket játszik, nagyon hosszú: Moulin Rouge!, Más világ, Hideghegy, Ausztrália, Grace – Monaco csillaga és még sokan mások. 

 

Charlize Theron

Charlize Theron csúnya szerepben

Charlize Theron már sokszor jelent meg végzetes szépségek szerepeiben, de a filmkritikusok valódi elismerését és szeretetét A rém-ben játszott szerepe váltotta ki. Ebben a filmben a színésznő sorozatgyilkost játszott. Az átalakulás eléréséhez több mint 22 fontot kellett felszednie, és néhány tehetséges sminkművész munkája kellett a megfelelő eredményhez. A Rém-ben játszott szerepéért Theron-t Golden Globe és Oscar-díjjal plusz Screen Actors Guild-díjjal jutalmazták.

 

Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer csúnya szerepben

A hollywoodi szépség, Michelle Pfeiffer a Csillagpor című filmjében félelmetes öreg boszorkánnyá vált. És amikor fiatal lett a filmben, teljesen lenyűgözte a nézőket, hogy milyen szép  még mindig. Körülbelül 50 éves volt, amikor ezen a filmen dolgozott.

 

Anne Hathaway

Anne Hathaway csúnya szerepben

Anne Hathaway Fantine szerepét játszotta A nyomorultak 2012-ben. A  karakterhez híznia kellett és levágatnia a haját. Rövid idő alatt több, mint 22 fontot kellett felszedjen. nyomorultak szerepéért Golden Globe és Oscar-díjat plusz Screen Actors Guild-díjat kapott.

Drew Barrymore

Drew Barrymore csúnya szerepben

Barrymore színész dinasztia tagja, már 5 éves korától szerepelt mozi filmekben. Első sikere az ET földön kívüli filmben játszott szerepe volt. Drew alapvetően a mozifilmjein nőtt fel, és sokszor láthattuk Őt szebbnél-szebb szerepekben. Ezek alól kivétel volt A bambanő, amiben egy csúnyácska tinit alakított.

 

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow csúnya szerepben

A nagyon nagy ő vígjáték szerepében Gwyneth Paltrow-t 25 fontos jelmezbe öltöztették, és speciális latex sminket tettek fel a színésznő arcára. A színésznő beismerte, hogy amikor úgy döntött, hogy ezt a jelmezt viseli az utcán, a körülötte lévõ emberek nem ismerték fel és kerültékk a tekintetét. Ennek a tapasztalatnak köszönhetően rájött, mennyire nehéz az emberek számára, hogy extra súllyal éljenek.

 

Julia Roberts

Julia Roberts csúnya szerepben

Julia Roberts már nem csak egy színésznő a 90-es évek romantikus komédiáiból. Miután jól megérdemelt Oscar-díját megkapta az Erin Brockovich - Zűrös természetben játszott szerepe után, már senki sem kételkedett a tehetségében. A Szemekbe zárt titkok-ban (bal oldali fotó) Roberts olyan nyomozót játszott, akinek a lányát brutális módon meggyilkolták.

 

Lena Headey

Lena Headey csúnya szerepben

Lena Headey-nek jó néhány film van a filmográfiájában, ám igazán híressé Cersei Lannister szerepével vált a Trónok harca sorozatban . A 2012-es Dredd-ben Lena könyörtelen nő-gengsztert játszott. Ennek a szerepnek a kedvéért volt egy smink, amelyben hegek jelentek meg az arcán. Rossz fogainak és repedt ajkainak is kellett lennie hozzá.

 

Ha tetszett ez a válogatás, akkor nézd meg azt a válogatást is, amiben színésznők nyilatkoznak arról, hogy miért tagadták meg a meztelen jeleneteket.

 

forrás: brightside.me

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

11 szinész aki extrém dolgot tett egy filmszerepér...
A mozi aranykorában élünk, ahol a színészi színvonal nevetségesen magas. A közönség könnyen észreveh...
Taylor Kitsch-t választották az Inferno főszerepér...
Neill Blomkamp végre visszatér a kamera mögé és ezúttal horrorfilmet forgat. A District 9 rendezőjén...
11 sztár, akiről nem is gondolnád, hogy hadilábon ...
A gazdag és híres embereknek valószínűleg nem okoz problémát a szappan, sampon, dezodor megvásárlása...
Végre Brad Pitt is kapott Oscar díjat
Brad Pitt a közel 30 éves filmes karrierje során rengeteg jó filmben szerepelt és kétségtelenül az e...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.