Az oldal töltődik...
Film Parádé

11 dolog amit tuti nem tudtál Dwayne Johnson-ról

11 dolog amit tuti nem tudtál Dwayne Johnson-ról
2019.12.20. Friday
791 megtekintés
791
Életrajzi filmek

Dwayne Johnson egy igazi sztár, akit a férfiak és a nők is szeretnek. Rengeteg jó filmmel büszkélkedhet és sok hír kering arról, hogy milyen jó ember és gáláns. Nem kétséges, hogy sokminden történt vele, amíg a pankrációtól eljutott a holliwoodi sztárságig. Íme 11 dolog, amit tuti nem tudtál erről a sokoldalú emberről.

 

Színészi karrierje a Saturday Night Live-vel kezdődött

Színészi karrierje a Saturday Night Live-vel kezdődött

Amikor 2000-ben meghívták a Saturday Night Live-ba, akkor megragadta a lehetőséget. Úgy volt vele, hogy frankón felöltözik és mókát csinál. A poénjai olyan ütősre sikerültek, hogy a szereplés után elkezdtek jönni a filmszerepek. Ő ezt a szereplést tartja számon, mint a színészi karrierjének a kezdete. Ő az egyetlen profi sportoló, aki több, mint 2-szer szerepelt a Saturday Night Live-ba.

 

Fiatal korában többször letartóztatták

Dwayne Johnsont 'nyolc vagy kilenc alkalommal' tartóztatták le 17 éves koráig, miután többször lopási ügybe keveredett. A Hercules csillag tizenéves korában kemény körülmények közt nevelkedett Hawaiiban. Csatlakozott egy olyan csoporthoz, amely turisták kifosztásával foglalkozott. 14 éves korában elkezdett gyúrni, ami segített neki a nehézségek elviselésében és leküzdésében.

 

A bírkózás előtt focista akart lenni

Dwayne Johnson amerikaifutball

A középiskola befejezése után Pennsylvaniában Johnson csatlakozott Dennis Erickson Hurricanes-hez 1991-ben, egy amerikaifutball csapathoz, amely továbbjutott a nemzeti bajnokságban. A jó felépítése ellenére az amerikaifutball nem lett az Ő sportja.

 

Első szerepéért a valaha volt legmagasabb pénzt kapta, amit színész kapott első szerepért

Dwayne Johnson extra gázsi a skorpiókirály szerepéért

Jophnson az első főszerepében majdnem 5,5 millió dollárt kapott a A Skorpiókirály szerepéért. Miután sikeresen szerepelt a Múmia folytatása karakterében, a producerek úgy döntöttek, hogy Johnsonnak adnak egy saját spinoffot. Ezzel Johnson lett az első főszerepéért legjobban fizetett színész.

 

Játszhatott volna a Johnny Bravo rajzfilmben

Dwayn Johnnson játszhatott volna a Johnny Bravo-ben

Filmkarrierje elején úgy gondolták, hogy a Szikla szerepelhetne a Johnny Bravo élő szereplős filmben. 2002-ben a Warner Bros. biztosította a rajzfilm mozira adaptálásának jogát, de a projekt sajnos soha nem ment tovább. Warner Bros. úgy gondolta, hogy a Szikla tökéletes lesz a szerephez, figyelembe véve a felépítését és a sztárságát, de sajnos soha nem lett belőle semmi.

 

Bírkózó családból származik

Rocky Johnson és dwayne Johnson

Apja azon kérése ellenére, hogy Johnson tartózkodjon a birkózó világtól, végül elfogadta a Szikla kívánságát, hogy csatlakozzon a család örökségéhez. A Szikla nagyapja Peter Maivia az 1960-as években volt birkózó sztár, az apja pedig Rocky Johnson az 1970-es 1980-as években. A fenti képen az édesapja Rocky johnson látható Dwayne Johnson mellett.

 

Kétszer szerepel a Guinness rekordok könyvében

Minden idők legtöbbet kereső első főszerepével a Skorpiókirály eljátszásával került be először a rekordok könyvébe. Másodszor pedig 2015 májusában, ezúttal a legtöbb szelfi készítéssel. Az új filmje, a San Andreas premierjén A Szikla elérte a rekordot azáltal, hogy 3 perc alatt 105 szelfit készített. Ezzel lenyomta a korábbi rekorder Kim Kardashian-t.

 

A kaszkadőre a saját unokatesója

Dwayne Johnson és Tanoai Reed

Az elmúlt 13 évben A Szikla unokatesója, Tanoai Reed volt a kaszakdőrje. A hasonló testalkat és megjelenés megkönnyítette a választást a filmstúdiók számára, különös tekintettel Reed nagy tapasztalatára. A két unokatestvér több tucat filmben játszott egymás mellett.

 

Naponta 10 font ételt eszik

Dwayne Johnson főz

A Sziklának nyilvánvalóan nagy étvágya van, mert szerinte napi akár 10 fontot (kb. 4,5kg) is eszik. Johnson egyedülálló étrendje elsősorban az intenzív edzési rendnek köszönhető. Annak érdekében, hogy megőrizze fizikai állapotát, Johnson-nak ​​5 165 kalóriát és 10 font ételt kell fogyasztania. Johnson megosztotta étkezési titkait a rajongókkal a Muscle and Fitness magazin interjújában . A Huffington Post szerint "a terv tőkehalból, tojásból, steakből és burgonyából áll hét étkezés során". Azt mondják, hogy Johnson palacsintáját mindenki szereti.

 

Szemöldöke mozgatása Groucho Marx-től származik

Grouncho Marx

Johnson-t egyedivé tevő szemöldök-emelését természetesen Groucho Marx ihlette. A furcsa szemöldök emelésnek sikerült követnie Johnsont a bírkózással (pankrációval) töltött évei során, egészen a moziszerepeig. Tehát nem tűnik úgy, hogy a gesztus hamarosan elhasználódik, mivel Johnson márkájának nevezték.

 

Bírkózót játszott a Star Trek-ben

Dwayne Johnson a Star Trek-ben

Egy újabb színészi szerep, ahol nem kellett sokat cselekednie... Johnson önálló megjelenést kapott a Star Trek: Voyager-ben, mint űrkísérő. A "Tsunkatse" című epizódban Johnson Pendari harcost játszik. Néhány jellemző mozdulatát hajtotta végre az epizódban, amikor harcolt a kedvenc idegen hőseinkkel.

 

forrás: ranker.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Miért törölte az összes posztját az Instagramról B...
Blake Lively, Ryan Reynolds felesége nagyon aktív közösségi életet él, többek közt az Instagramon is...
Milyen a pókember maszk belseje? Most megnézheted!
Pókember visszatért az MCU-ba és magával hozta az ikonikus, kék-piros high-tech ruháját. A maszkot a...
Megjöttek az első reakciók a Jégvarázs 2-ről
Pár napja volt a  várva várt animációs film a Jégvarázs 2 premiere, amely 2019 második felének egyik...
7 dolog, amit mindenki figyelmen kívül hagy az Iga...
Idén is, mint minden karácsonykor a tévéműsor "kötelező" eleme az Igazából szerelem. A filmben külön...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.