Az oldal töltődik...
Film Parádé

11 híresség és a gyereke, akik nagyon hasonlítanak egymásra (hasonló korú fotókkal)

11 híresség és a gyereke, akik nagyon hasonlítanak egymásra (hasonló korú fotókkal)
2020.01.03. Friday
1863 megtekintés
1863

A gyerekek gyakran hasonlítanak a szüleikre, főleg amikor megjelenésről van szó - így működik a genetika. Sokszor látni olyan anyát és lányát, vagy apát és fiát, akik nagyon hasonlítanak egymásra és ez alól a hírességek sem kivételek. Szerencsére a hírességekről általában még sokkal több fotó szokott készülni, így most meg tudod nézni ezt a fantasztikus válogatást, ami 13 hírességet és gyerekeiket mutatja meg hasonló korban.

 

1. Tom Hanks és fia, Colin Hanks, 30 éves korukban

Tom Hanks (Thomas Jeffrey Hanks) kétszeres Oscar-díjas és négyszeres Golden Globe-díjas amerikai színész, producer, író, filmrendező, aki pályafutása során sok népszerű és elismert filmben szerepelt már. Tom Hanksnek két házasságából (Samantha Lewes 1978–1987, és Rita Wilson 1988-tól) négy gyermeke született az évek során. Samantha Lewes-tól született a legidősebb fia Colin Hanks és elsőszülött lánya Elizabeth Hanks. Rita Wilson két fiút szült neki, Chester-t és Truman Theodore-t. (fenti kép)

 

2. Reese Witherspoon és lánya, Ava Phillippe 17 évesen

Reese Witherspoon és lánya, Ava Phillippe 17 évesen

Reese Witherspoon (Laura Jeanne Reese Witherspoon) Oscar-díjas és Golden Globe-díjas amerikai filmszínésznő. Witherspoon 1997 márciusában, a huszonegyedik születésnapja alkalmából rendezett partin ismerte meg Ryan Phillippe amerikai színészt, akihez hozzás is ment 1999-ben. 2007-es válásokig született Ava Phillippe és Deacon Phillippe.  2011 március 26-án házasságot kötött Jim Toth tehetségkutatóval akitől Tennessee James (Toth) nevű fiúgyermekük 2012 szeptember 27-én született.

 

3. Uma Thurman és lánya, Maya Hawke, 20 éves korukban

Uma Thurman és lánya, Maya Hawke, 20 éves korukban

Uma Thurman (Uma Karuna Thurman) Golden Globe-díjas és Oscar-díjra jelölt amerikai színésznő. Gary Oldman színész felesége volt 1990-től 1992-ig és kapcsolata volt még Timothy Huttonnal és Robert De Niróval is. Később férjhez ment Ethan Hawke-hoz, aki filmbéli partnere volt a Gattacában is, ennek forgatásán ismerkedtek meg. Két gyermekük született: lánya, Maya Hawke 1998-ban, fia, Levon Roan Thurman-Hawke 2002-ben. 2005-ben elváltak. Harmadik gyermeke (kislány) Arpad Bussonnal való kapcsolatából született 2012-ben.

 

4. Kate Moss és lánya, Lila Moss, tiniként

Kate Moss és lánya, Lila Moss, tiniként

Kate Moss (Katherine Ann Moss) angol szupermodell. Mario Sorrentivel, majd Johnny Depp-pel való kapcsolatai után Jefferson Hack szerkesztőtől teherbe esett, és 2002. szeptember 29-én világra hozta kislányát Lila Grace Moss-Hack-et. Később hosszú románc fűzte Pete Dohertyhez is.

 

5. Vanessa Paradis és lánya, Lily-Rose Depp 17 évesen

Vanessa Paradis és lánya, Lily-Rose Depp 17 évesen

Vanessa Paradis (Vanessa Chantal Paradis) francia énekesnő, színésznő. Vanessa 1998-ban A kilencedik kapu című film forgatásán ismerkedett meg Johnny Depp-pel, akitől született kislánya, Lily-Rose Melody Depp 1999. május 27-én, és kisfia, Jack John Christopher Depp III, 2002. április 9-én. 

 

6. Clint Eastwood és fia, Scott Eastwood 30 éves korukban

Clint Eastwood és fia, Scott Eastwood 30 éves korukban

Clint Eastwood BAFTA/LA-díjas amerikai színész, Grammy-díjra jelölt zeneszerző, Oscar- és Golden Globe-díjas filmrendező és producer. Öt nőtől hét gyermeke született, és könnyen lehet, hogy a valós szám még ennél is nagyobb. Az Instagramon is rendkívül népszerű Scott Eastwood az apja kiköpött mása, nála jobban egyik gyerek sem hasonlít a jó öreg Clint-re.

 

7. John Lennon és fia, Sean Lennon, 20 éves korukban

John Lennon és fia, Sean Lennon, 20 éves korukban

John Lennon (John Winston Lennon) a Brit Birodalmi Rend tagja) a 20. század egyik legnagyobb hatású énekese, zeneszerzője, költője és a The Beatles gitárosa. Első felesége Cynthia Lennon volt 1963-1968 között.  Egy  közös gyermekük született, Julian Lennon. Második felesége pedig Yoko Ono volt 1969-től a haláláig. Közös gyerekük Sean Ono Lennon szinte egy az egyben az apja, ráadásul ő is zenész lett, dalai hangzása pedig jócskán emlékeztet a híres Beatles apa számaira.

 

8. Will Smith és fia, Jaden Smith 20 éves korukban

Will Smith és fia, Jaden Smith 20 éves korukban

Willard Carroll „Will” Smith, Jr.  Oscar-díjra jelölt amerikai színész, többszörös Grammy-díjnyertes hiphopelőadó. Smith első felesége Sheree Zampino volt, 1992 és 1995 között. Egy fiuk született, Willard Christopher Smith III, akit Treynek is hívnak. Smith 1997-ben vette el Jada Pinkett színésznőt, aki attól fogva férje nevét is viseli hivatásában. Két közös gyermekük van: Jaden Christopher Syre Smith 1998-ban született, Willow Camille Reign Smith pedig 2000-ben. 

 

9. Carrie Fisher és lánya, Billie Lourd, 20 éves korukban

Carrie Fisher és lánya, Billie Lourd, 20 éves korukban

Carrie Fisher (Carrie Frances Fisher) amerikai színésznő, forgatókönyvíró és író. Ismertséget Leia Organa hercegnő szerepe hozott neki az eredeti Csillagok háborúja trilógiában. Férje Paul Simon zenész volt, viszont a lánya Billie Lourd az élettársától Bryan Lourd-tól született. Billie a Csillagok Háborúja: Skywalker korában tisztelgett is Carrie Fisher előtt, a film werkvideójában.

 

10. George Harrison és fia, Dhani Harrison, 30 éves korukban

George Harrison és fia, Dhani Harrison, 30 éves korukban

George Harrison világhírű brit zeneszerző, zenész, producer, a The Beatles-nek a szólógitárosa. Harrison 1966-ban feleségül vette Pattie Boyd-ot, akitől 1977-ben elvált. 1978-ban elvette második feleségét, Olivia Harrison-t, akitől született Dhani Harrison 1978-ban.

 

11. Meryl Streep és lánya, Mamie Gummer, 30 éves korukban

Meryl Streep és lánya, Mamie Gummer, 30 éves korukban

Meryl Streep (Mary Louise Streep) háromszoros Oscar- és nyolcszoros Golden Globe-díjas amerikai színésznő, akinek alakításai filmekben, televízióban és színházban egyaránt láthatók. 21 jelölésével ő a legtöbbször jelölt színésznő az Oscar-díj történetében, amelyből hármat váltott győzelemre. 1976-tól John Cazale színművésszel élt együtt, akivel 1978-ban el is jegyezték egymást, azonban Cazale még abban az évben elhunyt. Fél évvel később Streep férjhez ment Don Gummer szobrászművészhez, akitől négy gyermeke született: Henry Wolfe Gummer (1979), Mary Villa (Mamie) Gummer (1983), Grace Jane Gummer (1986) és Louisa Jacobson Gummer (1991).

 

forrás: brightside.me

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Az új Batman film sztárja lesz Zoe Kravitz
Lenny Kravitz lánya olyanok után játssza el majd a szerepet, mint Michelle Pfeiffer, Halle Berry és ...
8 új exclusive fotót osztottak meg a Skywalker kor...
A Csillagok háborúja: Skywalker kora (Star Wars: The Rise of Skywalker) megjelenéséig már csak egy h...
Potom 35 millió dollárba került a Sonic a sündiszn...
A VFX csapata hónapokon keresztül dolgozott a Sonic a sündisznó újjátervezésén. Meg kell hagyni az e...
90 éves Clint Eastwood és 8 gyermeke
Szinte hihetetlen, hogy a színész legenda Clint Eastwood már 90 éves. És még mindig nem áll le, pedi...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.