Az oldal töltődik...
Film Parádé

11 szinésznő, aki megtagadta a meztelenséget. Most azt is megtudhatod, hogy miért.

Szinészek, akik meglepő módon megtagadták a meztelenséget
2019.11.23. Saturday
1439 megtekintés
1439

Egyes hírességek teljesen komfortosan viselik, ha meztelen jelenetben kell szerepeljenek, és nincs szükségük test dublőrre, mások meg épp ellenkezőleg, nem örülnek neki, hogy a világ mindenét láthatja és különleges záradékokat raknak a szerződésbe. Íme 11 színésznő, akik megtagadták a meztelen jelenetet.

 

Anna Kendrick

Vegyük például a Tökéletes hang sorozat sztárját Anna Kendrick-et (A fenti fotón Ő van). A színésznő hosszú ideig ügyelt arra, hogy ne legyen meztelen a nagy képernyőn. 2010-ben kijelentette, hogy szigorú elképzelése van a dologról és nem hajlandó levetkőzni a jövőben sem a szerepeiben. Hat évvel később még mindig kitartott az elvei mellett amikor a Mike és Dave esküvőhöz csajt keres-ben fenék dublőrt használt inkább, amikor hátulról mutatták a karakterét mesztelenül.

 

Jessica Simpson

Jessica Simpson

Miközben Jessica provokatív képeket posztol az Instagramjára ehhez képest szigorú szabályai vannak a munkája során. Simpson ezt mondta az Allure -nak 2004. áprilisi kiadásukban: "Nem érdekel, milyen sötét és intellektuális lehet a szerep, tudod? Az se érdekel, ha Oscart kapnék érte. Ezek az elismerések számomra semmit sem jelentenek .... Nem hiszem, hogy az emberek megérdemlik, hogy megnézzék, mi van a ruhám alatt. Ez csak a következő férjemre tartozik - ha ha ha! "

 

Sarah Jessica Parker

A Szex és New York sztárjáról még egyes pályatársai is azt gondolták, hogy nincs problémája a meztelen jelenetekkel, Ő mégis megtagadta őket.

Parkernek volt egy záradéka a szerződésében, és a The Hollywood Reporter interjújában beszélt is róla . "Mindig is volt ilyen, de ez semmit sem jelent" - mondta. "Néhány embernek van egy kizárás-listája, és ők erről legendásak is. Nekem nincs ilyen őrült listám. Csak mindig volt (egy meztelenségre vonatkozó záradék)."

Parker megerősítette, hogy bár a rajongók soha nem látják teljesen csupasznak, nincs problémája a többi színésznővel, aki megmutatja magát.

 

Mandy Moore

Mandy Moore

Mandy Morre 2007-ben elmondta a USA Today-nek, hogy azért nem szerepel soha anyaszült meztelenül annak az az oka, hogy nem gondolja, hogy erre szüksége lenne. Ezt mondta: "Nagyon kényelmetlen lenne úgy sétálni az utcán, hogy tudom, hogy a szembe jövő személy láthatott engem a ruháim nélkül. Számtalanszor visszautasítottam olyan filmet, aminél a rendező, vagy a producer, vagy az író nem fogadta ezt el."

Julia Roberts

Julia Roberts

Julia Roberts karrierje több mint három évtizede tart , és bár sokféle szerepet játszott, az egyetlen dolog, melyet állítása szerint soha nem fog megtenni egy filmben, az a meztelenség. 2007-ben az Ok! magazinnak ezt nyilatkozta: "A ruhában való szereplés egy előadás. A mesztelenül való fellépés egy dokumentumfilm (lenne)."

Emlékezhetsz a Micsoda Nő!-re, ahol látszik némi meztelenkedés. Az Orlando Sentinelnek 1991-ben adott interjúban Shelley Michelle a test dublőre ezt mondta: „A lábaim kissé görbébek voltak, egy kicsit nagyobb melleim voltak. Ez miatt nézett ki Julia kissé gömbölyűbbnek, így csak annyit használt, amennyit feltétlenül  szükséges volt."

 

Ashley Benson

Ashley Benson

Ashley Bensonnak is vannak szabályai arról, hogy mekkora bőrt hajlandó megmutatni a képernyőn. 2014-ben azt mondta a Cosmopolitannak, hogy nehéz tárgyalni a filmekről, mivel a producer és a rendező mindig arra törekszik, hogy vegye le a ruháját.

Ezt mondta: "Világossá teszem, hogy van egy vonal. Mindenki megpróbál nyomást gyakorolni rád, és könnyen beszél arról, hogy meg lehet ez tenni. Én meg azt mondom erre,  hogy akkor csináld meg nélkülem. De nem mindenki tudja, hogy képes nemet mondani."

Ami azt a „vonalat” illeti, amelyet Benson nem fog átlépni, arról azt állította, hogy soha nem akar „provokatív” jeleneteket csinálni. Benson véleménye szerint "A lányok sokkal jobban néznek ki fehérneműben vagy pólóban, és a többit a képzeletre bízzák."

 

Kristen Bell

Kristen Bell

Kristen Bell elmondta a Women's Health magazinnak, hogy mielőtt megjelent a Gátlástalanok című vígjátékban fehérneműben, tett arról, hogy jó formába hozza magát, hogy a lehető legjobban nézzen ki. Annak ellenére, hogy bugyiban és melltartóban jól érezte magát, nem hajlandó mindent levenni.

 

Rachel Bilson

Rachel Bilson

Ha egy rendező nem hajlandó elfogadni, hogy Rachel Bilson nem mutat több bőrt, akkor nem hajlandó kompromisszumot készíteni. Bilson elmondta a Playboy magazinnak, hogy a filmek "anélkül, hogy megmutatnának a dolgokat" mégis elérhetik az eredményüket. Megosztotta azt is, hogy Az utolsó csók című filmben (2006), amit Tony Goldwyn rendezett, hogy szinte alig látszott a filmben, mert ellenkezett az elveivel.

 

Jennifer Garner

Jennifer Garner

2009-ben amikor promózta az új filmjét, a Lódító hódító-t, interjút adott az MTV News-nak a képernyőn való megjelenésről. Miközben Garner nem vett le mindent a filmben, társ-sztárja, Ricky Gervais ing nélkül jelent meg. Mindkét csillag azt mondta, hogy soha nem jelennek meg teljesen csupasz képernyőn.

Gervais felkiáltott: "Nincs esély arra, hogy megcsináljam!" Garner ezt is kijelentette: "Nem fogok levenni mindent!" Azt is hangsúlyozta, hogy "nulla százalék" esély van arra, hogy valaha leveszi a ruháját egy szerepre, és hozzátette: "Nem, köszönöm. A világ jobbat érdemel. Nem érdekli."

 

Jessica Alba

Jessica Alba

Annak oka, hogy Jessica Alba nem veszi le a ruháit a filmjeiben, az az, amire a legtöbben hivatkoznak. Nem akarja, hogy a családtagjai úgy lássák.

A 2014-es Glamour interjú során Alba azt mondta: "Nem akarom, hogy a nagyszüleim lássák a melleim. Ennyi. Karácsonykor furcsa lenne. És valójában úgy értem, ha megnézi azokat a filmeket, amelyeket én készítettem, meztelennek lenni soha nem „emeli” a film színvonalát."

 

Rebel Wilson

Rebel Wilson

Rebel Wilson egy másik színésznő, akinek a szerződése meztelenség rendelkezik záradékkal arról, hogy mennyit hajlandó megmutatni. Az elveiről egy 2016. júliusi Marie Claire- rel készített interjúban beszélt, és arról, hogy miként utasítja vissza, hogy levetkőzzön, annak ellenére, hogy többen megpróbálták már meggyőzni.

Elmagyarázta, hogy hogyan történt a dolog, amikor az Agyas és agyatlant forgatták. "Teljes szembőli meztelenséget akartak. A szerződésbe pedig kifejezetten az volt írva, hogy nincs meztelenség." Wilson  azt mondta, hogy Sacha Baron Cohen (aki írta és szerepelt a filmben) ellenére rendben van, ha test dublőrt használok. Ugyanakkor azt mondta a kiadványnak, hogy hajlandó megváltoztatni az elvét a jövőben, ha a film nem komédia lesz.

 

 

Annak idején Sharon Stone se teljesen önként mutatott meg mindent az Elemi ösztön-ben. Nemrégiben felidézte a jelenetet egy díjátadón és beszélt is róla.

forrás: thelist.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Egy évet fog csúszni a Halálos iramban 9 a koronav...
Azt hiszem most nem csak Vin Diesel nézhet ilyen mérgesen, hanem a rajongók is, akik a nemrég bemuta...
Nicolas Cage saját magát fogja játszani az új Tara...
A Lionsgate egyik új produkciója A hatalmas tehetség elviselhetetlen súlya lesz, amiben Nicolas Cage...
Colin Trevorrow a Csillagok háborúja 9-ből származ...
Colin Trevorrow bejelentette, hogy az összes Csillagok háborúja: A Skywalker kora-ból származó bevét...
Így néznek ki a Trónok harca sztárjai a Snapchat b...
A Snapchat nagyszerű visszatérést hozott az időben egy sor vidám szűrő kiadásával. Most az emberek n...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.