Az oldal töltődik...
Film Parádé

11 váratlan cameoszerep, ami a híres filmeket még érdekesebbé tette

11 váratlan cameoszerep, ami a híres filmeket még érdekesebbé tette
2020.04.04. Saturday
365 megtekintés
365

A filmes cameoszerep fogalmát a legendás rendező, Alfred Hitchcock népszerűsítette, aki szinte az összes filmjében megjelent. Hollywood gyorsan rájött, hogy ebből a gyakorlatból is profitálhatnak, és elkezdte felkérni az A-listán szereplőket rövid, de felejthetetlen előadásokra a filmekben. Ennek eredményeként egyes előadóművészek valóban bebizonyították, hogy kevesebb, mint egy percre van szükségük ahhoz, hogy mély benyomást keltsenek és a film reflektorfényét teljesen ellopják egy rövid időre.

 

1. Hugh Jackman. Éjszaka a múzeumban - A fáraó titka

A címlapfotón látható Jackman megjelenik az Éjszaka a múzeumban franchise harmadik filmjében Arthur királyként jelent meg. A múzeumi csapat üldözőbe veszi Lancelotot, ám nehezíti helyzetüket, hogy a tábla életre kelti egész Londont, köztük a Trafalgar tér fémoroszlánjait is. Lancelot végül egy színházban köt ki, ahol aznap este a Camelot előadását játsszák, Hugh Jackman és Alice Eve főszereplésével. 

 

2. Brad Pitt. Deadpool 2

Brad Pitt. Deadpool 2

Brad Pitt cameo szerepe a filmben pontosan 1,5 másodpercig tartott, ami talán a legrövidebb megjelenés egy A-listájú színésznél egy filmben.

 

3. Paul McCartney. A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

Paul McCartney. A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

Sir Paul McCartney látható Jack Sparrow nagybátyjaként a híres film franchise ötödik részében. Jack apját korábban a The Rolling Stones legenda, Keith Richards játszotta. McCartney karaktere énekel egy régi tengeri dalt is, a „Maggie Mae”-t, amely valójában a The Beatles Let It Be albumán szerepelt .

 

4. Cate Blanchett. Vaskabátok

Cate Blanchett. Vaskabátok

Az Oscar-díjas színésznő maga kérte, hogy szerepelhessen Edgar Wright híres rendőrkomédiajában, mert Cate szereti a Haláli hullák hajnala című filmet, amelyet szintén Wright rendezett.

 

5. Johnny Depp. 21 Jump Street – A kopasz osztag

Johnny Depp. 21 Jump Street – A kopasz osztag

Johnny Depp,  szakállal és álruhában lepte meg a nézőket a Jump Street-ben. Sokan nem is tudják, hogy szerepelt egy cameo erejéig a filmben.

 

6. Tom Cruise és Gwyneth Paltrow. Austin Powers – Aranyszerszám

Tom Cruise és Gwyneth Paltrow. Austin Powers – Aranyszerszám

Ez a 2 Hollywoody A-listás színész kölcsönözte tehetségét egy rövid időre az Austin Powers-nek. Különösen Tom Cruise-nek már volt tapasztalata a kémfilmekkel kapcsolatban. Gwyneth Paltrow is kellemes meglepetés volt a filmben.

 

7. Margot Robbie. A nagy dobás

Margot Robbie. A nagy dobás

Adam McKay-nek, A nagy dobás rendezőjének a feladata, hogy szórakoztató, ugyanakkor érthető filmet készítsen az ingatlanpiacról. Megtalálta a tökéletes utat a megoldásra, és Margot Robbie-t fürdőkádba ültette, hogy elmagyarázza a jelzáloggal fedezett biztonság fogalmát.

 

8. David Hasselhof. Baywatch (2017)

David Hasselhof. Baywatch (2017)

Valójában nem lenne Baywatch- film David Hasselhoff nélkül, és a 2017-es film alkotói tudták ezt. Hasselhoff boldogan visszatért az ikonikus vörös úszónadrághoz, és ragyogóan tartotta magát a hatalmas Dwayne “The Rock” Johnson mellett.

 

9. David Bowie. Zoolander, a trendkívüli

David Bowie. Zoolander, a trendkívüli

Ben Stiller, a Zoolander sztárja és rendezője valójában nem tudta, vajon David Bowie beleegyezik-e cameoszerepbe a filmjében, de írt neki egy jelenetet és szerencsére a legendának tetszett az ötlet.

 

10. Emma Watson. Itt a vége

Emma Watson. Itt a vége

A film készítői valójában azt remélték, hogy Daniel Radcliffe szerepel majd a filmben, de ő sajnos visszautasította. Szerencsére egy másik Harry Potter csillag, Emma Watson szívesen szerepelt az apokaliptikus vígjátékban.

 

11. Matt Damon. Eurotúra, Thor: Ragnarök és Deadpool 2

Matt Damon. Eurotúra, Thor: Ragnarök és Deadpool 2

És utoljára, de nem utolsósorban, a cameo valódi királya, Matt Damon aki a meglepetésszerű megjelenéseit az Eurotúra filmmel kezdte. Beleegyezett abba, hogy játssza a rock-együttes vezetõjét a filmkészítõk kedvéért, akikkel együtt járt egyetemen.

Ezután Matt Damon Loki-ként jelent meg a Thor: Ragnarök-ben, majd pedig a Deadpool 2-ben ahol a legtöbb ember észre se vette. A színész beleegyezett a szerepbe, miután Ryan Reynolds megosztotta vele a vidám ötletét egy partin.

 

forrás: brightside.me

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

A Joker rendezője nyilatkozott egy lehetséges foly...
Todd Phillips, a Joker rendezője már többször is beszélt az esetleges folytatásról, amiben természet...
Kiadtak egy 8 perces videót a Csillagok Háborúja: ...
A Lucasfilm megosztott egy nyolc perces videót, amit a forgatásokon készített felvételekből vágtak ö...
Horrorfilmben szerepelt a  gyilkos?
Aisling Moore-Reed színésznőt éppen a nagybátyjának, Shane Moore-nak a 2016-os lelövésével vádolták,...
Mégis jelöli a Disney az Oscar-ra Robert Downey Jr...
A Marvel Cinematic Universe rajongói megdöbbentek, amikor megtudták, hogy a Tony Stark-ot alakító sz...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.