Az oldal töltődik...
Film Parádé

13 híres színésznő, aki természetesen öregedett és most is pompásan néz ki

13 híres színésznő, aki természetesen öregedett és most is pompásan néz ki
2020.01.07. Tuesday
1429 megtekintés
1429

Sandra Bullock egyszer egy interjúban elmesélte, hogy a fia egyszer megkérdezte tőle, hogy miért ráncos az arca. "Nos, remélem, hogy néhány a ráncok közül a sok nevetéstől van" - válaszolta. A fiú megérintette az arcát és azt válaszolta, hogy "Nem öreg vagy csak boldog". A története jó bemutatása a természetes szépségnek. Van jópár színésznő, aki nem plasztikáztatta magát és így is szépen öregedett. Ők a természetes szépségek. 

Ez a  lista pont ilyen színésznőket tartalmaz, akik elfogadták az öregedést és hagyják hogy szép természetesen öregedjenek.

 

1. Kate Winslet

Kate Winslet (Kate Elizabeth Winslet) Oscar-díjas és négyszeres Golden Globe-díjas angol színésznő 1975 október 5-én született. Tavaly töltötte be a 44 évet és igazán remekül néz ki. Lehet, hogy ebben szerepet játszik az is, hogy  az első három éves és második hét éves házassága után talán végre  a Ned Rocknroll-al kötött házassága tartósabbnak bizonyul és a bűvös 7 évet is átlépték már. (címlapkép)

 

2. Julia Roberts

Julia Roberts

Julia Roberts (Julie Fiona Roberts) 52 éves, Oscar-díjas amerikai színésznő. Több hasonlóan híres sztárral való szerelmi kapcsolat (Richard Gere, Liam Neeson, Dylan McDermott, Kiefer Sutherland, Ethan Hawke stb.) és egy két éves, nem túl sikeres házasság után 2002-től végre boldog házasságban él és ez meg is látszik rajta. 

 

3. Sharon Stone

Sharon Stone

Sharon Stone (Sharon Yvonne Stone) Golden Globe-díjas amerikai színésznő, producer 61 évesen is remek formában van.

 

4. Meryl Streep

Meryl Streep

Meryl Streep (Mary Louise Streep) háromszoros Oscar- és nyolcszoros Golden Globe-díjas amerikai színésznő már 70 éves. Szinte hihetetlen.

 

5. Salma Hayek

Salma Hayek

Salma Hayek Jiménez de Pinault (Salma del Carmen Hayek Jiménez) mexikói színésznő 53 éves és még talán szebb is, mint fiatalabb korában.

 

6. Drew Barrymore

Drew Barrymore

Drew Barrymore (Drew Blyth Barrymore) magyar származású, Golden Globe díjas, amerikai színésznő 44 éves.

 

7. Sandra Bullock

Sandra Bullock

Sandra Bullock (Sandra Anette Bullock) Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, forgatókönyvíró, producer 55 éves de ebből 10-et simán letagadhatna. Biztosan jól érzi magát a munkájában és a két örökbefogadott csemetéjével.

 

8. Winona Ryder

Winona Ryder

Winona Ryder (Winona Laura Horowitz) Golden Globe-díjas amerikai színésznő és producer 48 éves.

 

9. Cate Blanchett

Cate Blanchett

Cate Blanchett (Catherine Elise Blanchett) kétszeres Oscar- és többszörös Golden Globe-díjas ausztrál színésznő és filmrendező éppen 50 éves és tényleg nagyon csinos még mindig.

 

10. Rachel Weisz

Rachel Weisz

Rachel Weisz (Rachel Hannah Weisz) Oscar- és Golden Globe-díjas magyar származású angol színésznő 49 éves és remek formában van, ami látszik is a hamarosan mozikba kerülő Fekete Özvegy-ben.

 

11. Jodie Foster

Jodie Foster

Jodie Foster (Alicia Christian „Jodie” Foster) kétszeres Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, filmrendező 57 éves.

 

12. Emma Thompson

Emma Thompson

Emma Thompson kétszeres Oscar- és Golden Globe-díjas angol színésznő, forgatókönyvíró és 60 éves kora ellenére nagyon jól néz ki.

 

13. Halle Berry

Halle Berry

Halle Berry Oscar-, Primetime Emmy- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, modell, szépségkirálynő. A színésznő 53 éves és nagyon szépen és természetesen öregszik.

 

Ha tetszett ez a válogatás, akkor nézd meg ezt a 11 színésznőt, aki elég bátor volt, hogy feláldozza a szépségét egy szerepért.

 

forrás: brightside.me

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

11 fantasztikus színészi átalakulás amitől le fog ...
A művészet sok előkészítést, odaadást és áldozatot követel. Vannak olyan szerepek, amikhez a színész...
Alig felismerhető Russel Crowe az új filmjében
Ebben az igaz történet alapján készült filmben alakítja Powert a dühöngő őrültet a szinte felismerhe...
Todd Phillips rendező és Joaquin Phoenix a Joker f...
Todd Phillips, a Joker rendezője egy potenciális folytatásról beszélt a DC kasszasikerének, jelezve,...
Rambo - Első vér Palik László kommentálásával
Majorfalvi Bálintnak köszönhetjük ezt a remek paródiát, amiben Rambo (Sylvester Stallone) rendőrségr...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.