Az oldal töltődik...
Film Parádé

2019 legnagyobb bevételt termelő filmjeinek 80%-át a Disney készítette

2019 legnagyobb bevételt termelő filmjeinek 80%-át a Disney készítette
2019.12.25. Wednesday
17 megtekintés
17

A Disney rekordtermelése csak akkor fog leállni idén, ha vége lesz az évnek. A múlt hétvégén a Csillagok háborúja: A Skywalker kora a mozikban hatalmas 175,5 millió dollárral nyitott. Noha ez nem olyan nagy, mint az Ébredő Erő vagy Az utolsó Jedik, a film továbbra is hatalmas sláger lesz a Disney számára, és helyet fog kapni a 2019 legtöbbet kereső filmjei között. Ezzel a Disney most már 2019 tíz top filmje közül nyolcat produkált, ami valóban példátlan szintű siker.

A Csillagok Háborúja: Skywalker kora-nak sikerült vaskos 175 millió dolláros bevétellel nyitni. Ezzel most a Disney számára a 10. helyezett az idén. Bosszúállók: Végjáték (858,3 millió dollár), az Oroszlánkirály (543,6 millió dollár), a Toy Story 4 (434 millió dollár), Marvel kapitány (426,8 millió dollár), Pókember: Idegenben (390,5 millió dollár), Jégvarázs II (374,2 millió dollár) és Az Aladdin (355,5 millió dollár) szintén az első tízben helyezkedik el, és mindegyiket a Disney készítette. Idén az egyetlen nem-Disney-film, amely elvitte az észak-amerikai első tíz legjobb filmet a Joker (333,3 millió dollár) és az IT második fejezete (211,5 millió dollár). Érdemes megemlíteni, hogy mindkét filmet a Warner Bros készítette.

Globális értelemben a Disney lett a történelem első stúdiója, amely egy éven belül 10 milliárd dollárt hozott a pénztáraknál, és ez az összeg nem tartalmazza a Pókember: Idegenben-t , és nem tartalmazza a Fox filmeket, amelyeket a Fox stúdió a két vállalat 71,3 milliárd dolláros egyesülése előtt keresett. Mindez azt mutatja, hogy a Disneynek riasztóan jó éve van, és a versenytársak kétségtelenül küzdhetnek annak érdekében, hogy ennek a sikernek csak egy töredékét elérjék pénzügyi szempontból.

A Disney box-dominanciája várhatóan az új évben is folytatódni fog, mivel most már a Fox ingatlanjainak teljes irányítása az övék, és az X-Men és a Fantasztikus négyes mindössze néhány példa a franchise-ra, amelyet ki lehet használni a további pénzügyi győzelem érdekében. Jó ez az ipar számára? Megtalálják a dolgok egyensúlyát az elkövetkező években? Nehéz megmondani, de végül az emberek a pénztárcájukkal a Disney termékek mellett szavaztak idén.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

11 sztár, akiről nem is gondolnád, hogy hadilábon ...
A gazdag és híres embereknek valószínűleg nem okoz problémát a szappan, sampon, dezodor megvásárlása...
13 megválaszolatlan rejtély a Csillagok Háborúja: ...
Sok olyan dolog került a filmbe, amely valójában nem túl kerek. A Star Wars franchise keretén belül ...
Vajon le tudja győzni a Terminátor a Jokert a pénz...
Nem kérdés, hogy ha izomerőben hasonlítjuk össze a Terminátort Jokerrel, akkor Jokernek egy hajszáln...
Alig felismerhető Russel Crowe az új filmjében
Ebben az igaz történet alapján készült filmben alakítja Powert a dühöngő őrültet a szinte felismerhe...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.