Az oldal töltődik...
Film Parádé

7 bizonyíték, hogy Keanu Reeves a legjobb srác Hollywoodban

Bizonyíték, hogy Keanu Reeves a legjobb srác Hollywoodban
2019.11.07. Thursday
159 megtekintés
159

Keanu Reeves három évtizede a filmiparban dolgozik, de a rajongók valójában nem sokat tudnak a magánéletéről. Sikerült távol maradnia a bulvárlapoktól és a közösségi médiától egy olyan korszakban, amikor sok hírességnek nincs ötlete, hogyan kell távolságot tartani a karrierjük és magánügyeik között. Diszkréciója miatt Reeves cselekedetei még szívmelengetőbbek.

 

Az egész közönségét lélegzetállítónak nevezte, miután egy idegen bekiabált neki

Reeves meglepte a közönség tagjait az Xbox E3 előtti sajtótájékoztatóján , Los Angelesben, 2019. júniusban, amikor bejelentette a szerepét a Cyberpunk 2077-ben. A prezentáció egyik pontján ezt mondta: "Érezni, hogy ott lehetek és végigsétálhatok a jövő utcáján, valóban lélegzetelállító."

Az egyik izgatott néző ekkor bekiabált: "Te vagy lélegzetelállító", amelyre a színész idegesen felnevet és megbotlik, mielőtt visszamondja a rajongónak: "Te vagy lélegzetelállító. Mindannyian lélegzetelállítóak vagyunk."

 

Mélyreható választ adott, amikor azt kérdezték, mi történik miután meghalunk

Reeves szerepelt Stephen Colbert beszélgetős műsorában, amikor promotálta a John Wick 3. részét. Colbert megkérdezte tőle, hogy mi történik miután meghalunk.Erre így válaszolt: "Tudom, hogy azok, akik szeretnek minket, azoknak hiányozni fogunk."

 

Barátságos volt az idegen utastársaival, egy kényszerleszállás során

Barátságos volt az idegen utastársaival, egy kényszerleszállás során

Keanu Reeves a legjobb helyzzetet houzta ki a rossz helyzetből, amikor a San Francisco-ból a kaliforniai Burbank-ba tartó repülője vészhelyzetbe került és le kellett szállniuk Bakersfieldben. Reeves és társai beültek egy furgonba, és a fennmaradó két órát együtt vezették át Los Angelesbe. Az autós utazás során Reeves történeteket mesélt Bakersfield-ről, és az ötvenes évek beli country zenét játszott a többieknek, oktatási és szórakoztatási célból.

 

Nagylelkű a pénzével

Nagylelkű a pénzével

Nem szokatlan, hogy a színészek ajándékokat vásárolnak a kiszolgáló személyzet tagjainak, amikor egy projekt elkészül, de Keanu Reeves jóval meghaladta ezt a normát. Az a pletyka, hogy a színész személyesen mintegy 80 millió USD-t adott Matrix- jövedelméből a trilógia sminkjeire és speciális effektusaira, valótlan, viszont az a megállapodás, amelyet a folytatás előtt írtak alá, nyereségrészesedést adott a speciális effektusok és a jelmeztervező csapata tagjainak.

"Úgy érezte, hogy ők voltak azok, akik készítették a filmet, és hogy részt kell venniük a nyereségben is"

 

Megtesz mindent, hogy egy filmet naggyá tegyen

Megtesz mindent, hogy egy filmet naggyá tegyen

Az 1990-es évek végén Keanu Reeves volt a Hollywood egyik legjobban fizetett színésze, de úgy tűnt, hogy soha nem engedte, hogy a hiúság akadályozza meg a projektet. Állítólag Reeves engedett a gázsijából az 1997. évi Az ördög ügyvédje filmért , hogy fel tudják venni Al Pacino-t is

 

Szereti, hogy ha a dolgai egyszerűek maradjnak

Míg több webhely szerint Keanu Reeves nettó vagyona a 300 millió dollártól is több, úgy tűnik, hogy szerény marad. A 2013-as Reddit „bármit kérdezzen” alatt a színész azt írta: „Tudod, nagyon szerencsés vagyok az életemben, amiért hálás vagyok. És azt hiszem, olyan egyszerűen élem életem ahogy csak tudom."

 

Ő egy igazi úriember

Ő egy igazi úriember

Annak ellenére, hogy több millió dollárt ér, Keanu Reeves továbbra is metróval érkezik. Nem csak tömegközlekedést használ, hanem hajlandó lemondni a helyéről is. Egy vezető által készített videóban a színész úgy áll, hogy egy fiatal nő kényelmesebben érezze magát utazás közben.

 

Vásárolt Harley-Davidson motorkerékpárokat a kaszkadőröknek

Vásárolt Harley-Davidson motorkerékpárokat a kaszkadőröknek

A színészek minden dicsőséget megszerezhetnek, de a kaszkadőrök vállalják az összes kockázatot, és Keanu Reeves elismeri ezt. Reeves Harley-Davidson motorkerékpárokat vásárolt 12 kaszkadőr számára, akik a A Matrix Reloaded meghatározó küzdelmét készítették vele. Nagyon lenyűgözte a csoport munkamorálja és meg akarta mutatni Nekik az elismerését.

forrás: ranker.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Sztárok, akik szemüvegben egész másképp néznek ki....
Ritkán fordul elő az, hogy egy sztár szemüvegben jelenjen meg a vörös szőnyegen. Jellemzően inkább k...
John Wick 4: Minden, amit tudni lehet az új részrő...
Keanu Reeves 2014-es nagy visszatérése az első John Wick után az évtized egyik leghihetetlenebb fran...
Wesley Snipes elárult pár titkot az Amerikába jött...
Az Amerikába jöttem 2 visszahoz sok sztárt az eredeti filmből. A Penge sztárja, Wesley Snipes az egy...
Most megnézheted végre a Bosszúállók: Végjáték tör...
A kiadott jelenetben a Bosszúállók egyesével térdet hajtanak Tony stark előtt, aki feláldozta magát ...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.