Az oldal töltődik...
Film Parádé

7 új film a mozikban, amit ne hagyj ki januárban

7 új film a mozikban, amit ne hagyj ki januárban
2019.12.30. Monday
568 megtekintés
568

Új év és új filmek a mozikban. Filmek szempontjából nagyon jól indul az év. Különböző kategóriájú filmekből lehet majd válogatni, de érdemes lesz jól megtervezni előre, hogy mit szeretnél megnézni, hogy mindre jusson idő. A januári kínálatban van olyan folytatás is, amire közel két évtizede várunk. Amik kimaradnak ebből a listából, azok nem azért maradtak ki, mert nem érdemes megnézni őket.

 

Tőrbe ejtve (január 2-től)

Egy modern krimi Agatha Christie-stílusában a Looper – A jövő gyilkosa rendezőjétől! A TŐRBE EJTVE olyan sztárokat vonultat fel, mint Daniel Craig, az Oscar-díjas Christopher Plummer, Chris Evans, az Oscar-jelölt Toni Collette, a kétszeres Golden Globe-díjas Jamie Lee Curtis, az Oscar-jelölt Michael Shannon, a Golden Globe-díjas Don Johnson, és Ana de Armas. A TÖRBE EJTVE novembertől a mozikban!

 

Az átok háza (január 2-től)

A gyilkos düh elől senki nem bújhat el. Egy gyerekét egyedül nevelő, magányos rendőrnő (Andrea Riseborough) is a közelébe kerül annak a titokzatos, természetfeletti erőnek, amely öldöklő dühöngésre kényszerít bárkit, aki addig pusztít maga körül, míg meg nem hal – és akkor a fertőzés tovább is lép egy újabb áldozatra. A japán eredeti alapján készült Grudge trilógia a 2000-es évek legnagyobb horror sikere volt. A sorozat a műfaj nagy szakértője, Sam Raimi bábáskodása mellett kel rémisztő, új életre.

 

Árok (január 9-től)

Egy mélytengeri kutatóbázis személyzete a túlélésért kénytelen küzdeni, miután földrengés rázza meg laboratóriumukat.

 

Dolittle (január 16-tól)

A különc Dr. John Dolittle, Viktória királynő Angliájának híres orvosa és állatorvosa hét éve veszítette el a feleségét. Azóta remeteként él a Dolittle birtok magas falai mögött, társasága csupán egzotikus állatainak seregletéből áll. Ám amikor az ifjú királynő súlyos beteg lesz, Dolittle kénytelen-kelletlen útra kel egy titokzatos sziget felé, hogy megtalálja a gyógymódot. Útja során új erőre kap bátorsága és fürge észjárása; régi ellenfelekkel találkozik, és csodálatos lényeket fedez fel.

 

Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk (jan 16-tól)

A rosszfiúk rossz fiúk maradnak. A korábbi két Bad Boys film sztárja, Will Smith és Martin Lawrence újra járőrpárba áll, hogy szembeforduljon mindennel, ami rossz, erőszakos, bűnös, vagy jobb kocsija van, mint az övék.
Pedig Marcus már a korai nyugdíjra készülő rendőrfelügyelő, Mike pedig az életközépi válsága mélyén dagonyázik. Ez így is maradhatna jó sokáig, ha fel nem bukkanna egy albán zsoldosvezér, akinek egyszer régen elkapták a testvérét. És ez az albán valami különlegeset ígér nekik – és Miami újra a feje tetejére áll.

 

Hivatali eltávozás (január 23-tól)

Az ehető evőeszközöket gyártó cégvezető, az egocentrikus és megalomán Lucy (Demi Moore) úgy érzi, ideje kicsit összekovácsolni az irodai dolgozókat, aminek a legjobb módja egy minőségi és profin kivitelezett csapatépítő nap Új-Mexikó mesés hegyvidékén. Amikor a csapat leereszkedik egy felfedezetlen barlangba a kissé eszelős túravezető (Ed Helms) irányításával, az addig sem felhőtlen túra katasztrofális fordulatot vesz. A csoport bent ragad a barlangban, ahol aztán kezdetét veszi az igazi csapat építés, vagyis inkább leépítés…

 

Kisasszonyok (január 30-tól)

Öt nő magára marad a házban. Az apa a polgárháborúban harcol: négy lánya és a felesége pedig kénytelen férfi nélkül boldogulni. Nem hajlandóak elfogadni azt, amit a világ kínál nekik: szabadabbak, önállóbbak, bátrabbak kortársaiknál. A négy lány, Jo, Amy, Beth és Meg együtt nő fel: reménykednek, csalódnak, tanulnak… és persze szeretnek – és közben felnőtté válnak.

 

Igazán jól indul a 2020-as év. A thriller, az akció és a romantikus filmek szerelmesei is kapnak nézni valót és persze a vígjátékok kedvelői is. Ha nekem ebből a bőséges kínálatból kellene egyet kiválasztani, akkor eléggé bajban lennék. Talán leginkább a Bad Boys-t választanám.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

DiCaprio újévi vakációja során megmentett egy embe...
DiCaprio december végén néhány barátjával vakációzott a karibi térségben. Források szerint egy férfi...
7 dolog, amit mindenki figyelmen kívül hagy az Iga...
Idén is, mint minden karácsonykor a tévéműsor "kötelező" eleme az Igazából szerelem. A filmben külön...
11 vígjáték ami tuti felvidámít koronavírus idején
Ezzel a válogatással szeretnék Neked ötleteket adni, hogy milyen filmeket lenne érdemes elővenni, ha...
2019 tíz legszebb celeb hölgye a világon. Olyan is...
A ranker.com-on lehet szavazni 2019 legszebb celeb hölgyeire. Jelen pillanatban 671 főből áll a list...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.