Az oldal töltődik...
Film Parádé

Adam Sandler rajongói dühöngenek az elmaradt Oscar jelőlés miatt

Adam Sandler rajongói dühöngenek az elmaradt Oscar jelőlés miatt
2020.01.13. Monday
34 megtekintés
34

Ma reggel bejelentették az ideo Oscar jelölteket és sajnos Adam Sandler nincs rajta a listán a Csiszolatlan gyémánttal, annak ellenére, hogy sokan oscar-esélyesnek tartották ezért a drámai szerepért. A film és a színész rajongói egyelőre nem nagyon örülnek annak, hogy az Akadémia nem jelölte a filmet és Sandler-t. Lehet, hogy most Sandler teljesíti azt az ígéretét, hogy szándékosan rossz filmet készít a közeljövőben.

Az Akadémia ma reggel rengeteg embernek csalódást okozott a jelöltek listájával. A Csiszolatlan gyémánt megjelenésével sok rajongó és kritikus hitte, hogy Adam Sandler végre megkapja az első Akadémia-díjat a Legjobb Színész kategóriában. Erről számos cikk meg is jelent világszerte.

A legjobb színész kategóriába Sandler nevét nem említették a jelöltek között: Joaquin Phoenix, Adam Driver, Leonardo DiCaprio, Antonio Banderas és Jonathan Pryce. A közösségi médián pedig elszabadultak az indulatok az miatt, hogy a Csiszolatlan gyémánt és Adam Sandler nem kapnak Akadémia elismerést.

Az egyik rajongó így fogalmazott: "Adam Sandler nem kapott jelölést?! Kimegyek és felgyújtom az autókat! Ki csatlakozik hozzám?" Hát ez a felhasználó eléggé kiakadt, de nincs egyedül. Itt van egy másik: "A Csiszolatlan gyémánt egy jelölést se kap? Ez nevetséges. Azért mert Adam Sandler az Adam Sandler? Nem tudták volna egyszerűen a remek színészi teljesítményt nézni? Ez egy nagy szemétség!"

Nemrégiben Adam Sandler azzal viccelt a Howard Stern show-ban, hogy nem fog Akadémiai jelölést kapni. Na most visszanyalt a fagyi. Miután kijelentette, hogy ezután már csak direkt rossz filmeket fog csinálni érdekes lesz figyelni, hogy mi lesz az esetleg már készülő Nagyfiúk 3-al, vagy a Furcsa fickók a fedélzeten folytatásával.

Íme pár twitter bejegyzés:

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

7 filmes ikersztár akkor és most
A filmipar egyik különlegessége az, amikor ikerpárokat használnak a filmekben. Ilyen esetben még nag...
Danny DeVito, mint Wolverine petíció már 50000 alá...
Danny DeVito, mint Rozsomák? Semmi sem lehetetlen manapság, különösen, amikor a rajongók összefognak...
15 csillagok háborúja jelmezt viselő kutya
A filmtörténelem egyik legsikeresebb filmje a Csillagok háborúja. Az emberek szeretnek beöltözni a f...
Az ifjú Ahmed feliratos filmelőzetes
A 13 éves Ahmed éli az átlagos kiskamasz életét, mígnem hirtelen az iszlám értékrend felé fordul és ...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.