Az oldal töltődik...
Film Parádé

Adam Sandler rajongói dühöngenek az elmaradt Oscar jelőlés miatt

Adam Sandler rajongói dühöngenek az elmaradt Oscar jelőlés miatt
2020.01.13. Monday
34 megtekintés
34

Ma reggel bejelentették az ideo Oscar jelölteket és sajnos Adam Sandler nincs rajta a listán a Csiszolatlan gyémánttal, annak ellenére, hogy sokan oscar-esélyesnek tartották ezért a drámai szerepért. A film és a színész rajongói egyelőre nem nagyon örülnek annak, hogy az Akadémia nem jelölte a filmet és Sandler-t. Lehet, hogy most Sandler teljesíti azt az ígéretét, hogy szándékosan rossz filmet készít a közeljövőben.

Az Akadémia ma reggel rengeteg embernek csalódást okozott a jelöltek listájával. A Csiszolatlan gyémánt megjelenésével sok rajongó és kritikus hitte, hogy Adam Sandler végre megkapja az első Akadémia-díjat a Legjobb Színész kategóriában. Erről számos cikk meg is jelent világszerte.

A legjobb színész kategóriába Sandler nevét nem említették a jelöltek között: Joaquin Phoenix, Adam Driver, Leonardo DiCaprio, Antonio Banderas és Jonathan Pryce. A közösségi médián pedig elszabadultak az indulatok az miatt, hogy a Csiszolatlan gyémánt és Adam Sandler nem kapnak Akadémia elismerést.

Az egyik rajongó így fogalmazott: "Adam Sandler nem kapott jelölést?! Kimegyek és felgyújtom az autókat! Ki csatlakozik hozzám?" Hát ez a felhasználó eléggé kiakadt, de nincs egyedül. Itt van egy másik: "A Csiszolatlan gyémánt egy jelölést se kap? Ez nevetséges. Azért mert Adam Sandler az Adam Sandler? Nem tudták volna egyszerűen a remek színészi teljesítményt nézni? Ez egy nagy szemétség!"

Nemrégiben Adam Sandler azzal viccelt a Howard Stern show-ban, hogy nem fog Akadémiai jelölést kapni. Na most visszanyalt a fagyi. Miután kijelentette, hogy ezután már csak direkt rossz filmeket fog csinálni érdekes lesz figyelni, hogy mi lesz az esetleg már készülő Nagyfiúk 3-al, vagy a Furcsa fickók a fedélzeten folytatásával.

Íme pár twitter bejegyzés:

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Az írók elárulták, hogy miért így végződött a Boss...
Mint mindenki tudja már, a Bosszúállók: Végjáték elég szomorú véget ért a Vasember számára, mivel fe...
21 fantasztikus Baby Yoda mém, ami tuti mosolyt cs...
Baby Yoda, ahogy az várható volt, elég gyorsan mémmé vált. Az internet népe elvesztette az eszét ami...
A Terminátor megmutatja, hogyan kell kezet mosni
Arnold Schwarzenegger igazán jó fej. Most is hozza a formáját. Készített egy oktató videót arról, ho...
Nézd meg Joker lépcsős táncát, amit egy telefonnal...
A Joker ikonikus tánca a film egyik legnagyobb pillanata, és egy szerencsés rajongónak sikerült vide...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.