Az oldal töltődik...
Film Parádé

Az Amerika kapitány színésznőjét az anyja megölésével vádolják

Az Amerika kapitány színésznőjét az anyja megölésével vádolják
2020.01.04. Saturday
62 megtekintés
62

Mollie Fitzgerald-ot, kedden letaróztatták az anyja állítólagos leszúrása miatt. A színésznő az Amerika kapitány: Az első bosszúálló című filmben szerepelt. A Johnson megyei seriff Olathe-i osztálya szerint Fitzgerald-et kedden tartoztatták le másodfokú gyanusítottként és azzal vádolják,  hogy meggyilkolta az édesanyját, Patricia "Tee" Fitzgerald-ot december 20-án. Az óvadék 500 ezer dollár, és nem egyértelmű, hogy kapott-e már jogi képviseletet.

Annak ellenére, hogy az ügy még vizsgálat alatt áll, a gyilkosságnak van néhány homályos része. Az ismert, hogy a hatóságok fegyveres összetűzés bejelentésére mentek ki Patricia otthonába december 20-án, ahol felfedezték a házban a 68 éves nő halálát,  akin szúrásos sebek látszottak. Mollie is a helyszínen volt és a helyi kórházba szállították ahol kisebb sérülések miatt kezelték. Nem világos, hogy mit mondott a színésznő akkoriban a nyomozóknak, vagy hogyan állapították meg, hogy Mollie volt a gyilkos. Ez teljes bizonyossággal valószínűleg a tárgyalás során derül majd ki.

Fitzgerald arról ismert leginkább, hogy az Amerika kapitány: Az első bosszúálló című filmben szerepelt, mint Stark Girl, de a szerepe nem volt túl jelentős. Ezenkívül a filmnél Joe Johnston rendező asszisztenseként dolgozott. Az IMDb szerint Fitzgerald indie-filmkészítő is, rövid filmeket készített, írt és rendezett. 

Az áldozat testvére, Gary Hunziker szerint Patricia nemrég költözött a Kansas City területére, miután több évtizeden át a Houstonban lakott. Bár Patricia Missouri-ban egy tejfarmon nőtt fel, végül Texasba költözött, ahol férjének ügyvédi irodája volt, bár rendszeresen visszatér a családjához, és segítséget nyújt a farmon. "Sokkolt minket" - mondja Hunziker a nővére gyilkosságáról, és hozzáteszi: "Nem számítanak a körülmények - a nővérem elvesztéséről van szó."

Nem teljesen egyedülálló dolog, hogy egy szinésznő gyilkossági ügybe keveredjen. Aisling Moore-Reed színésznőt éppen a nagybátyjának, Shane Moore-nak a 2016-os lelövésével vádolták, amikor álnéven jelentkezett a From the Dark horrorfilm szerepére és nem elég, hogy jelentkezett, de be is válogatták. Itt elolvashatod az egész sztorit.

 

forrás: movieweb.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Nézd meg, hogy a tömeg majdnem összetörte Ryan Rey...
Tegnap váratlanul megérkezett a Free Guy filmelőzetese, amiben Ryan Reynolds egy videójáték karakter...
Keanu Reeves és nővérei
Keanu Reeves-t imádják a rajongók a színészi képességei és remek filmjei mellett a lovagiassága és a...
15 vonzó színész, aki a korral még karizmatikusabb...
Az A-listás színészek jóképűek, sikeresek és híresek. Némelyikük már családos, és sokan továbbra is ...
11 dolog amit tuti nem tudtál Dwayne Johnson-ról
Dwayne Johnson egy igazi sztár, akit a férfiak és a nők is szeretnek. Rengeteg jó filmmel büszkélked...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.