Az oldal töltődik...
Film Parádé

Új rajongói petíció, hogy az Aquaman 2-ben Emilia Clarke váltsa Amber Heard-ot

Új rajongói petíció, hogy az Aquaman 2-ben Emilia Clarke váltsa Amber Heard-ot
2020.02.27. Thursday
42 megtekintés
42

Emberek százezrei nem akarják látni, hogy Amber Heard visszatér Mera-ként az Aquaman 2-ben, és egy új rajongói petíció azt követeli, hogy a helyébe Emilia Clarke lépjen. A petíciónak a Change.org-ban szereplő leírásában a szerző szerint Heard-t el kellene távolítani a folytatásból, miután állítólag "hamisan vádolta Johnny Depp-et bántalmazással, és kiderült, hogy ő maga a bántalmazó", és "ennek megfelelően büntetni kell". Ennek egyikét sem sikerült a bíróságon bebizonyítani.

Emilia Clarke mindenképp jó választás lenne, hiszen remekül egymásra találtak Jason Momoa-ával a Trónok harca sorozatban.

Ez nem az első petíció, amelynek célja Heard eltávolítása az Aquaman 2-ből, mivel az előző verzió csupán azt javasolta, hogy felizzítsa a témát az ajánlott csere nélkül. A petíció jelenleg közel 375 000 aláírásnál tart. Valószínűleg úgy gondolják, hogy Heard kirúgásának esélye növekszik, ha egy elég erős választási javaslatot adnak helyette, és úgy tűnik, hogy Emilia Clarke megfelel ennek a javaslatnak.

Az Amber Heard elleni fellépés a rossz kapcsolat és az azt követő válás miatt alakult ki. A #MeToo mozgalom csúcsán Heard nyilvánosan azt állította, hogy Johnny Depp a házasságuk nagy részében fizikailag és verbálisan bántalmazta őt. Nem sokkal ezután a Disney elbocsátotta Jack Sparrow kapitányi szerepéből a karib tenger kalózai kalózai sorozatban, mivel hírneve súlyosan sérült.

A peres eljárás részeként Depp azt állítja, hogy Heard valójában fizikailag bántalmazó volt, állítva, hogy többször megtámadta őt, és egy alkalommal még az ujját is elvágta egy összetört vodkásüveggel. Ez év elején Depp kiadta a Heard-dal folytatott beszélgetések hangfelvételeit, amelyek valószínűleg megerősítették az Ő verzióját. A hangfelvételen Heard jól hallható, amikor beismeri, hogy odavert Depp-re, és akár edényeket és serpenyőket is hozzá vágott. Egy másik felvételen Heard állítólag azt mondja Deppnek, hogy senki sem fogja elhinni Neki, ha beszélne róla, hogy bántja őt.

Az új bizonyítékok nyilvánosságra hozatalával óriási felzúdulás történt Heard ellen, és a közösségi média mozgalmak kérték Heard elbocsátását mind az Aquaman 2-ből, mind pedig a L'Oreal szóvivői pozíciójából. A #JusticeForJohnnyDepp hashtag szintén gyorsan terjed a közösségi médiában a hangfelvételek megjelenése óta.

Egy korábbi hír szerint az Aquaman 2 forgatása elúszott 2021 elejére és biztos az is, hogy ez a cécó nem tesz jót a filmnek. Reméljük a második rész legalább olyan jó lesz, mint az első Aquaman.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Ryan Reynolds: a főiskolai lemorzsolódástól a Dead...
Ma hollywood egyik legnagyobb csillaga, de a sikerhez vezető út Ryan Reynolds számára nem volt telje...
Nézd meg, hogy a tömeg majdnem összetörte Ryan Rey...
Tegnap váratlanul megérkezett a Free Guy filmelőzetese, amiben Ryan Reynolds egy videójáték karakter...
Liam Neeson és remek fiai. Tudj meg róluk néhány é...
Liam Neeson élete nehézségekkel és tragédiákkal van tele, kezdve az észak-írországi problémák idején...
Beindultak a pletykák, hogy a Halálos iramban 9-be...
A 2013-ban autóbalesetben elhunyt Paul Walker testvére meglátogatta a forgatást, amiről Vin Diesel k...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.