Az oldal töltődik...
Film Parádé

A Bad Boys 3 akciójelenetei meggyőzték Will Smith-t, hogy Ő nem Tom Cruise

A Bad Boys 3 akciójelenetei meggyőzték Will Smith-t, hogy Ő nem Tom Cruise
2020.01.16. Thursday
413 megtekintés
413

Will Smith viccelődve azt hitte, hogy "jobb, mint Tom Cruise", mielőtt nekiállt a Bad Boys 3 forgatásának.  Tom Cruise 57 éves és még mindig nagyon jó formában van ahhoz, hogy szokásához híven, saját maga játszon el nagyon komoly akciójeleneteket, amit mások kaszkadőrökkel csináltatnak inkább. Az 51 éves Will Smith-nek ez nagy önbizalmat adott, hogy majd Ő is követi Tom Cruise példáját. Aztán elérkezett a forgatás ideje... így nyilatkozott erről Will Smith:

"Megpróbálok lógni. Volt néhány akciójelenet, amire azt mondtam, hogy huh. Elkezdtem és azt mondtam magamnak, hogy minden mutatványt magam csinálok. Tudtam, hogy Tom Cruise 50 éves korában simán lógott egy repülőgép oldalán. Azt gondoltam magamban, hogy Ember, jobb vagy, mint Tom Cruise. Aztán megcsináltam két akciójelenetet és már azt gondoltam magamban, hogy nem is vagyok jobb, mint Tom."

A Bad Boys 3 komoly megpróbáltatás volt mind Will Smith, mind Martin Lawrence számára, akik egy elég hosszú szünet után tértek vissza a franchise-hoz. Sok minden megváltozott azóta, hogy Michael Bay az első részbe tette a kezét, amely Smith és Lawrence filmes karrierjét elindította. Bay volt az, aki meggyőzte Smith-t, hogy készítsenek néhány képkockát róla leszakított inggel, annak ellenére, hogy valójában nem  Smith nem akarta ezt. Csak azért tette, mert Bay azt mondta, hogy sztár lesz.

Az öregedés nem teszi könnyebbé az akciójeleneteket és a mutatványokat , ám Will Smith és Toom Cruise, Liam Neeson és még sokan mások is megteszik, amit meg kell és ezzel szép pénzeket kaszíroznak be. Az akciójelenetekkel kapcsolatban még mindig komoly kockázatok vannak, különösen mivel az egész film és a filmkészítők mind a film csillagától függ. Egy baleset senkinek nem hiányzik. Jelentősen hátráltatná a forgatást.

A Jack Reacher írója szerint Tom Cruise már túl öreg egy új részhez. Pedig aztán Tom alaposan odateszi magát. Elég csak megnézni az állati bevállalós kaszkadőrjeleneteit, vagy azt  a videót, amit a Top Gun 2: Maverick forgatásáról adtak ki nemrég.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Most akkor végre tényleg lesz Halálos fegyver 5?
1987-ben került bemutatásra Richard Donner akció klasszikusa, a Halálos Fegyver. Riggs és Murtaugh k...
Sharon Stone-t kivágták a társkeresőből, mint macs...
Sharon Stone beregisztrált a népszerű társkereső alkalmazásba a Bumble-be. A felhasználók észrevetté...
Új előzetest kapott a Jégvarázs 2
A 2013-ban megjelent Jégvarázs  több Oscar díjat is bezsebelt és több, mint egymilliárd dollárt hozo...
Todd Phillips a Joker rendezője újabb gonosz erede...
Nemrégiben felreppent a hír, hogy a Joker folytatódni fog egy második résszel. Ez a hír kicsit elham...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.