Az oldal töltődik...
Film Parádé

A Bad Boys 3 váratlanul mindenkit lenyomott

A Bad Boys 3 váratlanul mindenkit lenyomott
2020.01.21. Tuesday
364 megtekintés
364

Több filmes oldalon megjelent kritikák alapján azt gondolná az ember, hogy a Bad Boys harmadik része nem sikerült valami túl jól és nem is fog nagy sikert elérni. Úgy tűnik a nyitó hétvége alapján, hogy a film erre alaposan rá fog cáfolni. A minden korábbi várakozást felűlmúló, rekordszintű bevétellel az egész mezőnyt maga mögé utasította. Gyorsan ki is derült, hogy már dolgoznak is a negyedik részen. Jó lesz, ha igyekeznek, nehogy végképp kiöregedjenek a sztárok. Will Smith nek a harmadik rész forgatásán már kiderült, hogy az akciójelenetek már nem mennek olyan egyszerűen.

A régóta várt folytatás, amely visszahozza Will Smith-t és Martin Lawrence-t, hétvégén 59,1 millió dollárt keresett az amerikai mozikban. Ráadásul most volt az MLK Holiday (minden év januárjának harmadik hétfője Martin Luther King  emlékének szentelt ünnepnap Amerikában), ami tovább emelte a bevételt körülbelül 73 millió dollárra.

Ezzel majdnem utolérte Clint Eastwood háborús drámájának, az Amerikai mesterlövésznek (főszereplője Bradley Cooper és 2015-ben játszották a mozikban) a 107 milliós MLK Holiday rekord bevételét. Ezzel a Bad Boys 3 minden idők második legnagyobb bevételt termelő januári filmje lett. 

Tekintettel arra, hogy az elemzők az MLK hétvégi nyitóra csak 40 millió dollár körüli bevételre számítottak előzetesen, ez hatalmas box office sikert jelent a Sony számára. Szerencsére ez azt jelenti, hogy a Bad Boys 4 szinte biztosan inkább hamarabb el fog készülni, mint később.

A második helyen nyitott a Dolittle. A Universal nagy reményeket fűzött ehhez a filmhez, mivel Robert Downey Jr.-nak ez az első filmje a Bosszúállók: Végjáték óta. Úgy döntöttek, hogy bepróbálkoznak egy olyan mesével, amelyben az állatokkal beszélgethet. Ez nem nagyon jött be. Noha vasárnap 22,5 millió dollárral zárt a második helyen, és a hétfővel együtt várhatóan 29,5 millió dollárral termelt, ez egy elég szar kezdet egy 175 millió dolláros költségvetésből forgatott filmnek. A dolgok világszerte sem néznek ki sokkal jobban, mivel várhatóan 60 millió dollár alatt teljesít a nyitó hétvégén. A Universal áll a Macskák mögött is, amely szintén keményen bukta lett. Tehát bárki, aki a nagy költségvetéssel készült, beszélő állatfilmeket támogatta, azt biztos lapátra teszik. 

Az 1917-nek újabb nagyszerű hétvégéje volt a Golden Globe győzelme után (harmadik lett a hétvégén). A Sam Mendes által rendezett, Oscar-reményteljes I. világháborús dráma vasárnap újabb 22,1 millió dollárt keresett, amely mindössze 40,2 százalékos esés vissza a múlt hétvégi bevételhez képest. Eddig 143,3 millió dollárt keresett szerte a világon, és még hetekig meg fogja állni a helyét a top 10-ben.

Amerikai hétvégi bevételi lista:

  1. Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk
  2. Dolittle
  3. 1917
  4. Jumanji: A következő szint
  5. Star Wars: Skywalker kora
  6. Just Mercy
  7. Kisasszonyok
  8. Tőrbe ejtve
  9. Mint egy főnök
  10. Jégvarázs 2.

Azért az durva, hogy Kristen Stewart legújabb filmje az Árok már simán kiszorult a top 10-ből. Pedig az előzetese alapján egész jónak és izgalmasnak tűnt.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Mi történt Thomas Brodie-Sangster-el az Igazából s...
A film egyik legaranyosabb szereplője Sam a 12 éves fiú, akit Thomas Brodie-Sangster alakított. Sam ...
A Bad Boys 3 akciójelenetei meggyőzték Will Smith-...
Will Smith viccelődve azt hitte, hogy "jobb, mint Tom Cruise", mielőtt nekiállt a Bad Boys 3 forgatá...
Keanu Reeves gazember az X-Men-ben egy rajongói mű...
Nem titok, hogy Keanu Reeves már korábban több alkalommal találkozott a Marvel Studios-szal a várhat...
Todd Phillips a Joker rendezője újabb gonosz erede...
Nemrégiben felreppent a hír, hogy a Joker folytatódni fog egy második résszel. Ez a hír kicsit elham...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.