Az oldal töltődik...
Film Parádé

Bad Boys 4-en már dolgozik a Sony

Bad Boys 4-en már dolgozik a Sony
2020.01.18. Saturday
276 megtekintés
276
Akció filmek
Thrillerek
Vígjátékok

A Sony nem húzza az időt a Bad Boys 4 elkészítésében. A harmadik részt még épphogy csak elkezdték vetíteni a mozikban, de a stúdió már meg is bízta Chris Bremner-t, hogy írja meg a negyedik rész forgatókönyvét. Úgy gondolják, hogy Will Smith és Martin Lawrence csatlakoznak a közelgő folytatáshoz, amely nem tarthat túl sokáig, hogy össze is jöjjön. Eddig a legfrissebb filmről többnyire pozitív a vélemény, bár a következő hetekben és hónapokban pontosabb adatunk lesz.

A Bad Boys 2-t 2003-ban kezdték vetíteni a mozikban, így kissé megrázó volt megtudni, hogy a Bad Boys 3 egyáltalán nem fog megtörténni. Martin Lawrence-től és Will Smith-től több mint egy évtizede megkérdezték a folytatásról, de a forgatás elmaradt. Amikor 2018-ban ismét megkérdezték a filmről, Lawrence biztos volt benne, hogy soha nem fog megtörténni. Röviddel az interjú után azonban a Sony zöld utat adott a Bad Boys 3-nak , a mozivásznon újraegyesítve Will Smith-t és Martin Lawrence-t.

A filmek közötti újabb 17 éves szünet elkerülése érdekében a Sony már készen áll a Bad Boys 4 indulására. Anélkül, hogy belemennénk a spoilerezésbe, a Bad Boys 3 arra utal, hogy érdekes módon lehetne folytatni. Ez nem az első alkalom, amikor a negyedik rész szóba kerül. 2015-ben, amikor a Bad Boys 3 még gyerekcipőben járt, a negyedik filmet is bejelentették. Ez azonban még távol volt a megtörténéstől, és sok változás történt a színfalak mögött annak érdekében, hogy odajuthassunk, ahol ma vagyunk.

Egyelőre úgy tűnik, hogy csak a Bremner van megbízva a Bad Boys 4 írásával, bár ez nyilvánvalóan megváltozhat az elkövetkező években. Miután a forgatókönyv meg lett írva, könnyen megeshet, hogy a produkció már a következő év elején megkezdődik, és a folytatást 2022-re a mozikba is kerülhet akár, ha a színfalak mögött minden remekül működik. Noha a legutóbbi részben rengeteg "utoljára" beszélgetés van, sanszos, hogy a duót még legalább egy alkalommal viszont fogjuk látni.

Martin Lawrence és Will Smith egyértelműen élvezik az egymással való együttműködést, ezért nem lehet gond, hogy részt vegyenek a Bad Boys 4-ben. Amíg a folytatás fejlesztés alatt áll, nem garantált, hogy valóban el is fog készülni. A pénztári bevétel minden bizonnyal szerepet játszik majd benne. Eddig a számok jól néznek ki, szilárd 7 millió dollárral nyitott a film a csütörtök este esti vetítések során.

Ha még nem láttad a filmet a mozikban, akkor készülj fel rá a végső magyar előzetes megnézésével. A közeljövőben bizonyára többször fognak szólni a hírek a negyedik részről és ki fog derülni, hogy ténylegesen mozikba fog-e kerülni. Az biztos, hogy ha szeretnék leforgatni, akkor igyekezniük kell, mert egyik sztár sem fiatalodik. A harmadik rész forgatásán Will Smith-is rá kellett jöjjön, hogy Ő nem Tom Cruise. Will Smith is már 52 éves és Martin is 55.

forrás:movieweb.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

1917 lenyomta a mozikban a Csillagok háborúját
Sam Mendes háborús filmje, az 1917 a Golden Globe győzelmek után (legjobb dráma és legjobb rendező) ...
Az Aquaman 2 forgatása elúszott 2021 elejére
Az Aquaman sikere után Atlantisz királya újra visszatér a mozikba. Várható volt, hogy a film készítő...
11 színésznő, aki elég bátor volt, hogy feláldozza...
Az igazán tehetséges színésznők sok különféle szerepet játszhatnak el, beleértve azokat is, amelyekb...
Taylor Swift és Andrew Lloyd Webber együtt dolgozn...
Október 24-én a Universal Pictures bejelentette, hogy a zenei ikon Taylor Swift és a legendás zenesz...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.