Az oldal töltődik...
Film Parádé

Bad Boys 4-en már dolgozik a Sony

Bad Boys 4-en már dolgozik a Sony
2020.01.18. Saturday
281 megtekintés
281
Akció filmek
Thrillerek
Vígjátékok

A Sony nem húzza az időt a Bad Boys 4 elkészítésében. A harmadik részt még épphogy csak elkezdték vetíteni a mozikban, de a stúdió már meg is bízta Chris Bremner-t, hogy írja meg a negyedik rész forgatókönyvét. Úgy gondolják, hogy Will Smith és Martin Lawrence csatlakoznak a közelgő folytatáshoz, amely nem tarthat túl sokáig, hogy össze is jöjjön. Eddig a legfrissebb filmről többnyire pozitív a vélemény, bár a következő hetekben és hónapokban pontosabb adatunk lesz.

A Bad Boys 2-t 2003-ban kezdték vetíteni a mozikban, így kissé megrázó volt megtudni, hogy a Bad Boys 3 egyáltalán nem fog megtörténni. Martin Lawrence-től és Will Smith-től több mint egy évtizede megkérdezték a folytatásról, de a forgatás elmaradt. Amikor 2018-ban ismét megkérdezték a filmről, Lawrence biztos volt benne, hogy soha nem fog megtörténni. Röviddel az interjú után azonban a Sony zöld utat adott a Bad Boys 3-nak , a mozivásznon újraegyesítve Will Smith-t és Martin Lawrence-t.

A filmek közötti újabb 17 éves szünet elkerülése érdekében a Sony már készen áll a Bad Boys 4 indulására. Anélkül, hogy belemennénk a spoilerezésbe, a Bad Boys 3 arra utal, hogy érdekes módon lehetne folytatni. Ez nem az első alkalom, amikor a negyedik rész szóba kerül. 2015-ben, amikor a Bad Boys 3 még gyerekcipőben járt, a negyedik filmet is bejelentették. Ez azonban még távol volt a megtörténéstől, és sok változás történt a színfalak mögött annak érdekében, hogy odajuthassunk, ahol ma vagyunk.

Egyelőre úgy tűnik, hogy csak a Bremner van megbízva a Bad Boys 4 írásával, bár ez nyilvánvalóan megváltozhat az elkövetkező években. Miután a forgatókönyv meg lett írva, könnyen megeshet, hogy a produkció már a következő év elején megkezdődik, és a folytatást 2022-re a mozikba is kerülhet akár, ha a színfalak mögött minden remekül működik. Noha a legutóbbi részben rengeteg "utoljára" beszélgetés van, sanszos, hogy a duót még legalább egy alkalommal viszont fogjuk látni.

Martin Lawrence és Will Smith egyértelműen élvezik az egymással való együttműködést, ezért nem lehet gond, hogy részt vegyenek a Bad Boys 4-ben. Amíg a folytatás fejlesztés alatt áll, nem garantált, hogy valóban el is fog készülni. A pénztári bevétel minden bizonnyal szerepet játszik majd benne. Eddig a számok jól néznek ki, szilárd 7 millió dollárral nyitott a film a csütörtök este esti vetítések során.

Ha még nem láttad a filmet a mozikban, akkor készülj fel rá a végső magyar előzetes megnézésével. A közeljövőben bizonyára többször fognak szólni a hírek a negyedik részről és ki fog derülni, hogy ténylegesen mozikba fog-e kerülni. Az biztos, hogy ha szeretnék leforgatni, akkor igyekezniük kell, mert egyik sztár sem fiatalodik. A harmadik rész forgatásán Will Smith-is rá kellett jöjjön, hogy Ő nem Tom Cruise. Will Smith is már 52 éves és Martin is 55.

forrás:movieweb.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Todd Phillips rendező és Joaquin Phoenix a Joker f...
Todd Phillips, a Joker rendezője egy potenciális folytatásról beszélt a DC kasszasikerének, jelezve,...
Nicolas Cage saját magát fogja játszani az új Tara...
A Lionsgate egyik új produkciója A hatalmas tehetség elviselhetetlen súlya lesz, amiben Nicolas Cage...
Ezerrel forgatják a Mátrix 4-et (fotók és videók)
San Franciscóban forgatják a Mátrix negyedik részét. Persze a járókelők résen vannak és amatőr felvé...
Wesley Snipes elárult pár titkot az Amerikába jött...
Az Amerikába jöttem 2 visszahoz sok sztárt az eredeti filmből. A Penge sztárja, Wesley Snipes az egy...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.