Az oldal töltődik...
Film Parádé

Úton van a Bad Boys 4

Úton van a Bad Boys 4
2020.05.11. Monday
39 megtekintés
39
Akció filmek
Thrillerek
Vígjátékok

Jerry Bruckheimer producer nyilatkozott a készülő Bad Boys 4-ről. Jó úton haladnak a készítéssel, így nagy esély van arra, hogy Mike-t és Marcus-t még egyszer együtt láthassuk, ahogy üldözik a bűnt. A Bad Boys harmadik része ez év elején jelent meg, ami majdnem két évtized elteltével visszahozta a franchise-t a nagy képernyőre. A Sony Pictures nagyon elégedett volt az eredményekkel, ami arra készteti őket, hogy Will Smith és Martin Lawrence inkább előbb, mint utóbb visszatérjenek egy folytatásra.

Jerry Bruckheimer visszatért a Bad Boys produkcióhoz, amely a jelenlegi formájában az egyik legsikeresebb film lett eddig 2020-ban. Sajnos a koronavírus járvány miatt egyelőre komoly versenyhiányt élvez a film, de az eredmények motiválták a Sony-t az indulásra. Egy nemrégiben készített interjúban Bruckheimer elárulta, hol tart a folyamat.

Nagyon jó tapasztalatunk volt a harmadik rész készítésekor, mind a fejlesztési folyamaton keresztül Tom Rothman (a Sony elnöke) és csapata, mind pedig a szerkesztési folyamat és a filmkészítés során ... Összehoztunk a segítségükkel egy olyan filmet, amely nagyon kielégíti a közönséget, és szeretnénk újra megcsinálni ezt.Jelenleg a negyedik rész tervezetén dolgozunk.

Chris Bremmer, aki a Bad Boys for Life-n dolgozott, visszatért a Bad Boys 4 írásához . Még nem világos, hogy Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezők visszatérnek-e, de ez nagyon valószínű. A gyártás leállítása ellenére úgy tűnik, hogy a munka egyelőre folytatódik. Jerry Bruckheimer meglehetősen pozitívan látja a dolgokat, ami jó hír azok számára, akik várják a következő részt.

Amellett, hogy lenyűgözően 419 millió dollárt keresett a globális pénztárnál, a Bad Boys 3-at a kritikusok meglepően jól fogadták. Ha a koronavírus járvány véget ér, akkor valószínű, hogy a folytatást a Sony kiemelt prioritással fogja kezelni. A Jerry Bruckheimer-től hallott vélemény alapján biztonsan feltételezhetjük, hogy nem kell várunk további 17 évet a következő részig.

Egyelőre az sem derült ki, hogy miről fog szólni a következő rész, de biztosan szorosan fog kapcsolódni a harmadik részhez.

Az biztos, hogy ha szeretnék leforgatni, akkor igyekezniük kell, mert egyik sztár sem fiatalodik. A harmadik rész forgatásán Will Smith-is rá kellett jöjjön, hogy Ő nem Tom Cruise. Will Smith is már 52 éves és Martin is 55.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

11 érdekesség Claire Danes színésznőről amit talán...
A gyönyörű Claire Danes a Homeland – A belső ellenség TV filmsorozat főszereplője április 12-én ünne...
A Top Gun 2: Maverick késés nélkül készül el, nyil...
A kultikus klasszikus Top Gun rajongói izgatottan várják a film folytatásáról szóló híreket. Sok ere...
11 váratlan cameoszerep, ami a híres filmeket még ...
A filmes cameoszerep fogalmát a legendás rendező, Alfred Hitchcock népszerűsítette, aki szinte az ös...
Na ezt jól eltolták! John Wick 4 és a Fűrész reboo...
Nemrég még úgy tűnt, hogy a Mátrix 4 és a John Wick 4 ugyanazon a napon jelenik meg a mozikban, neve...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.