Az oldal töltődik...
Film Parádé

A Batman és a Matrix 4 forgatása a mostani tervek szerint folyik tovább

A Batman és a Matrix 4 forgatása a mostani tervek szerint folyik tovább
2020.03.16. Monday
10 megtekintés
10

Úgy tűnik, hogy a The Batman és a Mátrix 4 forgatása rendben folytatódik. A COVID-19 sok stúdiónál leállította az aktuális projektet, de a Warner Bros. állítólag úgy határozott, hogy menetrend szerint halad tovább. A koronavírus tovább terjed és számos stúdió leállította a gyártást, és az alkalmazottakat hazaküldte. A filmek megjelenési dátumait csúsztatják, és úgy tűnik, hogy a mozik is kezdenek lépéseket tenni, és sokat bezárhatnak az elkövetkező hónapokban, ha a helyzet nem javul.

Pár napja jelentette be a Universal studios, hogy a Halálos iramban kilencedik része egy egész évet fog csúszni. New Yorkban és Los Angelesben bezárt minden mozi. Ilyenre még soha nem volt példa, hogy egy katasztofális időjárástól eltérő okból bezárták volna. A mozik által kijátszott korábbi intézkedések után ma világossá tették, hogy Magyarországon is be kell zárni a mozikat. Az egész szórakoztatóiparnak betesz a koronavírus. A Disney és a Netflix is ​​ideiglenesen felfüggesztette a közelgő projektek gyártását

A Batman-t az Egyesült Királyságban forgatják, a Mátrix 4-et pedig San Francisco-ban. Rengeteg nem hivatalos fotót láttunk mindkét produkció forgatásáról, mivel a szabadban zajlanak, és úgy tűnik, hogy ez egyelőre így is lesz. Források szerint a Warner Bros folytatni kívánja a forgatást, de van esély arra, hogy ez a közeljövőben széteshet, mivel a jelen pillanatban minden napról-nap történik.

Az biztos, hogy óriási veszteségek várhatóak a filmiparban a koronavírus miatt. Az elemzők szerint a kínai veszteség február végére meghaladhatta a kétmilliárd dollárt. Vannak olyan elemzők akik szerint a COVID-19 vírus okozta járvány már eddig legalább ötmilliárd dolláros veszteséget okozhatott világszerte a visszaesett jegyeladások és a járvány miatt késlekedő produkciók miatt. És még hol van a vége.

forrás:movieweb.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Danny Trejo lett a legtöbbször megölt színész Holl...
Danny Trejo talán Hollywood egyik legfélelmetesebb szereplője, és úgy tűnik, hogy a képernyőn többsz...
Megérkezett Bruce Willis új filmjének az első előz...
Megérkezett Bruce Willis új filmjének, a Survive The Night (Éld túl az éjszakát) az első előzetese. ...
Jól van a koronavírusos Tom Hanks és felesége
Az Oscar-díjas színész, Tom Hanks és felesége, a színésznő-énekes Rita Wilson csütörtökön jelentette...
Így néznek ki a Pókember szereplői közel két évtiz...
Két év múlva nyáron lesz, hogy az első Pókember film a mozikba került. A film nagy sikert aratott. O...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.